Horoscop 15 decembrie 2017. Balanțele cunosc pe cineva, Săgetătorii cheltuiesc cu frenezie

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop zilnic, prezentat de Neti Sandu. O să recuperăm ce-am pierdut, o s-avem prilejul să-ndepărtăm o situaţie care părea să nu mai aibă rezolvare şi o să avem parte de sărbători fericite

Vibraţia zilei este 6 şi o să veghem că în jurul nostru să predomine armonia.

SĂGETĂTOR
O să primiţi actele pe care le-aşteptaţi de mult şi o să puteţi face nişte achiziţii, să vă pregătiţi de o plecare în străinătate, să avansaţi cu nişte lucruri. Vă pot intra bani şi o să-i cheltuiţi cu frenezie, poate aveţi şi facturi mari de achitat şi vreţi să rămâneţi fără restanţe, să acoperiţi toate segmentele.

CAPRICORN
Se pare că v-aţi hotărât în sfârşit să luaţi tratamentul prescris de medic şi să vă refaceţi tonusul de zile mari. E cineva care se gândeşte la voi şi o să vă pregătească o surpriză, să vă invite într-o excursie, sau la un restaurant, într-un club de Revelion.

VĂRSĂTOR
Poate vă puneţi de acord cu prietenii în privinţa plecării într-o staţiune turistică şi vă duceţi cu trenul său cu autocarul, cu ce e mai ieftin. Un drum la bancă v-ar scuti de o serie de griji legate de ratele pe care vreţi să le achitaţi în funcţie de banii de care dispuneţi - şi poate obţineţi o amânare, până după 1 ianuarie.

Citește și
„Păpușa de fier a lui Putin” explică propaganda Kremlinului: „Nu contează ce se întâmplă cu adevărat”

PEŞTI
Or să vi se dea banii pe care-i aşteptaţi şi poate modificaţi programul de serviciu, vă mai luaţi o zi, două libere. Poate luaţi legătura cu cineva care vă poate susţine un proiect, sau v-ajută să dezvoltaţi o afacere, să vă împliniţi un vis, să vă şcoliţi într-un domeniu că poate-aveți o mare pasiune.

BERBEC
Se amână poate o plecare, lăsaţi totul pe mâine ca să vă achitaţi de nişte obligaţii familiale şi o să constataţi că e chiar mai bine aşa. O confirmare, că vi s-a semnat un act, că vi s-a găsit o locuinţă în care să vă mutaţi, fie ca să locuiţi, fie ca să lucraţi, poate e cu chirie şi o să vă luaţi măsuri, să vă mutaţi rapid.

TAUR
Poate vă faceţi timp, diseară, să ieşiţi în doi la un spectacol, sau la plimbare, să vă bucuraţi de timpul liber comun. Se-adună bani, atât de la serviciu, cât şi din activităţile particulare, şi dac-aveți timp daţi o raită pe la cumpărături sau lăsaţi totul pe mâine, ca să fiţi mai odihniţi, să vă tihnească.

GEMENI
Se poate să plecaţi într-o plimbare în afara oraşului, cu un grup care o să întreţină starea de bună dispoziţie - poate sărbătoriţi o zi de naştere. Întâlnire cu cineva care v-aduce veşti bune, v-a făcut rost de ceva, poate luaţi masa împreună diseară, vă duceţi la un spectacol, primiţi un cadou.

RAC
O bucurie în familie, vin probabil nişte musafiri şi o să primiţi daruri, veţi petrece chiar mai mult decât câteva ore împreună, încă o zi, două. E o perioadă mai agitată la serviciu, dar o să vă descurcaţi fără probleme, o să luaţi şi bani, poate chiar un pic mai mult decât v-aţi fi aşteptat şi o să fie o efervescentă.

LEU
E posibil să revedeţi pe cineva care să vă placă şi mai mult la a doua vedere şi să daţi curs unei relaţii sentimentale. Se pare c-o să faceţi nişte eforturi financiare să le luaţi copiilor ce i-au scris pe lista lui Moş Crăciun şi o să vă duceţi şi la locurile de joacă, în parc, la patinoare, sau la cluburile lor.

FECIOARĂ
Din banii strânşi o să luaţi ce v-aţi propus pentru casa, o canapea, fotolii, obiecte de decoraţiuni interioare. O să vă repuneţi în valoare prin ceva la care lucraţi, fie şi în particular şi o să faceţi rost de bani, mai ales din ianuarie încolo şi vă veţi bucura şi de stimă colegilor.

BALANŢĂ

Aţi putea face cunoştinţă cu cineva de care veţi deveni din ce în ce mai ataşaţi sufleteşte şi o să continue frumos, relaţia. E posibil să vi se acorde, acum, pe ultima sută de metri, o reeşalonare a ratelor, sau nişte facilităţi care să vă scoată dintr-un impas financiar şi să faceţi tot ce v-aţi propus.

SCORPION
Poate ieşiţi la o întâlnire diseară, sunt lucruri importante de vorbit, în doi, şi poate stabiliţi unde o să petreceţi sărbătorile. Vin banii de care-aveati atâta nevoie ca să lichidaţi restantele în primul rând şi apoi să luaţi ce v-au rugat ai voştri şi totodată să plătiţi rate, facturi şi restul obligaţiilor lunare.
 

Articol recomandat de sport.ro
Bye, Rangers! Ianis Hagi nu revine în Scoția. "Acord total" cu noul club
Bye, Rangers! Ianis Hagi nu revine în Scoția. "Acord total" cu noul club
Citește și...
Horoscop 23 aprilie 2024, cu Neti Sandu. Lună Plină cu neprevăzut pentru toate zodiile
Horoscop 23 aprilie 2024, cu Neti Sandu. Lună Plină cu neprevăzut pentru toate zodiile

Horoscop 23 aprilie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. Lună Plină, cu destul neprevazut!. Ies la iveală tot ce-am vrut să ascundem, să uităm poate, să ne dezicem de niște lucruri și o să trbuiască să privim un adevar în față.  

Horoscop 22 aprilie 2024, cu Neti Sandu. Zodia pentru care se anunță o primă de Paște
Horoscop 22 aprilie 2024, cu Neti Sandu. Zodia pentru care se anunță o primă de Paște

Horoscop 22 aprilie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. Vești bune azi. O să reacționăm cu interes la mesajele care ne trec pe la urechi și o să ne facem planuri și pentru sărbători și pentru după.

Horoscop 21 aprilie 2024, cu Neti Sandu. O zodie are o cheltuială care o să-i afecteze bugetul
Horoscop 21 aprilie 2024, cu Neti Sandu. O zodie are o cheltuială care o să-i afecteze bugetul

Horoscop 21 aprilie 2024, realizat de Neti Sandu pentru Știrile ProTV. Noutăți la tot pasul, astăzi! O să revedem vechi prieteni, dar vor fi și fețe noi care or să ne stârnească interesul.  

Recomandări
Împreună, dar despărțiți. Alianța PSD-PNL îi aruncă în lupta pentru Primăria Capitalei pe Firea și Burduja
Împreună, dar despărțiți. Alianța PSD-PNL îi aruncă în lupta pentru Primăria Capitalei pe Firea și Burduja

Medicul Cătălin Cîrstoiu nu va mai fi candidatul PSD-PNL pentru Primăria Capitalei. Decizia a fost luată de Coaliție după o ședință maraton, care a durat peste 14 ore. 

Sondaj INSCOP: Alianța PSD-PNL conduce detajat în intenţii de vot la alegerile europarlamentare. Cine ocupă locul secund
Sondaj INSCOP: Alianța PSD-PNL conduce detajat în intenţii de vot la alegerile europarlamentare. Cine ocupă locul secund

Alianţa PSD-PNL este creditată că 46,6% din intenţiile de vot la alegerile europarlamentare, AUR cu 16,7%, iar Alianţa Dreapta Unită cu 13,8%, conform unui sondaj realizat de INSCOP în luna aprilie, la comanda News.ro.

Procesul istoric al lui Donald Trump. Fostul președinte, acuzat că a încercat să
Procesul istoric al lui Donald Trump. Fostul președinte, acuzat că a încercat să "corupă" alegerile din 2016. Cum se apără

La New York a început, sâmbătă, procesul istoric în care Donald Trump e acuzat că a făcut plăți ilegale ca să ascundă o aventură amoroasă cu o vedetă din filmele pentru adulți.