Horoscop 16 septembrie 2017. Balanţele îşi pun ordine în viaţa sentimentală

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop prezentat de Neti Sandu. Situatii neasteptate la tot pasul. Vibratia zilei este 7 si o sa aflam cheia succesului, o sa stim sa citim printre randuri. Este o zi a surprizelor.

FECIOARA
E cineva care de multa vreme vrea sa va intalniti si o sa va faceti program de plimbari zilele astea. Se poate sa plecati intr-un city break si sa va bucurati de o atmosfera placuta in grupul din care o sa faceti parte si-o sa va destindeti, o sa vizitati peisaje incantatoare.

BALANTA
Poate faceti cumva sa iesiti la o cafea cu cineva care vrea sa stie daca-i impartasiti sentimentele sau trebuie sa-si vada de viata lui. Poate o sa largiti cercul de prieteni si o sa desfasurati activitati care sa va relaxeze si sa va ajute sa socializati mai mult dacat pana acum, sa va echilibrati emotional.

SCORPION
Se poate sa primiti ceva in dar, sa va invite cineva la masa, la un film, la un targ si sa va incarcati bateriile. O sa va duceti la o petrecere, poate in afara orasului, si o sa va bucurati ca mai schimbati mediul, peisajul si o sa va revigorati.

SAGETATOR
Ati putea pleca intr-o excursie prin imprejurimi sa le faceti o vizita unor rude, luati parte la un eveniment special, vreo casatorie. Va invita prietenii la nunti, la botezuri, o s-aveti unde si cu cine sa socializati, poate va faceti noi prieteni si relatii profesionale ca sa faceti progrese in cariera.

Citește și
zodiac
Horoscop 14 septembrie 2017. Săgetătorii pot avansa în carieră
Arma care-i sperie pe ruși ar putea ajunge în Ucraina. Moscova amenință că va extinde „zona-tampon”

CAPRICORN
Cineva pe care nu l-ati vazut de mult va suna, va scoate la o cafea, ori poate la o cina in doi va spune ce-l macina de o vreme. Se anunta o reuniune festiva, o sa fie distractie, si o sa va faceti planuri de iesit la rampa cu ceva care sa v-aduca un plus de notorietate - va fi si un efort colectiv.

VARSATOR
O sa revina la sentimente mai bune un fost partener de viata, si se poate sa traiti in buna intelegere, sa va mearga mult mai bine. Intalnire importanta, se poate sa va luati un angajament pe termen lung, poate chiar pe viata - oricum, intuitia va spune ce decizie ar fi bine sa luati ca sa nu aveti ce regreta.

PESTI
Cineva isi face curaj sa se apropie de voi, pentru ca vrea sa va cunoasteti mai bine ca sa fiti impreuna, vedeti ce iese. O sa va intretineti cu niste oameni draguti, ca o sa fiti la o petrecere, undeva, se casatoresc niste prieteni sau isi sarbatoresc ziua de nastere.

BERBEC
Va suna, poate chiar vine cineva scump la vedere sa va faca o bucurie ca nu v-ati vazut cine stie de cand. O sa insiste cineva s-o porniti la drum si se pare ca n-o sa regretati cu toate c-aveti alt program, dar o sa comutati imediat pe alt gen de distractie.

TAUR
Va dati intalnire cu niste oameni care stiu sa se distreze si o sa va refaceti si voi starea de spirit, sa tineti departe de voi stresul. Poate mai preparati cateva portii in plus si-i chemati pe veri, unchi la voi la un gratar, sa va simtiti cu totii bine, pentru ca va place sa fiti gazde primitoare.

GEMENI
Daca nu aveti partener de suflet aveti sanse sa-l intalniti la petrecerea data de cineva apropiat - si-o sa incepeti o viata noua. Va ia prin surprindere invitatia la o ceremonie si o sa va faceti timp pentru ea, ca o fi cineva apropiat si o sa vreti sa fiti de fata la un moment fericit din viata lui,

RAC
O sa faceti un mic efort financiar sa le luati unor prieteni un cadou sau sa platitivoi tratatia la un restaurant. Poate in cadrul unei reuniuni de familie o sa luati in discutie un subiect delicat care odata lamurit, ar aduce liniste si armonie la voi acasa.

LEU
Poate castigati un pariu sau vi se da inapoi o datorie de o sa va treziti cu niste bani si-o s-aveti de buzunar. S-ar putea sa va implicati intr-un eveniment care sa adune lume importanta si sa ramaneti conectati la un grup de oameni cu care o sa desfasurati niste activitati care sa va destinda.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT E gata! Știm prima echipă promovată matematic în Superliga României
NEWS ALERT E gata! Știm prima echipă promovată matematic în Superliga României
Citește și...
Horoscop 15 septembrie. Peștii își consolidează relația de cuplu
Horoscop 15 septembrie. Peștii își consolidează relația de cuplu

O să descurcăm mare parte din ițele încurcate şi o să ne atingem scopurile, o să le putem fi de ajutor şi celor din jur chiar.

Horoscop 14 septembrie 2017. Săgetătorii pot avansa în carieră
Horoscop 14 septembrie 2017. Săgetătorii pot avansa în carieră

O să-ntampinam obstacole la tot pasul şi dacă nu ne descurajăm o s-avem şanse să obţinem ce ne-am propus: bani, semnături, să ne-nţelegem cu cei care contează pentru noi.

Recomandări
Românii au în conturile personale de pensii din Pilonul 2 o sumă record. Cât primește fiecare în medie
Românii au în conturile personale de pensii din Pilonul 2 o sumă record. Cât primește fiecare în medie

Românii au în conturile personale de pensii Pilon 2 o sumă record. Peste 160.000 de pensii Pilon 2 au fost deja plătite către cei ieșiți din activitate, jumătate din sumă numai anul trecut.

Joe Biden a ajutat în secret Ucraina să se apere de atacurile Rusiei și a trimis rachete ATACMS cu rază lungă de acțiune
Joe Biden a ajutat în secret Ucraina să se apere de atacurile Rusiei și a trimis rachete ATACMS cu rază lungă de acțiune

În ultimele săptămâni, Statele Unite au trimis în secret rachete cu rază lungă de acțiune Ucrainei pentru a fi folosite în lupta împotriva invadatorilor ruși, iar Ucraina le-a folosit deja de două ori.

Cum a fost prinsă că a luat mită doctorița ginecolog din Giurgiu. Banii pe care-i avea în buzunar erau marcați
Cum a fost prinsă că a luat mită doctorița ginecolog din Giurgiu. Banii pe care-i avea în buzunar erau marcați

Este anchetă la Spitalul Județean de Urgență din Giurgiu, după ce un medic ginecolog a fost prins în flagrant în timp ce lua mită pentru o operație de cezariană, acoperită de asigurarea medicală.