Horoscop 19 februarie 2017. Sagetatorii au parte de multa pasiune, iar Balantele isi petrec ziua alaturi de prieteni

×
Codul embed a fost copiat

Avem energie, exuberanta, ne pasa de noi, de cei din jur si o sa vrem sa ne simtim bine alaturi de prieteni. Vibratia zilei este 1 si poate trecem prin ceva inedit pe care sa-l si punem in aplicare.

PESTI
Se poate sa va duceti la o ceremonie, va invita cineva la un spectacol si o sa petreceti o seara minunata in doi. O stare de bine, de incredere si speranta, poate sunteti indragostiti, ori vi s-a intamplat ceva frumos si ati uitat de toate necazurile.

BERBEC
Relatia de cuplu poate avansa rapid spre o casatorie si sa puteti imparti lucrurile de acum incolo cu cineva drag. Aveti idei, cu care o sa-i cuceriti pe cei din jur, poate organizati o escapada turistica in statiunea preferata si va intoarceti pana la noapte, si-o sa fie foarte deconectant.

TAUR
Poate faceti cumva sa va-mpacati cu niste rude care s-or fi suparat la un moment dat si pe care le vreti inapoi in viata voastra. Se poate sa cheltuiti niste bani pe vreun cadou pentru sarbatoritii la care va duceti sau ca sa va puteti distra la munte, pe o partie de schi sau acolo unde le place copiilor.

GEMENI
Poate vi s-a facut dor de grupul cu care ieseati la plimbare sau la o sala de sport, la film, la teatru si va reuniti. Intalnire cu niste prieteni carora le place sa-si petreaca timpul impreuna cu voi si o sa va-ncarcati pozitivi, sa schimbati impresii, poate va faceti planuri si pe mai departe.

Citește și
Ce au păţit poliţiştii care l-au lăsat pe Vlad Pascu să conducă drogat

RAC
Se poate sa va rezpeziti pana la prietenii sau rudele care locuiesc nu prea departe de casa si sa va intretineti frumos cu ei mai toata ziua. Prietenii sarbatoresc ceva, cununia religioasa, botezul copilului, ziua cuiva de nastere si o sa fiti de fata, pentru ca sunt oameni pe care ii iubiti.

LEU
Cineva caruia ii e dor de voi o sa bata cale lunga sa va intalniti ca aveti multe in comun si poate nu e nimeni altcineva care sa va-nteleaga la fel de bine. Va puteti deplasa fara dificultate, acolo unde va invita vreun amic si o sa profitati la maximum de o astfel de reuniune, sa va mai limpeziti gandurile, emotiile.

FECIOARA
Se poate sa aveti o discutie sincera, fara menajamente cu fiinta pe care o iubiti ca sa va mearga si mai bine relatia. Poate faceti o tratatie cu si fara un prilej special si ii chemati pe prieteni la o placinta, o prajitura, pregatiti ceva delicios si stati la povesti, la caldura.

BALANTA
O persoana tanara, entuziasmata o sa va dea tarcoale, sa vada daca are forta de seductie si daca n-aveti un partener de suflet o s-o luati in serios. O sa va duceti la evenimentele in care suntet cooptati de prietenii vostri, poate le faceti galerie sau e o competitie la care luati si voi parte, si-o sa fie cu succes.

 

SCORPION
Noutati in sfera sentimentala, sunt mesaje la care nu v-ati fi asteptat, si o relatie intrerupta se poate relua cu mai mult succes de data asta. Se pare ca o sa va ia prin surprindere vizita cuiva, sau invitatia in oras, la un pranz cu prietenii si o sa aveti o stare de spirit cat se poate de buna.

SAGETATOR
Dragostea pluteste in aer si la voi si sunteti capabili de mari pasiuni, iar acum e momentul ideal pentru asa ceva. O sa aveti chef sa faceti ceva deosebit, poate-i luati pe prieteni si va duceti la munte sau altundeva sa faceti un pic de miscare sau la un eveniment monden, la un mega spectacol.

 

CAPRICORN
Se poate s-aveti o discutie cu partenerul de cuplu referitoare la locuinta, pe care-ati vrea s-o schimbati, cat mai curand posibil. Se pare c-o sa va oferiti un moment de respiro si va faceti program cu ai vostri sau doar in doi, ca sa fiti fresh de maine-ncolo, c-aveti multe de facut saptamana viitoare.

VARSATOR
O sa va implicati in mai multe activitati care or sa v-aduca satisfactii morale, pentru ca va preocupa binele celor din jur si-o sa se vada acest lucru.  E un suflu de prospetime la voi, si o sa adunati niste oameni in jurul unei idei ingenioase si o sa iasa un proiect care sa va readuca in prim plan, pe scena sociala.

Articol recomandat de sport.ro
Primul lucru făcut de Dani Alves, după eliberarea condiționată
Primul lucru făcut de Dani Alves, după eliberarea condiționată
Citește și...
Horoscop 18 februarie 2017. Astazi, Berbecii fac un pas important in viata de cuplu, iar Balantele au intalniri mondene
Horoscop 18 februarie 2017. Astazi, Berbecii fac un pas important in viata de cuplu, iar Balantele au intalniri mondene

Horoscop 18 februarie 2017, prezentat de Neti Sandu. E momentul sa schimbam lucrurile care ne displac, sa incepem sa traim altfel, ca sa ne priasca viata pe care o ducem, sa fie frumoasa si sa se bucure si cei din jurul nostru de ea.

Recomandări
Avertisment lansat de Zelenski: Fără ajutorul imediat al SUA, Putin va împinge rapid războiul pe teritoriul NATO
Avertisment lansat de Zelenski: Fără ajutorul imediat al SUA, Putin va împinge rapid războiul pe teritoriul NATO

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski spune că armata ucraineană a reuşit să ţină piept ofensivei ruse din lunile de iarnă, dar avertizează că fără un ajutor urgent în armament din partea Statelor Unite, Ucraina riscă să nu mai poate face faţă.

Ministrul Agriculturii, Florin Barbu: ”Eu nu cred că fermierii români vopsesc puii. Să fie foarte clar”
Ministrul Agriculturii, Florin Barbu: ”Eu nu cred că fermierii români vopsesc puii. Să fie foarte clar”

Ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale Florin Barbu afimă că nu crede că „fermierii români vopsesc puii”.

Boloș apără „taxa pe boală”: „În concediu medical primeşte mai mulţi bani decât la serviciu”. „Nu e taxă, e contribuție”
Boloș apără „taxa pe boală”: „În concediu medical primeşte mai mulţi bani decât la serviciu”. „Nu e taxă, e contribuție”

Ministrul de Finanţe Marcel Boloş a explicat, joi, despre problema concediilor medicale, că numărul mare de concedii medicale nu asigură sustenabilitatea bugetului asigurărilor sociale.