Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Rivalitatea dintre doi giganti din industria alimentara. Reclama in care Burger King se razbuna pe o campanie McDonald’s

McKing

Ultima reclama McDonald’s in Franta mizeaza pe numarul mare de restaurante raspandite de-a lungul tarii, prin comparatie cu rivalii de la Burger King. Acestia din urma au aratat ca dezavantajul este irelevant, daca nu chiar o calitate.

In reclama originala a celor de la McDonald’s se vede cum o echipa de muncitori monteaza un indicator urias care ii ajuta pe soferi sa ajunga la cel mai apropiat restaurant Burger King, aflat la “numai” 258 de km. Langa acesta apare un altul care ii informeaza pe oameni ca mai au doar cinci kilometri pana la urmatorul fast-food McDonald’s.

Deranjati de aceasta contrareclama, cei de la Burger King au inadit filmarii originale un alt clip in care arata cum reactioneaza defapt clientii:

Un cuplu vede cele doua indicatoare si se opreste intradevar la McDonald’s, dar asta doar pentru a cumpara o cafea si nu produsul de baza, un burger. Ei cer varianta mare deoarece au de parcurs “un drum lung” pana la destinatia finala: Burger King. Astfel ei vor sa evidentieze faptul ca distanta nu este un impediment si ca oamenii ar merge oricat pentru produsele lor.

Creatia pentru acest clip publicitar este semnata de agentia Buzzman si face parte dintr-o serie de promovari agresive. In alta reclama clientii Burger King sunt provocati sa faca misto de cei care nu au un astfel de fast food in apropiere de ei, informeaza Adweek.
 

 

Sursa: Adweek / AdAge, Data publicarii: 1 Martie 2016
Citeste mai multe despre: McDonalds, Burger King, reclama, razbunare,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed