Horoscop 26 august 2016. Fecioarele primesc o invitatie in oras, iar Scorpionii isi rezolva o problema sentimentala

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop 26 august, prezentant de Neti Sandu. O sa putem rezolva treburi de serviciu, o sa ne mearga bine in afaceri si o sa stim si cum se poate repara o relatie care si-a pierdut farmecul,  s-o resuscitam. Vibratia zilei este 8.

Horoscop 2016 FECIOARA - O invitatie in oras, la un eveniment care aduna lume de care sunteti si voi interesati si e rost de socializare. O sa reformulati un contract de angajare sau de vanzare-cumparare, ori poate conditiile de rambursare ale unui credit, sa stiti daca va incumetati sau nu.

Horoscop 2016 BALANTA - Se pare ca veti obtine de la notar, de la judecatorie niste acte care sa va repuna in drepturi, sa-ncepeti lucruri noi. Se poate sa va asociati cu cineva alaturi de care veti lucra o perioada - asta in functie de cat de bine va merge afacerea respectiva.

Horoscop 2016 SCORPION - Reapare cineva in viata voastra personala si se-asteapta de la voi un raspuns referitor la sansele voastre de a fi impreuna. Vin ceva bani atat de la serviciu, cat si din particular sau parintii, socrii v-ajuta si ei cum pot, daca nu cumva, in cazul unora e chiar invers, trebuie sa-i ajutati voi.

Horoscop 2016 SAGETATOR -O problema de sanatate se poate rezolva, cu conditia sa n-o tratati de mantuiala c-o s-aveti de tras, nu gluma. Noutati la serviciu, se fac unele schimbari si poate reusiti sa-i strecurati sefului si preferintele voastre sau o sa dati concurs si-atunci o sa fie foarte clar.

Citește și
Ce au păţit poliţiştii care l-au lăsat pe Vlad Pascu să conducă drogat

Horoscop 2016 CAPRICORN - O sa iesiti la o reuniune amicala sa-l sarbatoriti pe unul dintre ai vostri si se poate sa primiti si voi ceva in dar. Poate-ar trebui sa va hotarati intr-o ora, doua, daca plecati la sfarsit de saptamana la odihna, sa faceti o rezervare s-aveti unde innopta sau puneti banii deoparte.

Horoscop 2016 VARSATOR - O sa plecati, probabil in excursie, in alta formatie decat cea pe care o alcatuiserati zilele trecute, dar neprevazutul si-a spus cuvantul. Se va lua o decizie in biroul sefilor si daca vor fi detalii cu care nu veti fi de acord sa verbalizati totul, ca sa se rezolve - pe loc.

Horoscop 2016 PESTI - Sfera pretendentei e superactivata si o sa va tot curteze cate cineva, dar daca sunteti deja intr-o relatie ziceti PAS. Un castig, o suma de bani, o aprobare, vi se poate face un cadou, aflati diseara cand o sa va-ntalniti cu cineva care e sufleteste, legat de voi.

Horoscop 2016 BERBEC -O sa va-ngrijiti de sanatatea voastra si de a celorlalti din familia voastra, pentru ca nu se mai poate altfel. Va intra ceva bani si o s-aveti de cheltuiala, si oricum, parc-ati mai redus lista de cumparaturi ca strangeti bani pentru inca un mic concediu.

Horoscop 2016 TAUR - O sa mai cumparati una, alta prin casa, poate faceti pregatiri de toamna, pentru scoala, gradinita. O sa rezolvati o problema scriptica, obtineti semnaturi pe un act care-a zacut multa vreme neluat in seama de cine trebuia si o sa avansati cu alte treburi personale.

Horoscop 2016 GEMENI - Se rezolva o chestiune care tine de scoala, de achitarea unor taxe sau la notar aveti de platit pentru diverse acte. Oferte de munca, in colaborare, aveti deja contract de angajare si ramane la alegerea voastra implicarea intr-o activitate de acest gen

Horoscop 2016 RAC - O sa-i dati de capat unei chestiuni care tine de familie, de asumarea unor responsabilitati si o sa fie liniste si pace in familie. Poate vi se platesc orele suplimentare, luati bani de pe urma unor colaborari, oricum, se contureaza niste bani care v-ajuta foarte mult in perioada asta.

Horoscop 2016 LEU - Se pare c-o sa luati parte la o activitate de grup, in afara orelor de program, sa va puneti in valoare niste calitati. Intalnire de afaceri, cu pus punctul pe I, ca sa se tina cont de ce va doriti, sa nu va treziti ca regulile sunt impuse de ceilalti si trebuie sa le acceptati, pur si simplu.

 

Articol recomandat de sport.ro
Primul lucru făcut de Dani Alves, după eliberarea condiționată
Primul lucru făcut de Dani Alves, după eliberarea condiționată
Citește și...
Horoscop 28 martie 2024, cu Neti Sandu. Pentru o zodie vin beneficii de la serviciu
Horoscop 28 martie 2024, cu Neti Sandu. Pentru o zodie vin beneficii de la serviciu

Horoscop 28 martie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi cu rezolvări. O să intuim ce lipsește din rețeta succesului și o să adăugăm ingredientele necesare ca să le putem folosi ori de câte ori o s-avem nevoie.

Horoscop 27 martie 2024, cu Neti Sandu. O zodie plănuiește o afacere grandioasă
Horoscop 27 martie 2024, cu Neti Sandu. O zodie plănuiește o afacere grandioasă

Horoscop 27 martie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi cu rezolvări. O să apelam la resursele interioare ca să facem față provocărilor și să ne atingem obiectivele.  

Horoscop 26 martie 2024, cu Neti Sandu. Zodia care evaluează șansele de a forma un nou cuplu
Horoscop 26 martie 2024, cu Neti Sandu. Zodia care evaluează șansele de a forma un nou cuplu

Horoscop 26 martie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi cu vești de tot felul. O să putem regla relația cu celălalt, să dăm deoparte lucrurile care nu ne convin și să punem în loc ce avem nevoie.

Recomandări
Avertisment lansat de Zelenski: Fără ajutorul imediat al SUA, Putin va împinge rapid războiul pe teritoriul NATO
Avertisment lansat de Zelenski: Fără ajutorul imediat al SUA, Putin va împinge rapid războiul pe teritoriul NATO

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski spune că armata ucraineană a reuşit să ţină piept ofensivei ruse din lunile de iarnă, dar avertizează că fără un ajutor urgent în armament din partea Statelor Unite, Ucraina riscă să nu mai poate face faţă.

România a devenit noua obsesie a Rusiei. Declarațiile care spun totul despre tensiunile dintre Moscova și București
România a devenit noua obsesie a Rusiei. Declarațiile care spun totul despre tensiunile dintre Moscova și București

După o perioadă în care și-a concentrat atenția asupra Ucrainei și a Occidentului, mai ales în contextul masacrului din Moscova, dar și al războiului aflat în desfășurare, Rusia a luat în vizor, la nivel declarativ, România.

Boloș apără „taxa pe boală”: „În concediu medical primeşte mai mulţi bani decât la serviciu”. „Nu e taxă, e contribuție”
Boloș apără „taxa pe boală”: „În concediu medical primeşte mai mulţi bani decât la serviciu”. „Nu e taxă, e contribuție”

Ministrul de Finanţe Marcel Boloş a explicat, joi, despre problema concediilor medicale, că numărul mare de concedii medicale nu asigură sustenabilitatea bugetului asigurărilor sociale.