Horoscop 18 martie 2018. Zodia care astăzi face un pas important în relație

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop 18 martie 2018, prezentat de Neti Sandu. O să găsim tot felul de motive să facrem gesturi drăguţe, să le acordăm un plus de atenţie unor oameni care chiar merită şi o să avem o inimă plină de recunoştinţă, o să fie un preaplin sufletesc.

 

Vibraţia zilei este 9 şi o să ducem relaţiile la un nivel superior.

PEŞTI
Vă duceţi la un eveniment festiv, se-ntâmplă ceva care să adune prieteni şi rude care să creeze o atmosferă pe gustul vostru. O s-aveţi parte de mici răsfăţuri, oamenii dragi vin cu daruri sau vă scot în oraş, daţi o raită pe la magazine, vă invita la un tete a tete la un restaurant.

BERBEC
Se poate să vă invite cineva la un spectacol, or fi ceva mondenităţi şi poate vă intersectaţi pe-acolo cu oameni care prezintă interes pentru voi. Noutăţi, o să vedeţi la tot pasul! Vin oameni cărora le-a fost dor de voi, au să vă ofere câte ceva şi poate faceţi o trataţie c-o fi ziua cuiva de naştere.

Citește și
horoscop
Horoscop 16 martie 2018. Racii merg la o întâlnire ce le poate schimba viaţa
De ce Rusia va pierde în războiul din Ucraina. Un expert chinez în geopolitică explică care sunt cei patru factori principali

TAUR
În orice moment puteţi lua o decizie care să vă schimbe viaţa sentimentală şi chiar statutul şi să vă căsătoriţi. E o efervescentă interioară, vă bucuraţi de o veste, de sosirea cuiva care vă poate schimba viaţa în bine şi o s-aveţi o stare de spirit foarte sus.

GEMENI
Se poate să vă descoperiţi jumătatea şi să vă schimbaţi, cu totul, modul de viaţă, să vă întemeiaţi o familie, încet, fără grabă. O ieşire cu grupul de prieteni o să vă redea prospeţimea, va fi stimulativ pentru sfera creativă şi o să aveţi deja o distracţie spre care să vă îndreptăţi.

RAC
Vă repeziţi la cineva din altă zonă geografică să luaţi masa împreună, să staţi două, trei ore la poveşti şi să vă-ntoarceţi până la noapte. O reuşită în familie, cineva şi-a găsit de lucru, sau anunţa că se va naşte un copilaş, ori că şi-a cumpărat casa, maşina, şi-aveţi motive să sărbătoriţi.

LEU
Se poate să vă trimită cineva un pachet, un cadou, ceva bun pentru că vă iubeşte. Poate-o să plecaţi în plimbare, oricât de departe ar locui cei care va invită, c-aveţi chef de ducă, vă aflaţi într-o stare de bună dispoziţie şi sufletească şi energetică şi faceţi totul cu uşurinţă.

FECIOARĂ
Cineva care v-a lipsit va căuta şi oricum, probabil aţi făcut şi voi tot posibilul să vă vedeţi că vă chinuia absenţa acestei persoane. Poate că se ocupă cineva de cheltuieli, face piaţă, va pune la dispoziţie tot ce aveţi nevoie ca să vă simţiţi în elementul vostru, să n-aveţi ce reproşa.

BALANŢA
Sunt ceva evenimente pe scenă socială şi o să vă implicaţi cu câte ceva pe ici, pe colo şi-o să vă fie apreciată contribuţia. Un anturaj pe lungimea voastră sufletească o să vă scoateţi din casă şi poate vă faceţi program şi pentru următoarea perioadă - o s-aveţi ce lucra împreună.

SCORPION
Poate o să deveniţi mai pretenţioşi când vine vorba despre prieteni, veţi fi mai selectivi, şi-o să vă folosiţi flerul. Familia o să fie şi mai apropiată de voi, rude cu care nu v-aţi mai văzut de multă vreme vă caută şi-anunţa vizită şi o să ţineţi şi mai strâns legătura.

SĂGETĂTOR
O să regăsiţi plăcerea de a flirta cu cineva, dacă n-aveţi pe nimeni, şi să vreţi din nou să faceţi pereche cu cineva, să fiţi doi. Puteţi face mişcare, să vă eliberaţi de stres, s-alegeţi şi o modalitate creativă de a descărca tumultul interior ca să vă simţiţi eliberaţi de angoasele de tot felul.

CAPRICORN
Poate o să ieşiţi la un eveniment care să vă pună în contact cu oameni care să lucreze cot la cot cu voi de-acum înainte, s-aveţi proiecte. E posibil să faceţi o trataţie de dragul cuiva, să-i faceţi chiar o surpriză şi să vă intretinerti frumos cu musafirii, c-aveţi nevoie să va-ncarcati şi voi sufleteşte.

VĂRSĂTOR
Poate vă scot nepoţii, verii, la plimbare, vă duc la munte sau în oraş undeva să petreceţi câteva ore împreună, de drag. O să fie ca o gură de oxigen întâlnirea cu grupul de prieteni poate e şi o activitate la mijloc, poate practicaţi un sport, e ceva care să vi se potrivească, manușă.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Zinedine Zidane revine! S-a înțeles cu noua sa echipă
NEWS ALERT Zinedine Zidane revine! S-a înțeles cu noua sa echipă
Citește și...
Horoscop 17 martie 2018. Zodia care ia o decizie majoră în viața de cuplu
Horoscop 17 martie 2018. Zodia care ia o decizie majoră în viața de cuplu

Horoscop 17 martie 2018. E bine s-avem încredere în noi, în cei pe care-i iubim ca să devenim mai puternici şi să le fim de şi mai mare ajutor celor dragi. Vibraţia zilei este 8 şi o să intuim perfect ce şi-ar dori cei din jur de la noi.

Horoscop 16 martie 2018. Racii merg la o întâlnire ce le poate schimba viaţa
Horoscop 16 martie 2018. Racii merg la o întâlnire ce le poate schimba viaţa

O zi frumoasă. Speranţele renasc într-o astfel de zi şi e bine să trecem în revistă ce ne dorim ca să punem acolo şi mai mult suflet, să ni se împlinească orice vis.

Recomandări
Analiștii militari, despre răspunsul Israelului la atacul cu drone de sâmbătă: „Limitat și strict simbolic”
Analiștii militari, despre răspunsul Israelului la atacul cu drone de sâmbătă: „Limitat și strict simbolic”

Limitat și strict simbolic, așa califică experții răspunsul Israelului la atacul iranian de sâmbătă. Acțiunea a vizat o bază militară de lângă Isfahan. în vecinătatea unor instalații nucleare.

Cîrstoiu, întrebat dacă Ciolacu şi Ciucă i-au cerut să se retragă: Nici vorbă. Probabil că va fi o discuţie luni
Cîrstoiu, întrebat dacă Ciolacu şi Ciucă i-au cerut să se retragă: Nici vorbă. Probabil că va fi o discuţie luni

Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, a negat informaţiile că liderii coaliţiei, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, i-au cerut să se retragă din cursă, dar a precizat că va avea o discuţie cu aceştia, probabil luni.

Furtuna Renata continuă să facă ravagii în România. În nordul țării a nins viscolit și se circulă în condiții de iarnă
Furtuna Renata continuă să facă ravagii în România. În nordul țării a nins viscolit și se circulă în condiții de iarnă

Un nou episod de vreme rea, cu grindină și polei, îi pune în dificultate pe șoferi. Un bărbat și-a pierdut viața într-un accident produs în județul Sibiu.