Horoscop 21 ianuarie 2018. Cei născuți în această zodie se pot îndrăgosti azi

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop 21 ianuarie 2018, prezentat de Neti Sandu. O să putem regla nişte relaţii, să facem ca ele să funcţioneze, după o lungă perioadă de blocaje şi disensiuni, ceva se schimbă în bine şi o să trăim în bună înţelegere.

Vibraţia zilei este 3 şi o vorbă poate salva o căsnicie de la o separare.

VĂRSĂTOR
E cineva care vă dă târcoale mai demult şi-acum o să-şi facă, o să vedeţi, curaj să vă abordeze direct, fără ocolişuri. O să luaţi parte la diverse evenimente mondene, o să le treceţi în revistă, chiar dacă o să staţi câte o oră, două, o să vreţi să vă faceţi simţită prezenţa pe-acolo.

PEŞTI
O să primiţi ceva în dar, poate va invita cineva la un restaurant sau într-un du-te vino cu tren, maşină, avion, ca să vă-ntoarceţi până la noapte. O să vă ia prin surprindere vizita cuiva care vrea să trăiţi nişte momente speciale, poate are ceva important să vă spună, poate-a luat o decizie majoră.

BERBEC
Sunt nişte oameni cu care nu v-aţi mai văzut de multă vreme şi care vor să reînnodaţi relaţia, să reluaţi şi bunele obiceiuri, activităţi pe care le-aveaţi împreună. O invitaţie de onoare la o cununie religioasă, la un spectacol, o festivitate de premiere şi o să v-alegeţi cu un premiu, o recompensă, felicitări pentru tot ce-aţi realizat.

Citește și
Horoscop
Horoscop 19 ianuarie 2018. Zodia care se va căsători
Prețul eliberării Alinei Apostol din „gulagul” chinezesc. Fost deținut al regimului de la Beijing: „Cu chinezii trebuie să negociezi direct!”. Răspunsul Ministerului Justiției din România

TAUR
Poate s-a hotărât cineva să vină, definitiv, la voi, se-ntoarce de pe unde-a fost plecat şi veţi forma o pereche, un cuplu. Poate sunteţi plecaţi şi cu treaba, nu numai la distracţie, în altă localitate, poate chiar în afara ţării, să fiţi martori la o căsătorie, sau la un botez, ori e ziua cuiva de naştere.

GEMENI
Cineva care dispăruse din peisajul vizual vă caută şi vrea să fiţi din nou împreună, dacă la voi n-a apărut altcineva. O să vă prindă bine o ieşire la plimbare, în vizită la cineva care v-aşteaptă cu tot dragul, poate vă aflaţi la începutul unei relaţii care promite să v-aducă împlinire sufletească.

RAC
Se poate să fie un schimb de priviri şi să va-ndragostiti până peste cap, o să fie o atracţie nemaipomenită şi o să fiţi în al noulea cer. Poate faceţi un consiliu de familie să urgentaţi o mutare în casă nouă, sau ca să cumpăraţi o maşină, ori ca să puneţi la punct toate detaliile cu privire la o nuntă, sau la un botez.

LEU
Se poate să fiţi în renegocieri pentru o relaţie care cam scârţâia şi n-o să vă lăsaţi până n-o s-o recuceriţi pe acea persoană. O să vă daţi întâlnire cu nişte prieteni cărora le-aţi rămas datori cu o trataţie, sau cu o plimbare, o ieşire la un spectacol şi o să fie o zi plină, o să vă placă.

FECIOARĂ
Poate sunteţi pe punctul de a vă căsători şi faceţi pregătiri, mobilizaţi nişte oameni ca să v-ajute, sau e o altă sărbătoare în familie. Vă trec nişte bani prin mână şi-o să-i puteţi lua unui prieten un cadou, sau poate le veţi fi de ajutor unor persoane mai în vârstă care au nevoie de câte ceva.

BALANŢA
O veste bună de la cineva care o să treacă pe la voi şi o să fie o schimbare în viaţa voastră, poate e o compatibilitate sufletească. Foarte posibile noutăţi în plan afectiv şi o să vă puteţi reface viaţa sentimentală, să deveniţi părinţi , să vă construiţi o casă, ori poate plecaţi în străinătate, pentru că acolo e marea iubire.

SCORPION
O să-l puteţi cuceri sau recuceri pe partenerul actual sau fost cu o cină romantică, o declaraţie de dragoste, o promisiune de viaţa frumoasă în doi. Păreţi nerăbdători să vă-ntâlniţi cu cineva drag şi poate contramandaţi o reuniune amicală din cursul dup-amiezei, să vă vedeţi cu acest posibil partener de cuplu.

SĂGETĂTOR
O s-o porniţi la drum şi să vă-ntoarceţi până la noapte, c-aveţi nevoie de mişcare şi de un anturaj pe gustul vostru. O să strângeţi relaţiile cu rudele apropiate şi o să vă vedeţi mai des pentru c-o s-aveţi câteva evenimente de familie la care o să luaţi cu toţii parte.

CAPRICORN
O să ieşiţi pe la mondenităţi, sunt evenimente în care o să vă implicaţi c-aveţi multe de spus şi de făcut. Se observă o cheltuială, poate vă duceţi la o nuntă, sau trebuie să daţi înapoi nişte bani pe care i-aţi împrumutat mai demult şi o să aveţi grijă să vă rămână şi pentru plăţile zilnice, de mâine încolo.

Articol recomandat de sport.ro
Ce mesaj a transmis fotbalistul eliminat de Istvan Kovacs în Barcelona - PSG
Ce mesaj a transmis fotbalistul eliminat de Istvan Kovacs în Barcelona - PSG
Citește și...
Horoscop 20 ianuarie 2018. Zodia care astăzi face un pas mare în relație
Horoscop 20 ianuarie 2018. Zodia care astăzi face un pas mare în relație

Horoscop 20 ianuarie 2018, prezentat de Neti Sandu. Se poate s-o ţinem tot într-o visare, pentru că ne e bine, pentru că ne vom căsători, că o să ne mutăm la casa noastră, un vis o să se transforme în realitate. Va fi palpabil!

Horoscop 19 ianuarie 2018. Zodia care se va căsători
Horoscop 19 ianuarie 2018. Zodia care se va căsători

O să facem tot ce ne stă în putinţă să ne achităm de obligaţii şi să ne şi relaxăm, să ne dăm întâlnire cu prietenii, cu rudele, să facem plimbări, să ne culturalizăm, să ne refacem în week-endul ăsta.

Recomandări
FMI: Riscul de recesiune a economiei mondiale este minim, în ciuda incertitudinilor geopolitice
FMI: Riscul de recesiune a economiei mondiale este minim, în ciuda incertitudinilor geopolitice

Unul dintre cei mai importanţi economişti ai Fondului Monetar Internaţional a semnalat un risc redus de recesiune globală, în ciuda zgomotelor continue de incertitudine geopolitică, relatează CNBC.

Pompierii continuă căutările sub dărâmături în urma exploziei din Craiova. Momentul deflagrației violente a fost filmat
Pompierii continuă căutările sub dărâmături în urma exploziei din Craiova. Momentul deflagrației violente a fost filmat

O explozie puternică a transformat miercuri noapte într-o ruină o clădire pentru nefamiliști din Craiova. O femeie a murit, iar alte trei persoane au ajuns la spital, după ce o parte din primul etaj s-a prăbușit.

WSJ: Liderii de război ai Israelului nu au încredere unii în alţii. Există păreri radicale și o rivalitate veche
WSJ: Liderii de război ai Israelului nu au încredere unii în alţii. Există păreri radicale și o rivalitate veche

După şase luni de conflict împotriva Hamas, publicul israelian este profund divizat în ceea ce priveşte modul în care se poate câştiga războiul din Fâşia Gaza.