Horoscop zilnic, 23 noiembrie 2015. Taurii avanseaza in cariera, iar Berbecii au parte de o surpriza in viata sentimentala

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop zilnic cu Neti Sandu. Incepem in forta saptamana si o sa dam de tot felul de situatii neasteptate care ne vor pune nervii la incercare, dar o sa ne ofere si satisfactii, pentru ca le vom dovedi, fara nicio indoiala.

Horoscop 2015 SAGETATOR -Se pare c-o sa va implicati intr-o serie de activitati care sa va puna in contact cu profesionisti sa colaborati si sa iasa bani frumosi. Se poate sa preia o parte macar din cheltuielile curente partenerul de cuplu si sa va fie mai usor, nu ca pana acum.

Horoscop 2015 CAPRICORN -Vin bani dintr-o munca particulara si o sa aveti de rate si facturi, ba chiar sa puneti deoparte pentru iesirea la aer curat de la sfarsitul saptamanii. O sa va faceti timp si de voi, sa va ingrijiti de sanatate, de felul in care aratati, schimbati poate si garderoba, frizura.

Horoscop 2015 VARSATOR -O sa primiti vesti bune legate de scoala, de examene, poate urmeaza si o promovare la serviciu, ori poate in societate faceti furori cu vreun proiect - traznet. E cineva care vrea sa se asigure ca raspundeti cu aceeasi masura sentimentelor pe care vi le poarta aceasta persoana.

Horoscop 2015 PESTI -Un proiect nou la orizont si la voi, e un moment bun de afirmare, atata doar ca o s-aveti concurenta serioasa si e de luptat, nu gluma. Fiinta iubita vrea sa va scoata in oras si daca nu sunteti prinsi cu treaba pe acasa poate ii faceti pe plac.

Citește și
Mesaj către Zelenski: „OK, am reuşit. Acum du-te şi câştigă lupta”

Horoscop 2015 BERBEC -O sa perfectionati un contract, ca sa stiti exact care sunt conditiile si pe ce bani lucrati, sa nu va treziti ca unele aspecte va deranjeaza si sa fie prea tarziu. O relatie amoroasa prinde contur si se poate sa duca, pana anul viitor, spre sfarsit, la casatorie.

Horoscop 2015 TAUR -O sansa de bani, o posibilitate de a obtine un salariu mai bun, fie la actualul serviciu, fie din alta parte, daca aveti curaj sa faceti pasul. Se pare c-o sa luati ceva pentru acasa, poate le impliniti niste dorinte alor vostri, in special copiilor si o sa fie toata lumea multumita.

Horoscop 2015 GEMENI -O sa va cultivati un talent, va inscrieti la niste cursuri, urmati si o perioada de practica, poate va duceti la o sala de sport, sau sa desfasurati alt gen de activitati. O persoana tanara va curteaza si daca nu sunteti prinsi in nicio relatie poate o luati in serios pe aceasta persoana.

Horoscop 2015 RAC -Vi se cere sa va implicati intr-un nou proiect si o sa mearga totul bine, sa mai urcati un nivel in ierarhia de la slujba, sa vi se dea o functie. O veste buna de la medic, un tratament si-a facut efectul si o sa aveti grija de aici incolo sa respectati niste reguli alimentare.

Horoscop 2015 LEU -Veti regla situatia bancara - scoateti, depuneti bani, ii rugati pe cei de la banca sa va mai pasuiasca o luna, doua, cu ratele sa mai respirati un pic. Apar noutati in sfera sentimentala si o sa puteti aprecia daca persoana care va face curte e pe aceeasi lungime de unda cu voi sau nu.

Horoscop 2015 FECIOARA -Or sa se rezolve anumite probleme legate de o deplasare pentru serviciu, va luati banii, diurna si o sa decurga totul in buna regula. O sa va puneti de acord cu partenerul de viata in privinta programului de timp liber si a responsabilitatilor de zi cu zi care va revin

Horoscop 2015 BALANTA -Se poate sa aflati noutati referitoare la cursul unui proces, al unei plangeri penale - practic un conflict se poate stinge daca cealalta parte isi recunoaste vinovatia. S-ar putea sa vi se faca un discount la cumparaturi, sa primiti si ceva gratis sau poate luati cate ceva in rate.

Horoscop 2015 SCORPION -Promite sa fie o zi banoasa, si poate veti reusi sa mai puneti ceva bani deoparte s-aveti de sarbatori sau pentru neprevazute. O sa aveti de luat mai multi bani in perioada asta si o sa cheltuiti la fel de mult daca nu va abtineti un pic de la dat bani in dreapta si in stanga.

Articol recomandat de sport.ro
Luptător MMA, suspendat pe viață și bătut de fani, după ce a atacat o fată de ring | VIDEO
Luptător MMA, suspendat pe viață și bătut de fani, după ce a atacat o fată de ring | VIDEO
Citește și...
Horoscop cu Neti si Elena, pe www.stirileprotv.ro. Cum ne influenteaza intrarea Soarelui in Sagetator
Horoscop cu Neti si Elena, pe www.stirileprotv.ro. Cum ne influenteaza intrarea Soarelui in Sagetator

Astazi, de la ora 14.00, aflam de la Neti si Elena cum ne va influenta intrarea Soarelui in zodia Sagetator.

Recomandări
Senatul SUA a aprobat mult așteptatul ajutor pentru Ucraina. Va primi un uriaş pachet de asistenţă militară şi economică
Senatul SUA a aprobat mult așteptatul ajutor pentru Ucraina. Va primi un uriaş pachet de asistenţă militară şi economică

Statele Unite au adoptat marţi un uriaş pachet de asistenţă militară şi economică pentru Ucraina, rezultatul lunilor de negocieri extrem de tensionate şi laborioase din Congres.

România, dată în judecată la Viena. Olandezii de la Damen cer rezilierea contractului pentru șantierul naval din Mangalia
România, dată în judecată la Viena. Olandezii de la Damen cer rezilierea contractului pentru șantierul naval din Mangalia

Damen a dat România în judecată la Curtea Internaţională de Arbitraj de la Viena, cerând rezilierea acordului de asociere încheiat în 2018, prin care statul român a devenit acţionar majoritar (51%) al companiei Damen Shipyards Mangalia SA.

Rusia amenință Europa cu o ripostă violentă dacă îi vor fi confiscate activele îngheţate.
Rusia amenință Europa cu o ripostă violentă dacă îi vor fi confiscate activele îngheţate. "Va exista un răspuns foarte dur"

O aliată a lui Vladimir Putin, a avertizat, marţi, că Rusia este gata să riposteze dacă activele sale îngheţate, de aproape 300 de miliarde de dolari, vor fi confiscate de Occident şi folosite pentru a ajuta Ucraina.