Horoscop 22 august 2017. Schimbările prin care trec toate zodiile

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop prezentat de Neti Sandu. O sa aflam unde am gresit, cum, cat, de ce si asa mai departe si o sa se iveasca ocazia sa ne reparam greselile. Vibratia zilei este 22, numar maestru si o sa aflam cum trebuie sa ne raportam la cei din jur.

FECIOARA

O sa apara cineva de care va simtiti atasati, dar nu s-au spus niste lucruri, care ar clarifica relatia. O sa primiti niste raspunsuri la intrebarile puse pe la inceputul anului si o sa stiti ce aveti de facut, incotro s-o apucati, sa va impliniti niste dorinte.

 BALANTA

Poate faceti rost de o zi, doua in plus, libere si sa va duceti pe undeva sa respirati aer curat, sa faceti plaja, sa inotati. Sunt cateva lucruri din trecut care au ramas neincheiate, din punct de vedere sentimental, se pare, si daca le-ati identificat poate va eliberati si va dati voie sa fiti fericiti.

Citește și
horoscop
Horoscop 20 august. Astrele sunt astăzi de partea noastră
Ce a pățit jurnalista care a filmat ultimele imagini cu Aleksei Navalnîi în viață

SCORPION

E posibil sa gasiti intelegere la niste oameni care o sa va primeasca in grupul lor si o sa faceti treaba buna impreuna, o sa castigati bani. O sa va bucurati de un ajutor din partea unor prieteni, pot fi si oameni de afaceri care sa va incurajeze in demers, sa va puteti continua, dezvolta o afacere.

SAGETATOR

O sa vi se acorde acei bani pe care trebuia sa-i primiti cu niste luni in urma si o sa va faceti planuri serioase pentru perioada care urmeaza. Abia acum vi se poate perfecta un act, sa definitivati un statut, sa deveniti proprietari, sau sa va puteti inscrie la o scoala, poate chiar si in strainatate.

CAPRICORN

O prezenta feminina va fi sansa voastra de a patrunde intr-o lume, in care pana acum n-ati avut acces si o sa va placa. Poate gasiti, in sfarsit cazare, bilete de transport ca sa puteti ajunge la destinatia mult visata, ceva se deblocheaza si o sa va puteti deplasa in voie.

VARSATOR

O sa fie ceva alergatura ca sa reactualizati un buletin, un pasaport, sa fiti cu toate actele la zi, sa nu incasati amenzi, restrictii. O sa-l puteti aborda pe un angajator sa vedeti daca mai e valabila oferta pe care ati primit-o mai de mult si sa va spuneti si voi punctul de vedere, ce bani ii cereti si ce pretentii are el.

PESTI

Cineva din trecutul sentimental revine cu o intrebare, o rugaminte, sa faceti cumva sa fiti din nou impreuna. O sa purtati o serie de discutii ca sa puteti semna in sfarsit o colaborare, sa va puteti ocupa si de altceva in timpul liber ca sa aduceti bani - in plus - la bugetul familiei.

BERBEC

O sa-i dati de capat unei probleme de sanatate si o sa fiti in forma, sa puteti face toate lucrurile pe care vi le-ati propus. V-au ramas ceva lucruri de rezolvat la serviciu si n-o sa va lasati pana n-o sa le duceti pe toate la bun sfarsit sa va luati banii si sa incepeti proiecte nou noutze.

TAUR

Se poate sa primiti vestea ca se va naste un copilas in familia voastra si va fi sarbatoare, bucurie. Poate ati gasit ceva de cumparat - si in rate - pentru interiorul locuintei, sa reamenajati cate ceva pe acolo, sa o faceti sa devina mai spatioasa, si sa arate si mai bine.

GEMENI

Poate o sa va razganditi in privinta mutarii in alta casa si va organizati aici unde sunteti, ca sa scapati de o tevatura. Se poate sa faceti rost de niste bani in plus, cu care o sa puteti iesi in weekend sa va relaxati, sa va intalniti cu bunii vostri prieteni, sa faceti cumva sa va aerisiti la creier.

RAC

Poate amanati o plecare, sau o sa va deplasati cu trenul, in loc de avion, sau invers, ceva o sa va oblige sa faceti niste schimbari. V-au ramas acte de semnat, facturi de platit, si alte maruntisuri de rezolvat, rapid, ca sa nu bateti pasul pe loc, sa faceti progrese, totusi, pe mai multe planuri.

LEU

O sa va intrebe din nou niste parteneri de afaceri daca sunteti dispusi sa puneti umarul la un proiect sau preferati sa aveti mai mult timp liber. Banii pe care nu i-ati primit la timp incep sa vina spre voi si sa va mai permiteti si alte lucruri care va erau inaccesibile si sa rasuflati usurati.

Articol recomandat de sport.ro
Nici Charleston, nici Stuttgart: unde ar putea juca Simona Halep al doilea turneu la revenirea în tenis
Nici Charleston, nici Stuttgart: unde ar putea juca Simona Halep al doilea turneu la revenirea în tenis
Citește și...
Horoscop 21 august. Cine își reface relația de cuplu
Horoscop 21 august. Cine își reface relația de cuplu

E o eclipsă totală de soare şi atunci s-avem puţină grijă de sănătate, de relaţia partenerială, să-i ţinem pe lângă noi pe cei dragi, să fim uniţi.

Horoscop 20 august. Astrele sunt astăzi de partea noastră
Horoscop 20 august. Astrele sunt astăzi de partea noastră

Horoscop prezentat de Neţi Sandu. O să recuperăm un timp pierdut, o să ni se mai acorde o şansă de a repara o relaţie cu copilul, cu soţul, soţia, cu părinţii. Vibraţia zilei este 2 şi o să găsim sprijin sufletesc la cel de lângă noi.

Recomandări
Localnicii din Brăila povestesc îngroziți incidentul cu drona militară căzută lângă oraș: „Un huruit și pe urmă buuuuum!”
Localnicii din Brăila povestesc îngroziți incidentul cu drona militară căzută lângă oraș: „Un huruit și pe urmă buuuuum!”

Este alertă în Brăila, după ce o dronă militară s-ar fi prăbușit, joi seară, pe un câmp, la câțiva kilometri de oraș.

Primele imagini cu rămășițele dronei căzute în Brăila. Ce este înscripționat pe ele | FOTO
Primele imagini cu rămășițele dronei căzute în Brăila. Ce este înscripționat pe ele | FOTO

Au apărut primele imagini cu rămășițele dronei militare care s-a prăbușit în Brăila, în Insula Mare.  

20 de ani de la aderarea României la NATO, „cea mai puternică alianţă politico-militară din lume”
20 de ani de la aderarea României la NATO, „cea mai puternică alianţă politico-militară din lume”

S-au împlinit 20 de ani de la aderarea României la NATO, iar responsabilii Apărării și politicienii s-au întrecut în mesaje care evidențiază garanțiile de securitate pe care ni le oferă Alianța în contextul războiului pornit de Rusia în Ucraina.