Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Zbura cu avionul, cu sotia lui, cand pilotul i-a dat o veste incredibila. Socul acestui barbat cand a aflat ca va fi tatic

surpriza avion

Un barbat din SUA a avut parte de cea mai frumoasa surpriza in timp ce se intorcea acasa, in Philadelphia, dupa o excursie cu sotia lui in Las Vegas.
 

Eric Sadiwnyk nu se astepta insa nicio clipa sa primeasca vestea ca va deveni tata chiar de la pilotul avionului American Airlines, la peste 10.000 de metri altitudine, scrie Daily Mail.

Sotia lui, Lisa, i-a inmanat un biletel pilotului la imbarcare si l-a rugat sa fie el cel care il anunta pe Eric ca este insarcinata.

La un moment dat, pilotul le-a cerut pasagerilor sa-si indrepte atentia spre locul 29E, unde "sta un pasager care a tras lozul cel mare in Las Vegas".

"Mi s-a inmanat un bilet, o sa-l citesc pe tot. Vrem sa facem ceva special pentru castigatorii norocosi, care au luat un premiu mare aici in Las Vegas, Nevada. Ei bine, Eric, desi nu ai devenit bogat in Las Vegas, ai tras totusi lozul cel mare. Felicitari, vei fi tatic", a spus pilotul.

Pasagerii au inceput sa aplude, in timp ce barbatul emotionat si-a strans in brate si si-a sarutat fericit sotia.

 

Sursa: Daily Mail, Data publicarii: 1 Martie 2016
Citeste mai multe despre: pilot, surpriza, avion, sarcina, tata,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed