Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Sotia l-a lasat singur acasa, iar el a lucrat zi si noapte pentru a-i face o surpriza. Ce a descoperit ea cand s-a intors

redecorare

In timp ce nevasta era plecata cu fetita la rude, sotul Andrew Payne s-a gandit sa le faca o surpriza acestora si sa redecoreze subsolul. Cand a vazut rezultatul final, femeia a inceput sa sara in sus de fericire.

Silvia a plecat impreuna cu fetita la rude pentru o perioada de 20 de zile, timp in care barbatul a ramas singur acasa. Omul s-a gandit sa nu iroseasca timpul si sa ii faca o surpriza de proportii sotiei sale. Asa ca a luat o bidinea si o scara si s-a apucat de renovat.

In filmuletul realizat de acesta si postat pe YouTube se vede cum omul zugraveste peretii, monteaza parchet laminat si instalatii de iluminat si mobileaza spatiul cu un frigider, un televizor modern, mese si dulapuri de depozitare.

La final, fiica si sotia sa raman mute de uimire si incep sa topaie de fericire alaturi de cei doi caini ai familiei.

Jurnalistii de la LifeBuzz observa ca Andrew ar fi putut cu usurinta sa-si fi aranjat spatiul exclusiv pentru el, cu masa de biliard si canapele comode, dar in schimb a ales sa se gandeasca la familia sa.

Planurile omului nu se opresc insa aici, el vrea sa adauge si o chiuveta. Cei trei vor folosi subsolul de acum inainte pe post de spatiu de relaxare si cinema.
 

 

Sursa: Life Buzz, Data publicarii: 8 Martie 2016
Citeste mai multe despre: barbat, surpriza, redecorare, subsol, sot, sotie,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed