Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

S-a simtit in arestul politiei ca la hotel si s-ar mai intoarce. Ce scrie acest barbat despre celula in care a stat o noapte

recenzie inchisoare

Christian Willoughby a fost nevoit sa petreaca ziua de miercuri in arestul politiei. Barbatul a profitat de ocazie pentru a face o recenzie ca la carte facilitatilor puse la dispozitie in celula sa si a postat totul pe Facebook, alaturi de cateva poze.

Intrebat cum a reusit sa strecoare un telefon inauntru, Christian a raspuns nosalant ca a folosit un iPad. Acum politia investigheaza cazul pentru a afla cum a fost posibil ca omul sa intre cu un dispozitiv electronic in celula, conform The Independent.

recenzie inchisoare

Detinutul a acordat patru stele din cinci celulei sale de la sectia de politie din orasul britanic Grimsby. Cea mai mare nemultumire a fost micul dejun: “doi carnati plutind intr-un sos straveziu cu cativa cartofi taiati cubulete aruncati pe-acolo. Adorabil.” a comentat omul la poza cu felul de mancare.

In afara de asta, personalul a fost amabil si a avut propriul valet care i-a adus ceaiul si ziarele. Decorul “minimalist” a dat o nota de “eleganta” locului mai noteaza barbatul.

recenzie inchisoare

Cem mai mare atu camerei este fara urma de indoiala siguranta: geamuri cu patru straturi si usa securizata. “Ideale pentru cand vrei sa te relaxezi dupa o zi grea la birou. Cu siguranta voi reveni.” incheie Christian.

Postarea sa a strans peste 4.300 de redistribuiri, iar internautii l-au catalogat ca fiind “cel mai amuzat tip”.
 

 

Sursa: The Independent, Data publicarii: 12 Martie 2016
Citeste mai multe despre: recenzie, review, celula, arest, Marea Britanie, mic dejun,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed