Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

O femeie de 99 de ani s-a trezit in mijlocul noptii, cu un animal exotic, care o mangaie pe fata. Cum arata un "kinkajou"

kinkajou

O femeie in varsta din Miami a avut un soc cand s-a trezit in mijlocul noptii si a descoperit ca un animal exotic dormea pe pieptul ei.

Femeia de 99 ani a declarat ca s-a trezit in toiul noptii, socata sa descopere ca un animatul exotic si ciudat o mangaia pe fata.

Animalul pe care l-a gasit cu ea in pat femeia se numeste kinkajou si pare o incrucisare intre raton si maimuta, insa cel mai probabil este un "var indepartat" al ratonului.

Femeia, a carei identitate nu a fost dezvaluita, a tipat de frica, nestiind ce este mamiferul. Apoi, a sunat un prieten de familie sa o ajute. Aceasta a recunoscut imediat animalul, avand experienta in domeniu.

"Cand am ajuns, ma gandeam cum o sa scoatem animalul, apoi am cautat pe google numele kinkajou si am gasit un video, ca sa stiu cum sa ma port cu el. Apoi, am sunat la medicii veterinari" a spus aceasta conform CNN.

Prietena femeii a spus ca a folosit cirese ca sa ii potoleasca foamea.

Medicii au declarat pentru CNN ca a fost nevoie sa tranchilizeze animalul pentru ca era foarte speriat si putea sa ii muste.

Kinkajou este un animal nocturn, care traieste cel mai mult in copaci, conform National Geographic. ei isi pot intoarce picioarele pe de-a-ndoaselea pentru a prinde mai multa viteza. Desi de obicei sunt speriosi, pot devenit agresivi si periculosi din cauza dintilor ascutiti.

Exemplarul descoperit in casa femeii din Miami are cinci ani si a fost returnat stapanilor, care il cautau, dupa ce micutul disparuse in mod misterios din casa.

 

 

Kinkajou found sleeping on 99-yr-old woman's chest reunited with owner.

Posted by South Dade Avian & Exotic Animal Medical Center on Wednesday, January 27, 2016

 

Sursa: CNN, Data publicarii: 28 Ianuarie 2016
Citeste mai multe despre: femeie, Miami, casa, animal exotic, Kinkajou,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed