Horoscop 2 noiembrie 2017. Capricornii pot fi recrutați de oameni de afaceri

×
Codul embed a fost copiat

Noi provocări azi. Lucrurile se mişcă rapid în jurul nostru, şansele ne dau târcoale şi-ar fi păcat să le ocolim şi dup-aceea să ne văităm că nu ne iese nimic, pe când altora.

Vibraţia zilei este 2, e de-ajuns să cerem cuiva ajutorul c-o să-l şi primim.

(SCORPION)
E posibil să luaţi nişte bani şi să vă descurcaţi cu cheltuielile suplimentare, să acoperiţi toate golurile, să nu faceţi rabat de la nimic. O să puteţi semna nişte acte care v-au dat de furcă o bună bucată de vreme şi o să faceţi progrese la slujbă, la şcoală, o să faceţi un salt important.

(SĂGETĂTOR)
Un semn de viaţă de la cineva care nu v-a uitat şi o să vă caute, să ia pulsul ca să ştie dacă mai are şanse să se-ntoarcă sau să-şi vadă de drum. Se poate să vă asociaţi cu nişte oameni care vor să lucraţi împreună, şi chiar o s-aveţi un randament bun la slujbă, în afacerile particulare.

(CAPRICORN)
Or să vă recruteze nişte oameni de afaceri să lucraţi pentru ei, şi n-o să ziceţi nu pentru că sună bine oferta. Poate se eliberează un post de conducere şi puteţi trece voi, automat, în funcţia respectivă, dar n-ar fi exclus să daţi şi un concurs, să fie o competite, totuşi.

Citește și
zodiac
Horoscop 31 octombrie 2017. Fecioarele reglează o relație de dragoste
Puterea clanului Corduneanu. Liderul decedat al grupării a fost anchetat pentru trafic de droguri, cămătărie, trafic de persoane și acte de violență, dar condamnat doar pentru „spionarea soției”

(VĂRSĂTOR)
Poate abia acum vi se recunoaşte un titlu şi o să luaţi mai mulţi bani la salariu, sau poate acum o să faceţi un master, o specializare. Aţi putea experimenta ceva nou la serviciu şi să fie cu succes, să primiţi încurajări şi să vă croiţi un culoar care să vă ducă acolo unde v-aţi propus - să fiţi în top.

(PEŞTI)
Un drum la bancă v-ar scuti de nişte griji suplimentare, aţi afla ce variante ajutătoare aveţi că să nu vă înghită rata toţi banii din casă. Insistă cineva să plecaţi într-o excursie, sau poate vă trimit cei din conducere să rezolvaţi nişte chestiuni de serviciu, să duceţi la bun sfârşit nişte proiecte.

(BERBEC)
Vă scoate cineva la plimbare, la cafea, poate e ceva important de vorbit, o să puneţi la cale viitorul în doi, posibil. O să trebuiască să scoateţi nişte bani din buzunar să vă achitaţi - rapid - de nişte datorii pe care nu le luaserăţi în calcul şi o să să scăpaţi, în felul ăsta de nişte amenzi.

(TAUR)
O să apară cineva în viaţa voastră şi poate vă gândiţi serios la o căsătorie, să formaţi o familie pentru că voi iubiţi copiii. Poate va trebui să luaţi o decizie referitoare la un job la care - aţi vrea să vă duceţi, dar e bine să-l întrebaţi şi pe partenerul de cuplu, să nu ajungeţi târziu acasă şi să nu va mai întâlniţi.

(GEMENI)
O să faceţi nişte investiţii în locuinţă, poate mai ridicaţi un nivel, construiţi un garaj, un spaţiu de depozitare, un foişor, o anexă. O să fie mult de lucru la serviciu şi poate vă dozaţi în aşa fel eforturile încât să rezistaţi la ritmul actual, şi pe distanţă lungă, cam de un an de zile.

(RAC)
E posibil să luaţi nişte bani şi să le faceţi o surpriză alor voştri, poate ieşiţi la un restaurant, sau daţi o raită pe la magazine. Viaţa voastră sentimentală se poate schimba - în bine, să puneţi capăt singurătăţii, s-aduceţi pe lume şi un copilaş şi să vă bucuraţi de fiecare clipă pe care o petreceţi alături de cei dragi.

(LEU)
Se poate să ajungeţi la notar, să autentificaţi un act, să puneţi pe hârtie drepturile pe care le-aveţi ca să vă fie respectate. Poate faceţi o rezervare pentru week-end, să plecaţi pe undeva, timp în care cineva s-ar putea ocupa de casă şi să renoveze, să schimbe o instalaţie defecta şi alte mărunţişuri.

(FECIOARĂ)
Poate luaţi legătura cu rudele care locuiesc prin împrejurimi, să le faceţi o vizită în week-end, să mai staţi de vorbă, să puneţi ţară la cale. E posibil să vi se dea nişte bani în plus pentru că faceţi ore suplimentare, aveţi un extrajob şi veţi avea un buget mai consistent, c-aveţi multe cheltuieli în perioada asta.

(BALANŢA)
Se poate s-aveţi o discuţie între patru ochi cu fiinţa iubită şi să vedeţi în ce măsură relaţia voastră poate fi una stabilă. Aveţi o serie de proiecte cu care puteţi ieşi la înaintare, să vă faceţi remarcaţi, c-aveţi o energie pe care-ar fi păcat să n-o puneţi în valoare - astfel de momente sunt rare.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Veste uriașă pentru Simona Halep!
NEWS ALERT Veste uriașă pentru Simona Halep!
Citește și...
Horoscop 1 noiembrie 2017. Scorpionii primesc o ofertă de lucru
Horoscop 1 noiembrie 2017. Scorpionii primesc o ofertă de lucru

Provocări azi. E bine să fim pe recepţie, să nu ne scape o şansă printre degete, să alegem ce ni se potriveşte, ca să ne putem împlini un vis şi să le fim de ajutor celor dragi cu un sfat, dacă sunt în dubiu.

Horoscop 31 octombrie 2017. Fecioarele reglează o relație de dragoste
Horoscop 31 octombrie 2017. Fecioarele reglează o relație de dragoste

Rezolvări azi. O să dăm dovadă de perseverenţă şi o să ne ţinem de capul celor care au să ne dea o semnătură ori poate bani, un răspuns la o întrebare adresată cu mult timp în urmă, o să ştim cum stăm.

Horoscop 30 octombrie 2017. Scorpionii primesc o declarație de dragoste
Horoscop 30 octombrie 2017. Scorpionii primesc o declarație de dragoste

O zi frumoasă! O să punem toate lucrurile la punct şi la serviciu, şi acasă, în familie să fie linişte şi pace să ne-nţelegem cu toţi ai noştri.

Recomandări
ANIMAȚIE GRAFICĂ. Cum a sărit în aer blocul din Craiova. Deflagrația a rupt pereții
ANIMAȚIE GRAFICĂ. Cum a sărit în aer blocul din Craiova. Deflagrația a rupt pereții

O persoană a murit și trei au fost rănite în explozia care a distrus un bloc din Craiova. Deflagrația a rupt pereții, iar o parte din primul etaj s-a prăbușit.  

Arma folosită în premieră de americani pentru a doborî rachete iraniene este prezentă și la baza de la Deveselu
Arma folosită în premieră de americani pentru a doborî rachete iraniene este prezentă și la baza de la Deveselu

Navele de război ale Marinei SUA au folosit un interceptor de rachete pentru prima dată în luptă în weekend, în timp ce apărau Israelul de un atac iranian fără precedent, scrie Business Insider.

Românii blocați în Dubai acuză că au fost lăsați de izbeliște de birocrații plătiți din banii tuturor. „Ne-au cam jecmănit”
Românii blocați în Dubai acuză că au fost lăsați de izbeliște de birocrații plătiți din banii tuturor. „Ne-au cam jecmănit”

Sute de români blocaţi de marţi în Dubai după inundațiile istorice care au lovit Emiratele Unite Arabe au început să sosească în țară.