Horoscop 25 iunie 2017. Astazi, Racii au parte de revederi emotionante, iar Balantele incep sa-si pregateasca nunta

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop 25 iunie 2017, prezentat de Neti Sandu. Se pot intampla diverse lucruri neprevazute si care sa ne dea planurile de calatorie, de distractie, peste cap, dar odata preveniti o sa fim in garda si gatapregatiti cu solutii la orice.

 

RAC
O sa va bucurati de sosirea cuiva care e trup si suflet alaturi de voi ori de cate ori e nevoie si o sa fie sarbatoare. Vesti bune, revederi emotionante si or sa fie niste rascoliri care sa scoata la iveala niste dorinte mai vechi si care se pot implini in cel mai scurt timp posibil.  

LEU
Va aflati intr-o perioada de tatonare cu cineva care vrea sa fiti impreuna si o sa iesiti la plimbare, in excursii, sa vedeti daca e ce va doriti. Sunt cateva evenimente festive la care ati primit invitatie, dar o sa fiti mai selectivi, pentru ca nu pareti compatibili cu toti cei care va cheama pe la ei-pe-acasa.

FECIOARA
Poate plecati la drum ca e ziua de nastere a unui prieten, ori se casatoresc sau isi boteaza copilasul. Poate plecati intr-o drumetie cu grupul de prieteni, o sa facem miscare, va duceti cu bicicletele, cu ATV-ul, cu rolele, sa respirati aer curat.

Citește și
Românii vor plăti mai mult dacă dispar aceste produse. Ce a spus ministrul Agriculturii

BALANTA
Se poate sa schimbati mijlocul de transport cu care va deplasati la malul marii, c-or fi aparut niste nereguli, defectiuni. E posibil sa sarbatoriti ceva ca e o zi foarte importanta pentru voi, poate sunteti miri sau o sa fiti fericiti din alte motive, c-o sa deveniti parinti.

SCORPION
O sa va mobilizati cu usurinta s-o porniti la drum, sa revedeti niste buni prieteni si poate ramaneti pana maine, sa va si odihniti peste noapte. O sa aveti sansa de a intalni pe cineva care sa va iubeasca asa cum sunteti, fara sa ceara nimic in schimb si sa fiti si voi, in sfarsit, fericiti.

SAGETATOR
Voi stiti sa luati de la viata ce-aveti nevoie si n-o sa va rugati de nimeni sa va scoata la plimbare, la mondenitati si-o sa va duceti si singuri la o adica. Poate strangeti randurile cu fratii si surorile cu care nu v-ati mai vazut de multa vreme c-ati fost cu totii ocupati si acum stati la un gratar, un picnic, la taclale.

CAPRICORN
E cineva care inca mai spera sa va recucereasca dar se pare ca e prea tarziu, locul din inima e deja ocupat. Intalnire care sa va poata pune in priza, c-apar oportunitati de a va lansa in proiecte care sa va ridice in rang, sa v-aduca bani si glorie.

VARSATOR
Poate va implicati intr-o actiune caritabila si o sa va simtiti apreciati in mediul respectiv si-o sa vreti sa continuati colaborarea. Sunt niste rude care vor sa va-ntalniti, sa mai vorbiti de-ale voastre, de-ale familiei, poate au nevoie de ajutorul vostru pentru ca pun la cale o nunta sau un botez.

PESTI
O sa va bucure vizita unor tineri, copii, nepoti, carora li s-a facut dor de voi si voua de ei, ca v-au lipsit enorm. Se poate s-aveti sentimente contradictorii, ca poate nu v-a trecut dorul de cineva, dar va-ncanta ideea de a intra intr-o relatie care sa va ofere stabilitate - va mai ganditi.

BERBEC
Va suiti imediat intr-un tren, daca n-aveti bani de benzina sau masina e in servis si dati o fuga la malul marii sa va destindeti.  Poate iesiti la iarba verde sau ii chemati pe niste prieteni la voi, dac-aveti o gradina sau un parc pe langa casa si faceti un picnic, sa povestiti ce-ati mai facut

TAUR
Are loc o ceremonie, poate veti fi martori la cununia religioasa a unor prieteni sau a unor rude si-o sa fie distractie. Starea de bine ar trebui sa va-nsoteasca indiferent pe unde ati ajunge, oamenii din jur se vor asorta cu starea voastra de spirit si o sa va-ntoarceti refacuti, acasa.

GEMENI
Se poate sa va dati intalnire cu cineva pe care abia l-ati cunoscut si o sa aveti emotii, dar o sa decurga totul asa cum ati sperat. Va incanta ideea sa va duceti la un eveniment monden, poate sunteti implicati si in pregatiri, oricum, vreti sa va puneti in tema cu ce se-ntampla in societate.

Articol recomandat de sport.ro
S-a aflat cauza morții: ce a condus la decesul iubitului Arynei Sabalenka
S-a aflat cauza morții: ce a condus la decesul iubitului Arynei Sabalenka
Citește și...
Horoscop 19 martie 2024, cu Neti Sandu. O zodie va recupera acei bani pe care trebuia să-i ia de mult
Horoscop 19 martie 2024, cu Neti Sandu. O zodie va recupera acei bani pe care trebuia să-i ia de mult

Horoscop 19 martie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi reușită. O să ne ocupăm de lucrurile pe care vrem să le ducem la bun sfârșit ca să începem ceva care să facă viața mai frumoasă.

Horoscop 18 martie 2024, cu Neti Sandu. Unei zodii i se poate face o ofertă de lucru în altă țară
Horoscop 18 martie 2024, cu Neti Sandu. Unei zodii i se poate face o ofertă de lucru în altă țară

Horoscop 18 martie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi cu spor. Știm ce avem de făcut, sau cel puțin așa ar fi normal, știm și cum trebuie să procedăm și o să mai avem și concursul unora și o să ieșim la liman.

Horoscop 17 martie 2024, cu Neti Sandu. Zodia care se gândește să mai facă un copil
Horoscop 17 martie 2024, cu Neti Sandu. Zodia care se gândește să mai facă un copil

Horoscop 17 martie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi cu de toate. O să ne bucurăm de revederea unor oameni dragi, de veștile bune pentru care le vom primi și o să ne facem planuri pentru mai departe.

Recomandări
Fugarul Cătălin Cherecheș este în drum spre România. Fostul primar din Baia Mare, condamnat la 5 ani de închisoare
Fugarul Cătălin Cherecheș este în drum spre România. Fostul primar din Baia Mare, condamnat la 5 ani de închisoare

Fostul primar al municipiului Baia Mare Cătălin Cherecheş a fost preluat din Germania şi se află în drum spre România, pentru executarea pedepsei cu închisoarea, fiind condamnat la cinci ani de detenţie pentru luare de mită.  

Se întorc ninsorile. ANM a emis informare de vremea rea pentru toată țara
Se întorc ninsorile. ANM a emis informare de vremea rea pentru toată țara

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, marţi, o informare de vreme rea, cu precipitaţii slabe, dar şi ninsori la munte, însoţite de rafale de vânt, valabilă până joi seara, la nivelul întregii ţări.

„Regele Charles al III-lea al Marii Britanii a murit”. Ambasada Regatului Unit obligată să dezmintă informaţiile false
„Regele Charles al III-lea al Marii Britanii a murit”. Ambasada Regatului Unit obligată să dezmintă informaţiile false

Zvonuri despre moartea regelui Charles al III-lea au înfuriat Ambasada Regatului Unit în Ucraina, după ce informaţii false au circulat în masă pe reţele de socializare şi în unele publicaţii ruseşti şi au determinat-o să reacţioneze în mod oficial.