Horoscop 21 august. Cine își reface relația de cuplu

×
Codul embed a fost copiat

E o eclipsă totală de soare şi atunci s-avem puţină grijă de sănătate, de relaţia partenerială, să-i ţinem pe lângă noi pe cei dragi, să fim uniţi.

Vibraţia zilei este 3 şi să verificăm actele şi banii ca să fie totul în regulă.

(LEU)
O relaţie de cuplu se poate reface, cu destul de multă uşurinţă dacă empatizati cu celălalt, fără să vă lăsaţi orbiţi de orgolii. O zi încărcată şi o să faceţi cumva să vă eliberaţi de tensiuni, ca să aveţi mintea limpede, să puteţi lua deciziile potrivite, dacă va trebui să vă spuneţi punctul de vedere.

(FECIOARĂ)
Poate vă puneţi o dorinţă şi un lucru neplăcut din viaţa voastră o să dispară şi o s-aveţi linişte, aşa cum v-aţi propus. O problemă de sănătate vă poate da bătăi de cap dacă nu aţi tratat-o deloc şi nici n-aveţi de gând, dar poate fi ceva spre binele vostru.

(BALANŢA)
Se poate să primiţi un buletin de analize medicale care să vă determine să urmaţi un tratament ca să vă vindecaţi de... ceva. Relaţia cu anturajul traversează o perioadă mai încordată şi o să reglaţi totul, ca să rămâneţi în relaţie bună cu prietenii de-o viaţă.

Citește și
horoscop
Horoscop 19 august 2017. Un weekend cu surprize si bucurie
De ce „urăște” Donald Trump Ucraina. În 2019 i-a spui lui Zelenski: „Ucraina știe multe despre asta”

(SCORPION)
Se poate să primiţi mai puţini bani decât suma promisă, dar să se echilibreze de lună viitoare situaţia. O să primiţi sprijin din partea unor oameni la care nu v-aţi fi aşteptat, iar cei în care vă puseserăţi toate speranţele sunt plecaţi, sau sunt prinşi cu alte treburi.

(SĂGETĂTOR)
Se poate să vă căpătaţi, în sfârşit, locul binemeritat în ierarhia de la slujbă şi să luaţi mai mulţi bani la salariu, o primă. Se poate contramanda o plecare în excursie, sau în interes de serviciu c-au intervenit situaţii neprevăzute şi o să vă duceţi cu altă ocazie, puţin mai târziu, luna viitoare probabil.

(CAPRICORN)
Vestea bună pe care o aşteptaţi din străinătate s-ar putea să mai întârzie şi să vă amânaţi şi voi deplasarea. Un act pentru care v-aţi pierdut ceva timp ca să-l semnaţi o să vă fie aprobat, şi-o să ştiţi ce-aveţi de făcut în continuare, ca să vă puteţi atinge obiectivele.

(VĂRSĂTOR)
Aţi putea face un efort suplimentar să salvaţi o căsnicie, să nu se ajungă la divorţ, nici măcar la separare. Poate faceţi un bilanţ financiar să vedeţi pe ce-aţi cheltuit o sumă destul de mare de bani şi să vă gestionaţi că lumea bugetul, să nu rămâneţi descoperiţi.

(PEŞTI)
Se poate să primiţi o înştiinţare de plată, şi să faceţi rost de bani să vă achitaţi de obligaţii, să nu vă usture amendă. Poate o să negociaţi - la sânge - un contract, până să-i convingeţi pe angajatori, coechipieri să vă plătească exact cu suma pe care-o cereţi, nu cu mai puţin.

(BERBEC)
O să aflaţi care este părerea partenerului de cuplu în privinţa copiilor pe care vi-i doriţi, sau pe care-i aveţi. O să reglaţi o situaţie profesională ca să vă puteţi primi banii la timp, să meargă totul spre mai bine la serviciu şi să câştigaţi mai mulţi bani.

(TAUR)
E bine să va-ngrijiti de sănătate ca să nu vă treziţi cu neplăceri, să umblaţi prin spitale, sau să staţi la pat. Se pare c-o să cheltuiţi nişte bani ca să vă mutaţi, sau măcar să renovaţi locuinţă, s-o mobilaţi altfel, să mai amenajaţi ceva prin curte, pe terasă.

(GEMENI)
O să fie nevoie de un plus de concentrare dacă aveţi vreun examen sau interviu, ca să treceţi totul cu brio. Poate daţi pe la servis cu maşina, să vedeţi ce-i lipseşte, să vă asiguraţi că va transporta fără probleme, şi să reînnoiţi actele, s-aveţi talonul, tot ce trebuie la drum, rovigneta.

(RAC)
Poate aflaţi de ce n-aţi primit nişte bani, sau de ce sunt mai puţini, şi-o să vă faceţi socotelile în funcţie de această informaţie. E bine să paraverificati un transfer bancar, sau atunci când plătiţi fie cu card, fie cu bani cash, ca să nu survină vreo neregulă şi să vă coste mai mult decât face.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Veste uriașă pentru Simona Halep!
NEWS ALERT Veste uriașă pentru Simona Halep!
Citește și...
Horoscop 20 august. Astrele sunt astăzi de partea noastră
Horoscop 20 august. Astrele sunt astăzi de partea noastră

Horoscop prezentat de Neţi Sandu. O să recuperăm un timp pierdut, o să ni se mai acorde o şansă de a repara o relaţie cu copilul, cu soţul, soţia, cu părinţii. Vibraţia zilei este 2 şi o să găsim sprijin sufletesc la cel de lângă noi.

Horoscop 19 august 2017. Un weekend cu surprize si bucurie
Horoscop 19 august 2017. Un weekend cu surprize si bucurie

Horoscop prezentat de Neti Sandu. O să trăim o stare de bine, o să ne priască micile plimbări. Vibraţia zilei este 1 şi poate avem curaj să spunem cu voce tare ce simţim cu adevărat.

Recomandări
Întâlnire de taină la Damasc. Presa din Siria: Șeful Serviciului Secret din România, față în față cu Bashar al-Assad
Întâlnire de taină la Damasc. Presa din Siria: Șeful Serviciului Secret din România, față în față cu Bashar al-Assad

Un diplomat european a dezvăluit, miercuri, pentru Syria TV, că Serviciului Secret din România a vizitat Siria și s-a întâlnit cu președintele Bashar al-Assad și cu directorul serviciilor de informații siriene, Hossam Luke.

Tehnologia care poate apăra România în cazul unui atac cu rachete balistice. A fost testată cu succes de Israel și SUA
Tehnologia care poate apăra România în cazul unui atac cu rachete balistice. A fost testată cu succes de Israel și SUA

Israelul și Statele Unite au folosit pentru prima oară într-o situație reală interceptoarele de rachete balistice împotriva proiectilelor lansate de Iran.

România, mamă vitregă pentru elevi. „Masa caldă” e, de fapt, rece în peste 60% din cazuri. Nu toți copiii o primesc
România, mamă vitregă pentru elevi. „Masa caldă” e, de fapt, rece în peste 60% din cazuri. Nu toți copiii o primesc

"Masa caldă" în școli este în peste 60% din cazuri un sendviș sau un pachet cu hrană rece. Programul național funcționează doar într-o treime dintre școlile alese de Ministerul Educației, care dă vina pe incompetența autorităților locale.