Horoscop 17 septembrie 2017. Gemenii au învăţat lecţia maturităţii şi păşesc cu dreptul în relaţie

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop prezentat de Neti Sandu. O sa strangem familia in jurul nostru, o sa le asiguram tot ce au nevoie alor nostri. Vibratia zilei este 8 si o sa fim mai cumpatati cu banii, sa nu ramanem fara o rezerva.

FECIOARA
Vi se poate implini o dorinta mai veche si sa ajungeti intr-o statiune turistica, sau sa faceti o vizita unor prieteni care locuiesc mai departe de voi. oOinvitatie la plimbare si o sa cheltuiti niste bani ca sa va distrati impreuna cu familia si cu prietenii, sa mai vedeti si alte lucruri, sa faceti altceva decat in timpul saptamanii.

BALANTA
Va scoate cineva la masa in oras si faceti un schimb de idei, ceva o sa va inspire sa puneti in practica un proiect de anvergura. Vine cineva cu care trebuia sa va vedeti mai demult si o sa va faceti planuri de locuit impreuna, sau poate v-ati propus sa lucrati la ceva, o fi vreo afacere.

 

SCORPION
O chestiune mai veche se rezolva si se va regla relatia cu rudele apropiate si-o sa va vedeti mai des de aici incolo. Poate se iveste ocazia ideala sa reinnodati o relatie care mai are resurse ca sa se reinventeze si-ar fi pacat sa ratati aceasta sansa, sa pierdeti trenul.

Citește și
horoscop
Horoscop 15 septembrie. Peștii își consolidează relația de cuplu
După ce cântăreața Anca Pop a plonjat în Dunăre cu mașina și a murit, șefii CNAIR au montat un parapet despre care inițial spuneau că „nu se justifică”

SAGETATOR
Se poate sa va treziti cu o oferta de job in mijlocul unei petreceri si poate ca n-o sa stati prea mult pe ganduri si-o sa acceptati. O intalnire emotionanta si o sa va revizuiti atitudinea fata de cineva care se indepartase de voi, si-o sa faceti cumva sa fiti din nou impreuna.

CAPRICORN
Se poate sa castigati niste bani, ori vreun premiu, oricat de mic, o sa fie o surpriza placuta. Ati putea da o fuga pe la prietenii din alt oras, sa va incarcati bateriile si sa porniti, cu forte proaspete de maine-ncolo intr-o aventura profesionala.

VARSATOR
O sa faceti cunostinta cu niste oameni care vor tine pasul cu voi si o s-aveti parte de succes. O sa faceti o selectie a prietenilor si veti alege un anturaj pe masura voastra, sa practicati un sport de agrement, sau sa va duceti in plimbare pe undeva prin imprejurimi.

PESTI
E cineva care vrea sa fiti impreuna, si nu asa, o vreme, ci pentru totdeauna, sa va casatoriti. Intrevederi cu prieteni mai vechi, mai noi, o sa aflati tot felul de noutati care sa va inspire, sa faceti lucruri de cea mai buna calitate si sa fiti conectati la tot ce e nou.

BERBEC
Familia largita se reuneste ca sa fixati niste lucruri, sa va puneti de acord asupra unor chestiuni importante si sa si degustati niste bunatati. Puteti spera la o frumoasa poveste de dragoste si sa ajungeti si la casatorie, pentru ca planeta norocului, marele benefic, jupiter e in casa mariajului.

TAUR
Poate veti fi nasi de cununie, ori poate de botez si o sa trageti un chef de pomina, pentru ca sunteti intr-o dispozitie de zile mari. O sa descoperiti o activitate care sa va scuture de oboseala, plictis, frustrari si tristete si o sa va recapatati tonusul psihic, in primul rand, si apoi si pe cel fizic.

GEMENI
Poate o sa aflati o veste despre nasterea unui copil in familia voastra si o sa fie sarbatoare, toata lumea o sa fie fericita. Ati putea face cunostinta cu cineva de care sa va atasati rapid si sa faceti casa buna impreuna, pentru ca ati avut timp sa va maturizati si vreti sa pasiti cu dreptul in viata.

RAC
E o petrecere la care o sa va faca placere sa va duceti, ca o sa revedeti oameni valorosi de la care aveti ce invata, ce folosi. O sa le faceti o vizita unor prieteni, sau rude care locuiesc prin tara si o sa cam fiti contracronometru, ca sa va-ntoarceti pana diseara, daca maine va duceti la serviciu, la scoala.

LEU
O sa primiti cadouri poate pentru ca va mutati in casa noua, sarbatoriti niste ani de la casatorie, sau aveti un succes de ultima ora. O prezenta deosebita, poate prima intalnire cu cineva care vi se va lipi de suflet si-o sa puteti construi, frumos, o relatie, sa va asezati la casa voastra daca nu sunteti, deja, casatoriti.

Articol recomandat de sport.ro
Cine s-ar fi așteptat? Pe ce loc este pusă naționala României de The Guardian înainte de EURO 2024
Cine s-ar fi așteptat? Pe ce loc este pusă naționala României de The Guardian înainte de EURO 2024
Citește și...
Horoscop 16 septembrie 2017. Balanţele îşi pun ordine în viaţa sentimentală
Horoscop 16 septembrie 2017. Balanţele îşi pun ordine în viaţa sentimentală

Horoscop prezentat de Neti Sandu. Situatii neasteptate la tot pasul. Vibratia zilei este 7 si o sa aflam cheia succesului, o sa stim sa citim printre randuri. Este o zi a surprizelor.

Horoscop 15 septembrie. Peștii își consolidează relația de cuplu
Horoscop 15 septembrie. Peștii își consolidează relația de cuplu

O să descurcăm mare parte din ițele încurcate şi o să ne atingem scopurile, o să le putem fi de ajutor şi celor din jur chiar.

Recomandări
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la "Mihail Kogălniceanu" și susține că NATO se pregătește pentru război

Activitățile NATO în Europa de Est și în regiunea Mării Negre au ca scop pregătirea unui posibil conflict cu Rusia, a anunțat, joi, Ministerul rus de Externe, informează RIA Novosti.

Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate
Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate

Rusia nu are proiecte privind nicio ţară din NATO şi nu va ataca Polonia, statele baltice sau Republica Cehă, dar dacă Occidentul îi livrează Ucrainei avioane de luptă F-16, atunci acestea vor fi doborâte de forţele ruse, a afirmat Vladimir Putin.

Decizie finală privind închiderea magazinelor în weekend. Anunțul făcut de premierul Ciolacu
Decizie finală privind închiderea magazinelor în weekend. Anunțul făcut de premierul Ciolacu

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, joi, că din semnalele primite din rândul societăţii, rezultă clar că nu este oportun ca magazinele să fie închise în weekend.