Horoscop 24 septembrie 2017. Zodiile care se decid să se căsătorească

Ultimul update: Duminica 01 Octombrie 2017 18:28
Data publicarii: Duminica 24 Septembrie 2017 07:16
Categorie: Horoscop

Putem aduna familia în jurul nostru, să ştim unii de alţii, să ne oferim ajutorul că poate cineva se jenează să ni-l ceară.

Vibraţia zilei este 6 şi o să vrem să ne-nţelegem, să fim uniţi şi să păstrăm armonia în familie.

 BALANŢĂ: Poate găsiţi nişte lucruri ieftine de cumpărat şi o să luaţi în fugă ce vă trebuie pentru casă, familie şi o să le faceţi o bucurie alor voştri. Sunteţi prinşi cu multe treburi, obligaţii de familie şi altele față de prieteni şi totuşi vă puteţi duce la o plimbare, un concert, la un party.

SCORPION: E posibil să-ntâlniți pe cineva în care să vedeţi omul ideal pentru noi şi-ncet încet să construiţi o relaţie care să vă-mplinească sufleteşte. O s-aveţi prilejul să discutaţi față-n față cu cineva care a rămas cu o greutate pe suflet că n-a înţeles de ce nu poate continua o relaţie sau poate merge mai departe - vorbiţi.

SĂGETĂTOR: Poate plecaţi într-o excursie şi vă-ntoarceți până diseară, la noapte, o să fie o escapadă turistică revigorantă. O să treceţi în revistă mondenităţile şi măcar la una dintre ele o să fiţi unul dintre invitaţii de top, şi-o să vă simţiţi bine, c-o s-aveţi un anturaj pe gustul vostru.

Horoscop 22 septembrie 2017. Astăzi, Scorpionii au șanse mari să-și întâlnească sufletul pereche

CAPRICORN: Poate vă treziţi cu un musafir de la drum lung şi o să vă faceţi timp să ieşiţi la o plimbare sau rămâneţi acasă, depinde în ce dispoziţie vă prinde.O să vă mobilizaţi uşor să o porniţi spre malul mării, spre munte, sau oriunde vă invită cineva să petreceţi câteva ore ca să uitaţi de toate grijile de peste săptămână.

VĂRSĂTOR: Puteţi da o fugă în ţara vecină să luaţi pulsul evenimentelor de pe-acolo, să revedeţi poate locuri frumoase. E un eveniment care vă scoate din casă, poate-o să vă coste dacă o fi o nuntă sau alt eveniment la care ar trebui să contribuiţi şi voi cu nişte bani.

PEŞTI: Poate-ajungeţi la o înţelegere cu rudele cu care aţi fi avut de împărţit şi cel mai bun moment de redeschis un subiect delicat o să fie la masă de prânz. Sau la cafea? O să vă faceţi poate alt cerc de prieteni, c-aţi mai eliminat din cei care n-au fost alături de voi în momentele cheie şi o să simţiţi că vi se acordă atenţia cuvenită.

BERBEC: Relaţia voastră de cuplu se poate cimenta, să avansaţi rapid spre căsătorie pentru că v-aţi convins că puteţi trăi împreună pentru că vă iubiţi. V-ar prinde bine o reuniune de familie să mai puneţi un pic ţara la cale, că poate urmează un botez, o nuntă sau altă sărbătoare mare în familia voastră.

TAUR: Foarte posibil rendez-vous şi o să fiţi înconjuraţi cu iubire şi relaţia se îndreaptă - pentru unii dintre voi, spre altar! Poate spuneţi şi voi tot ceea ce aveți pe suflet ca să puneţi capăt unui conflict sau poate aţi avut nişte dezacorduri cu fiinţa iubita şi sinceritatea va fi cea mai bună armă a voastră.

GEMENI: O să revedeţi o persoană care vă poate fi un bun campion de viaţă şi o să vă gândiţi să păstraţi relaţia - e şansa voastră de a fi fericiţi. Poate încropiţi de o plecare în afara localităţii ca să revedeţi pe cineva de care vă e dor şi-o să fie tocmai bun prilejul să revedeţi şi alţi prieteni, rude.

RAC: Vă iese-n cale o persoană cu care o să rezonați sufleteşte şi poate ieşi o poveste de dragoste de toată frumuseţea. Vă pregătiţi de musafiri, poate se reuneşte familia, o fi şi un eveniment anume şi o să trageţi un chef pe cinste cu prietenii prin preajmă, o să vă placă.

LEU: O să vă treacă supărarea pe cineva care v-a părăsit la un moment dat şi o să reluaţi povestea că şi cum nu s-a întâmplat nimic. O întrunire de familie, se-ntâmpla ceva care să v-aducă bucurie, poate se căsătoreşte cineva, sau a reuşit la un examen, s-a angajat undeva, i-a crescut salariul, ceva frumos.

FECIOARĂ: O să vă străduiţi să le fiţi de folos unor persoane mai în vârstă care au nevoie de câte ceva şi mai ales să schimbe o vorba cu voi. Se poate să fiţi invitaţi la o ceremonie şi o să fie impresionant, poate reactualizaţi şi nişte prietenii şi o să aveţi o stare de spirit foarte bună.

Horoscop 23 septembrie 2017: Zodia care își va ierta partenerul de cuplu

Horoscop 23 septembrie 2017: Zodia care își va ierta partenerul de cuplu

horoscop

Horoscop 20 octombrie 2017. Zodia care astăzi își reglează situația financiară

Horoscop 19 octombrie 2017. Zodia care astăzi are un noroc fantastic la bani

Horoscop 18 octombrie 2017. Peștii pot primi ceva pe sufletul lor

Horoscop 17 octombrie 2017. Zodia care are discuții aprinse cu partenerul de cuplu

Horoscop 16 octombrie 2017. Scorpionii să nu rateze o șansă care vine o dată la 12 ani

Horoscop 15 octombrie 2017. Balanţele îşi oficializează povestea de iubire

zodiac

Horoscop prezentat de Neti Sandu. Azi, cei născuţi în această zodie sunt mai fericiţi că niciodată

Horoscop 13 octombrie 2017: Zodia care va avea o ofertă profitabilă de muncă

Horoscop 12 octombrie 2017. Zodia care aștepta această veste: va primi bonusuri

Horoscop 11 octombrie 2017: Zodia care va întâmpina probleme în relația cu șefii

Horoscop 10 octombrie 2017. Zodia care e pe cale să se căsătorească

Horoscop 9 octombrie 2017. Zodia care va obține bani sau o proprietate