Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Refuzat de toate femeile din cauza tatuajului facut la 16 ani, in zona intima. Ce desen are barbatul. FOTO

Lewis Flint

Tatuajele sunt foarte interesante si cand esti tanar ti se pare ca e o idee buna sa-ti faci unul, mai ales daca si prietenii te incurajeaza.

Dar pentru un barbat care s-a decis sa-si faca, in gluma, un tatuaj in zona intima, gluma s-a dovedit a fi pe seama lui, relateaza Metro.

Lewis Flint, 21 de ani, din Grimsby, Marea Britanie, si-a tatuat in zona intima un aspirator "Henry the Hoover", foarte popular la el in tara, cu un fir negru "bagat in priza" pe o fesa. La 16 ani, a fost foarte mandru de el, dar acum desenul ii distruge viata sentimentala.

"La 16 ani, ma laudam peste tot cu el, atrageam toata atentia si devenisem un erou local", spune el. Dar acum, la 21 de ani, lucrurile s-au schimbat total. "De curand, am intalnit o fata de care chiar mi-a placut foarte mult. Totul a mers perfect intre noi pana m-am dezbracat. Cand mi-a vazut tatuajul, m-a intrebat oripilata "ce-i asta?". Apoi mi-a spus: "noi am terminat-o!" - mai povesteste tanarul.

Mama lui nu se mira ca fata l-a refuzat: "E ridicol, nu poti fi luat in serios cu asa ceva. Toate fetele vor fugi de el", spune femeia.

Acum, Lewis vrea sa-si inlature tatuajul cu laserul. Stie ca este o procedura dureroasa, insa stie ca nu are de ales, daca vrea sa aiba candva o relatie serioasa.

Lewis Flint
Lewis Flint

 

Sursa: Metro, Data publicarii: 13 Ianuarie 2016
  • Lewis Flint
  • Lewis Flint
  • Lewis Flint
  • Lewis Flint
Citeste mai multe despre: tatuaje, zona intima, relatii intime,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed