Horoscop 26 mai 2018. Taurii cunosc o persoană care le stârnește o ploaie de endorfine

×
Codul embed a fost copiat

Putem repara o prietenie, o relaţie de cuplu, o căsnicie, dacă punem minte şi suflet la un loc, să ne armonizăm cu cei care contează pentru noi.

Vibraţia zilei este 8 şi o să facem, probabil, un efort să nu azvârlim cu banii pe fereastră.

(GEMENI)
Poate-aveti o reuniune de familie şi preparaţi ceva ca să fie şi bun şi festiv, să nu treacă neobsetvata reuşită. Apar nişte invitaţii în excursie şi în mod sigur va fi una convenabilă şi-o să plecaţi împreună cu familia, cu prietenii, să vă deconectaţi, la aer, vă duceţi la mare, la munte.

(RAC)
O să vă daţi întâlnire cu cineva care spera să formaţi un cuplu, dacă şi voi sunteţi în căutarea jumătăţii de suflet şi vedeţi ce iese. O să puteţi deznoda ițele unei relaţii care va insufla o stare de incertitudine şi dacă o să spuneţi lucrurile pe nume o să vă puteţi înţelege de minune.

(LEU)
Relaţia de cuplu e un pic tensionată şi o să faceţi o plimbare la munte, sau la malul mării să vă dezmorţiţi, sufleteşte şi trupeşte. Se pare c-aveţi de reglat o situaţie care ţine de activităţile de grup, că n-aţi mai putut interacţiona din cauza unora care n-au mai venit la întâlniri şi nici n-au anunţat dinainte.

Citește și
horoscop
Horoscop 24 mai 2018. Zodia care va avea parte de un nou început
Alertă maximă la Iași după moartea liderului interlop Costel Corduneanu. Planul conceput de poliție, echivalent cu un cod roșu la accidente rutiere: „Suntem mai mulți ca de obicei”

(FECIOARĂ)
Se poate să vă bucuraţi de o reuşită la scară mai mare şi să primiţi vreo recompensă, va fi un posibil succes în carieră. Anturajul feminin pare să fie solitar cu voi, iniţiativele or să fie bine primite, veţi avea susţinere în tot ce faceţi, şi o să vă dezvoltaţi frumos - în cadrul grupului.

(BALANŢA)
Pare că s-a schimbat ceva în relaţia de cuplu și aţi devenit mai posesivi, geloşi, trebuie avut însă grijă să nu degenereze totul într-o ceartă. O să cheltuiţi nişte bani dacă e vorba despre distracţie, n-o să faceţi economie c-aveţi o rezervă pentru aşa ceva şi pentru asta munciţi, să vă puteţi şi relaxa.

(SCORPION)
Se poate s-aveţi o disvcutie între patru ochi cu fiinţa iubită şi să ajungeţi şi la o concluzie care să fie în favoarea relaţiei voastre. Vă căuta mai multă lume şi o să-i acordaţi fiecăruia cât puteţi din timpul vostru liber şi va fi un câştig sufletesc, în mod sigur, oamenii vin spre voi cu inimă deschisă.

(SĂGETĂTOR)
E momentul să se reunească familia, să vă puneţi la curent cu ce are fiecare de făcut în cadrul evenimentelor festive care vor avea loc în perioada următoare. Sunteţi în formă, cu chef de plimbare, dacă vă cheamă cineva şi-n altă ţară vă duceţi şi o să fie o binevenită schimbare de peisaj şi un schimb emoţional hrănitor.

(CAPRICORN)
E posibil să-ntâlniţi pe cineva care să vă placă aşa cum sunteţi şi să vă simţiţi în largul vostru, să fiţi fericiţi. Oamenii în care v-aţi pus mari speranţe cam dau bir cu fugiţii, însă vor fi câţiva cu care puteţi pleca într-o escapadă turistică şi să vă simţiţi cât se poate de bine.

(VĂRSĂTOR)
O să primiţi o invitaţie la un eveniment monden şi poate reînnoiţi nişte relaţii, mai cunoaşteţi şi altă lume. Poate daţi o petrecere la voi acasă, c-aţi terminat nişte lucrări în locuinţă, v-aţi mutat în casă nouă, faceţi botezul unui copilaş, e un moment important.

(PEŞTI)
Se pare că v-a pregătit o surpriză fiinţa iubită şi o s-aveţi şi voi un gest de răspuns, să nu rămâneţi mai prejos. Se deblochează o situaţie care v-a pus pe jar, referitoare la viaţa sentimentală şi o să vă puteţi exprima fără ocolişuri şi-o să vă fie apreciată sinceritatea.

(BERBEC)
Se poate să vă duceți la o nuntă, un botez, să vă bucuraţi împreună cu acei oameni de lucrurile frumoase care li se-ntâmplă. Vă-ntâlniţi cu prietenii, să reluaţi preocupările care v fac plăcere, vă destind, vă pun sângele în mişcare şi o să fiţi în formă de luni încolo, să orchestraţi afacerile, cum se cuvin.

(TAUR)
Se reașează viaţa sentimentală şi apare cineva care va stârnește o ploaie de endorfine şi totul o să capete sens. Vă faceţi timp şi pentru treburile casnice, daţi şi o petrecere diseară, le-mbinati pe cele două şi o să fie o zi condimentată, poate chiar va fi un momen

Articol recomandat de sport.ro
Duminică seară s-a prăbușit pe gazon, iar luni doctorii i-au anunțat decesul
Duminică seară s-a prăbușit pe gazon, iar luni doctorii i-au anunțat decesul
Citește și...
Horoscop 25 mai 2018. Zodia care va recupera o sumă de bani
Horoscop 25 mai 2018. Zodia care va recupera o sumă de bani

Horoscop 25 mai 2018. O să ne sincronizăm cu prietenii, cu familia şi o să ne simţim cu toţii bine acolo unde vom ajunge în plimbare, la distracţie. Vibraţia zilei este 7 şi fiecare va ţine cont de ce-i place celuilalt.

Horoscop 24 mai 2018. Zodia care va avea parte de un nou început
Horoscop 24 mai 2018. Zodia care va avea parte de un nou început

O zi bună pentru afaceri. O să trecem în revistă şansele de a găsi ceva bun de lucru, de a face rost de nişte bani şi de a ne orienta şi mai bine în societate, să interacţionăm cu oameni de valoare.

Recomandări
Klaus Iohannis a transmis ministrului Justiției cererile de urmărire penală față de Petre Roman și Gelu-Voican Voiculescu
Klaus Iohannis a transmis ministrului Justiției cererile de urmărire penală față de Petre Roman și Gelu-Voican Voiculescu

Administrația Prezidențială a anunțat, marți, că a transmis ministrului Justiției, Alina Gorghiu, conform procedurii, cererile de urmărire penală față de fostul premier Petre Roman și fostul vicepremier Gelu-Voican Voiculescu.

Cod galben de vreme rea în aproape jumătate din țară. Zonele vizate de atenționarea meteorologilor | HARTĂ
Cod galben de vreme rea în aproape jumătate din țară. Zonele vizate de atenționarea meteorologilor | HARTĂ

Administrația Națională de Meteorologie a emis un cod galben de vânt valabil marți și miercuri. În aproape jumătate din țară vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată.

Inspecţia Judiciară a propus suspendarea judecătoarei din procesul lui Vlad Pascu. Aceasta l-a căutat în sală pe tânărul mort
Inspecţia Judiciară a propus suspendarea judecătoarei din procesul lui Vlad Pascu. Aceasta l-a căutat în sală pe tânărul mort

Inspecţia Judiciară a anunţat, marţi, că a trimis Secţiei pentru judecători în materie disciplinară a Consiliului Superior al Magistraturii propunerea de suspendare din funcţie, până la finalizarea procedurilor disciplinare, a Ioanei Ancuţa Popoviciu.