Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Reactia acestor angajati dupa ce au crezut ca au castigat 1 miliard de dolari la loterie. Ce au aflat insa dupa 20 de minute

loterie

Angajatii mai multor restaurante din SUA au trait pentru cateva momente, cea mai mare bucurie din viata lor, insa au avut un soc dupa cateva minute.

42 de angajati ai mai multor restaurante din New Jersey au fost si ei atrasi de jackpot-ul record al loteriei Powerball.

Asa ca au pus bani impreuna si au cumparat un bilet sambata seara. Dupa extragerea numerelor, acestia au trait pentru cateva momente cea mai mare bucurie din viata lor, crezand ca au castigat marele premiu.

Insa, dupa 20 de minute si-au dat seama ca s-au uitat la biletul gresit, la cel de miercuri, nu cel de sambata.

"Am simtit ca imi cade cerul in cap, parca cineva mi-a dat un pumn in stomac" a povestit Charles Poveromo, in varsta de 55 de ani, care lucreaza ca barman de 14 ani in restaurantul Grissini’s Restaurant, din New Jersey.

Poveromo a povestit ca impreuna cu alti 42 de de angajati, au pus bani si au cumparat bilete la loterie in valoare de 210 de dolari.

Sambata seara, un prieten i-a trimis numerele de la loterie, dar nu si-a dat seama ca site-ul nu se actualizase inca si nu erau postate inca numerele castigatoare.

"Dupa ce am primit numerele, am pus mana pe telefon si i-am sunat pe toti cei care am pus bani si am cumpara bilete. Aveam toate numerele, doar ca erau cele de miercuri, nu cele de sambata. Insa noi am aflat dupa 20 de minute, timp in care am fost in exataz" a mai povestit barmanul pentru New York Post.

Unul dintre angajati chiar a fost atat de entuziasmat incat a urlat in gura mare "Imi dau demisia". Insa, la scurt timp entuziasmul tuturor a disparut si s-au intors la munca, dar cu un gust amar.

 

 

Sursa: New York Times, Data publicarii: 13 Ianuarie 2016
Citeste mai multe despre: loterie, bilet, castig, 1 miliard de dolari,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed