Horoscop 11 august 2017. Surprize pe toate planurile

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop cu Neti Sandu. Vibratia zilei este 11, numar maestru, si o sa intelegem sensul ascuns al unor situatii pe care, la vremea respectiva nu l-am prins. Ne pregatim pentru o noua etapa de viata. 

LEU
O revedere dupa o lunga absenta sau unii dintre voi abia acum faceti cunostinta, iesiti la o cafea cu cineva pe care vreti sa-l mai revedeti. Se poate sa plecati pe undeva ca sa va implicati intr-o activitate care sa fie spre folosul si altor oameni, nu numai al vostru, chit ca e vorba si despre o petrecere care va avea loc maine, poimaine.

FECIOARA
Un drum la o banca v-ar scapa de o grija legata de rata care inghite prea mult salariu si o sa va rezolvati cumva situatia. Poate incasati niste bani, cu care o sa puteti da o fuga la prietenii din alt colt de tara, stati o zi, doua si va intoarceti gata refacuti, duminica.

BALANTA
O sa va caute cineva care vrea sa aplaneze un conflict din trecut si o sa gaseasca intelegere la voi, o sa puteti continua relatia. O sa cheltuiti, poate, mai multi bani decat v-ati propus ca aveti o petrecere zilele astea si va pregatiti o tinuta pretentioasa si banii de cadou sarbatoritilor.

SCORPION
Va scoate cineva la plimbare, poate plecati intr-o excursie sa uitati de tot stresul si sa petreceti un timp cu bunii vostri prieteni. Se pare ca sunteti curtati din mai multe directii, sa lucrati in colaborare si o sa alegeti ceva, ca sa va suplimentati veniturile, sa va puteti misca.

Citește și
horoscop
Horoscop 9 august 2017. Cine va experimenta dragoste la prima vedere
De ce „urăște” Donald Trump Ucraina. În 2019 i-a spui lui Zelenski: „Ucraina știe multe despre asta”

SAGETATOR
Daca nu plecati pe nicaieri s-ar putea sa se anunte cineva in vizita si o sa fie o companie agreabila. Se observa o rezolvare, primiti bani, aprecieri, vi se recunoasc niste drepturi si o sa va faceti planuri de un sejur intr-o statiune de agrement sau poate faceti un circuit prin tara.

CAPRICORN
O sa treceti in fuga pe la evenimentele din oras ca sa vedeti ce e nou si cu cine sa va asociati la treaba, la distractie. E posibil sa primiti o invitatie intr-o zona turistica, poate si in alta tara, poate fi un city-break si sa va prinda bine un refresh, sa va pregatiti pentru etapa de toamna care va fi mai grea.

VARSATOR
Poate ar fi bine sa va mai si relaxati daca aveti prilejul sa ajungeti la un aqua land, o rezervatie prin munti pe undeva, la aer curat. O sa cheltuiti niste bani poate pentru ca nu stiati ca o sa va intre si o sa va puteti si deplasa spre mare, munte, daca nu aveti multa treaba pe acasa.

PESTI
O sa apara cineva care sa va faca sa uitati de toate grijile si va indragostiti lulea si abia cand o sa va treziti o sa vedeti cu cine aveti de-a face. Ati face bine sa fiti mai insistenti daca n-ati primit banii pe care contati si cu care ati putea da o fuga la malul marii, sa faceti plaja, baie, schi nautic etc.

BERBEC
Se pare ca o sa aiba loc o revedere cu cineva de la care asteptati un raspuns referitor la viitorul vostru impreuna si o sa fie un succes. O sa va intalniti cu prietenii, sa stati la povesti, dar o sa va mai si consultati in privinta unor iesiri prin cateva dintre statiunile de la mare sau de la munte.

TAUR
Intalnire semnificativa, poate luati o decizie referitoare la traiul in doi, sa va mutati impreuna, sa va cumparati o casa. Se pare ca o sa-i dati de capat unei situatii contractuale si o sa va cereti banii pentru care ati muncit, ca sa puteti continua colaborarea daca va mai fi cazul.

GEMENI
Poate ii faceti o surpriza fiintei iubite si o sa ajungeti la malul marii sau pe varf de munte, sa fiti doar voi doi. O relatie prinde contur si o sa simtiti asta dupa cateva intalniri, o sa iesiti zilele astea la plimbare, la un film, luati masa impreuna.

RAC
O sa va ingrijiti si de voi, poate va plimbati mai pe langa casa ori ii chemati pe prieteni la voi, la un gratar, la cafea. O sa dedicati mare parte din timp familiei, asa cum v-ati promis la un moment dat, ca o sa traiti in armonie cu ai vostri.

Articol recomandat de sport.ro
O tânără gimnastă murit la doar 17 ani. "A luat-o de lângă noi în doar 24 de ore"
O tânără gimnastă murit la doar 17 ani. "A luat-o de lângă noi în doar 24 de ore"
Citește și...
Horoscop 10 august 2017. Zodiile care azi au parte de surprize
Horoscop 10 august 2017. Zodiile care azi au parte de surprize

Horoscop cu Neţi Sandu. O să ne putem bucură de rezultatele unor eforturi depuse cu mai mult timp în urmă. Vibraţia zilei este 1 şi chiar e bine să începem ceva care să ne aducă mulţumire sufletească.

Horoscop 9 august 2017. Cine va experimenta dragoste la prima vedere
Horoscop 9 august 2017. Cine va experimenta dragoste la prima vedere

Horoscop zilnic, prezentat de Neti Sandu. O zi cu surprize. Apar situaţii pe care le-aşteptăm cu sufletul la gură şi altele care or să ne taie respiraţia, poate şi de plăcere, de bucurie, de uimire, dar şi de stupoare!

Recomandări
Israelul a atacat Iranul. Presa iraniană anunță că „nu au fost raportate daune sau explozii la scară largă”
Israelul a atacat Iranul. Presa iraniană anunță că „nu au fost raportate daune sau explozii la scară largă”

Israelul a lansat joi noapte un atac asupra Iranului, după acțiunea din weekend asupra teritoriului său. Explozii puternice s-au auzit în centrul țării, în orașul Isfahan, în apropierea unei baze militare.

Nicolae Ciucă, despre introducerea serviciului militar obligatoriu: Nu avem pregătită infrastructura necesară
Nicolae Ciucă, despre introducerea serviciului militar obligatoriu: Nu avem pregătită infrastructura necesară

Nicolae Ciucă, a declarat, joi, că România nu are pregătită infrastructura necesară pentru introducerea serviciului militar obligatoriu în următorii doi ani, el menţionând şi că "s-au dus vremurile" în care oamenii să fie aduşi cu arcanul la armată.

SUA au împiedicat prin veto aderarea la ONU a Palestinei ca stat membru cu drepturi depline
SUA au împiedicat prin veto aderarea la ONU a Palestinei ca stat membru cu drepturi depline

SUA au pus capăt joi speranţei firave a palestinienilor de a deveni membri cu drepturi depline la ONU, impunând, în mod deloc surprinzător, un veto în Consiliul de Securitate cererii palestiniene, criticată de Israel.