Halloween-ul vine cu party-uri si distractie! Ce facem in weekend

Halloween-ul vine cu distractie si party-uri! Ce facem in weekend

Daca iti place Halloween-ul, atunci vei adora acest weekend. Petreceri tematice, surprize, concerte, filme! Debarbati.ro iti face programul in acest weekend!

PETRECERI DE HALLOWEEN

The Hobbit Halloween (Tonka Soul Cafe vineri ora 19:00 - 04:00)

Anul acesta, de Halloween, intram in pielea personajelor din "The Hobbit". Bilbo Baggins, Thorin, Gandalf, Balin si multi altii vor petrece pana in zori vineri, 30 octombrie, in club Tonka. Toata distractia se va desfasura sub atenta observatie a lui Smaug, infricosatorul dragon, stapan peste tinutul Erebor pentru 150 de ani.

Halloween with Ozzy (Beraria H - vineri ora 20:00 - 01:00)

Citește și
Geoff Tate - FB
Vesti bune pentru fanii Queensryche. Supergrupul Operation: Mindcrime va concerta la Bucuresti
„Ce se întâmplă e nebunie curată. Și-au ieşit din minţi. Sunt ruşinea Rusiei”. Omul interzis în Rusia lui Putin vine la București

Te vei ingrozi cat de tari sunt concertele, cat de buna este berea si cate alte sperieturi si concursuri de groaza ti-am pregatit. Vom avea monstri, face painting si bineinteles un concert Tribute Ozzy Osbourne, iar apoi party cu DJ pana dimineata.

Crack'd for Halloween (Swap - vineri ora 22:00 - 06:00)

Alaturi de un line up deosebit veti avea ocazia sa va reintalniti cu sunete din spectrul I.D.M. trecand spre zona DNB, desigur seturile fiind insotite de visuals pentru o mai buna imersie.

Vom avea parte de o asociere armonica intre IDM si Bass music, suntem deschisi la tot ce inseamna nou asa ca iata-ne la un eveniment unde amen breaks-urile se vor imbina in mod armonios cu glitch music.

Sweet Halloween (Promenada Mall - vineri, sambata si duminica ora 10:00 - 22:00)

La Promenada, Halloween-ul se lasa cu dulciuri infricosator de bune! Haideti intre 26 octombrie si 1 noiembrie la Promenada, nivel 1 (in fata magazinului Altex) la Sweet Halloween – Targ de dulciuri, editia de Halloween sa descoperiti desertul preferat, specialitati fine de ciocolata, prajituri si multe alte delicii de la producatori si distribuitori de dulciuri renumiti.

Halloween Party (Tiparnita Bar 31 Oct ora 19:00 - 04:00)

Tiparnita va asteapta sambata, 31 octombrie, incepand cu ora 19:00 pentru a sarbatorii impreuna Halloween-ul!

The End of The World Party VIII - Satin Jackets (Inspayer - 31 Oct ora 22:00 - 05:00)

The End of The World Party, petrecerea de Halloween devenita deja traditie in Bucuresti, revine pe 31 octombrie cu a 8-a editie, mai tenebroasa si mai seducatoare ca niciodata. Personaje fascinante vor dansa ca si cum nu mai vine ziua de maine pe muzica fina ca matasea a vrajitorii dance Satin Jackets din Germania si a monstrilor sacri locali Alt Om, Bully, Kosta, Borac & Batz.

Aranjamente in dovleci (Smart Change - 31 Oct ora 11:00 - 14:00)

Ce faci daca vrei sa convingi fantoma de Halloween sa plece din casa ta? Noi vedem doar doua posibilitati: O superi mai tare speriind-o sau o calmezi cu un aranjament floral simpatic. Daca ne punem cel mai infricosator costum si o speriem e posibil sa functioneze pentru moment, dar sa se intoarca mai suparata. Ce e de facut daca e suparata? Fantomele, au fost si ele oameni, deci au avut anumite sensibilitati. Si carui om pe lumea asta nu-i plac florile?


FILME

Spectre

Un mesaj enigmatic din trecutul lui James Bond il arunca pe agentul 007 intr-o investigatie ce-i dezvaluie actiunile unei organizatii sinistre. In timp ce M se confrunta cu adversari politici hotarati sa inchida serviciile secrete, Bond se chinuie sa dea la o parte valul de mister ce acopera teribilul secret din spatele SPECTRE.

 

Cuibul Dragonului - Inceputul erei razboinicilor

Un tanar razboinic se alatura unui grup de vanatori de dragoni pentru a invinge un sarpe legendar. 

Box

In ciuda diferentei de varsta dintre cei doi, Rafael si Cristina au in comun aceeasi nevoie disperata de afirmare. De-a lungul filmului, fiecare invata in felul sau lectia maturizarii si a compromisului.

 

 

TEATRU

Ce caut eu aici? (Godot Cafe - 1 noiembrie 20.00)

Spectacolul "Ce caut eu aici ? ", in regia lui Chris Simion, care se joaca la Godot, este o poveste de viata atat de reala incat raul realitatii tale se varsa in fluviul realitatii personajelor. Nu mai poti vedea doar ceea ce-ti place. Nu mai poti auzi doar ceea ce vrei sa auzi. Un ceva, un ritm iesit dintr-o cadenta impusa te trage de maneca si striga la tine sa tii cont de el. O sete de nepotolit te indeamna sa scomonesti pamantul fiintei tale in cautarea a ceva care sa o potoleasca de-a lungul spectacolului. O sete de viata adevarata, departe de turma, departe de adevarul personajelor.

Declick (Sub Scena - 1 noiembrie 19.00)

Declick vorbeste despre "intimitatea impartita intr-o noapte cu un partener aproape necunoscut... Un barbat si o femeie care s-au apropiat foarte usor, dar care nu au forta sa recunoasca dorinta de a nu continua. O tensiune a orgoliului, a intamplarilor anterioare a caror amintire revine."

CONCERTE

Cedry2k - lansare album Romania Furat (Colectiv 31 Oct ora 21:00 - 00:00)

Invitati: Haarp Cord, Facem Records, Chronic, Dragonu AKA 47 si altii.

Alina Manole - Fata cu Luna Patrata (Teatrelli - theatre, music & more 01 Noi ora 19:00 - 22:00)

Cu o muzica de poveste, reusind sa transforme orice loc de concert intr-o sala magica, cu subiecte tabu pe care le abordeaza mai ales cu ironie si umor, Alina Manole este de departe o prezenta originala pentru muzica scrisa si cantata in limba romana.

Bosquito (Hard Rock Cafe - vineri ora 22:00 - 01:00)

Vineri, 30 octombrie de la ora 22:00, BestMusic Live Concerts te invita la Hard Rock Café la un concert de senzatie cu trupa BOSQUITO !


Elevation - Expozitie de fotografie (ARCUB - Hanul Gabroveni; vineri ora 10:00 - 22:00; 31 Oct ora 10:00 - 22:00)

Realizat de Pascal Gravot Haeberli si Franz Galo, proiectul reuneste portretele atipice a 22 de artisti romani care s-au lasat fotografiati in „stare de levitatie”. Ion Barladeanu, Ioana Ciocan, Gabriela Culic, Ioana Sisea si RomanTolici sunt doar cativa dintre artistii care au acceptat provocarea de a „sari in aer” in atelier, inconjurati de panze, pensule si culori. Astfel, ei se elibereaza de controlul asupra corpului si ne dezvaluie o instanta profunda a personalitatii lor.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Lovitură grea pentru Ianis Hagi! Anunțul făcut de scoțieni
NEWS ALERT Lovitură grea pentru Ianis Hagi! Anunțul făcut de scoțieni
Citește și...
HALLOWEEN 2015. Zombie si printese, dovleci si Dracula - reteta turistica pregatita de pensiunile din Transilvania
HALLOWEEN 2015. Zombie si printese, dovleci si Dracula - reteta turistica pregatita de pensiunile din Transilvania

Sambata este Halloweenul, lucru speculat deja din plin de toti comerciantii. Unele restraurante au introdus in meniuri, preparate inspaimantatoare, iar centrele de inchiriat costume nu mai fac fata cererii.

Vesti bune pentru fanii Queensryche. Supergrupul Operation: Mindcrime va concerta la Bucuresti
Vesti bune pentru fanii Queensryche. Supergrupul Operation: Mindcrime va concerta la Bucuresti

Supergrupul OPERATION: MINDCRIME va concerta in Romania, la Bucuresti, in data de 18 noiembrie 2015, in Club Colectiv!

Concert cu Emir Kusturica si The No Smoking Orchestra la Bucuresti. Show-ul are loc intr-o berarie
Concert cu Emir Kusturica si The No Smoking Orchestra la Bucuresti. Show-ul are loc intr-o berarie

Regizorul si muzicianul EMIR KUSTURICA va concerta in Bucuresti, alaturi de grupul sau The No Smoking Orchestra, vineri, 23 octombrie.

GALERIE FOTO de la concertul Joe Satriani si Dan Patlansky la Bucuresti. Maestri ai chitarei, intr-un show de exceptie
GALERIE FOTO de la concertul Joe Satriani si Dan Patlansky la Bucuresti. Maestri ai chitarei, intr-un show de exceptie

Dupa concertul sustinut in 2013 la Sala Palatului, unde mii de fani s-au simtit "in alta galaxie" timp de doua ore, Joe Satriani s-a intors in Romania.

Recomandări
Cătălin Cîrstoiu va susține o conferință de presă la 18:30. Ar putea face un anunț privind candidatura la Primăria Capitalei
Cătălin Cîrstoiu va susține o conferință de presă la 18:30. Ar putea face un anunț privind candidatura la Primăria Capitalei

Cătălin Cârstoiu organizează vineri seară o conferință de presă, în care ar urma să răspundă acuzaţiilor de incompatibilitate şi în care ar putea face şi un anunţ referitor la prezenţa în cursa electorală.

Trei dintre avioanele de luptă F-16 cumpărate de MApN din Norvegia au ajuns în România. GALERIE FOTO
Trei dintre avioanele de luptă F-16 cumpărate de MApN din Norvegia au ajuns în România. GALERIE FOTO

Ministerul Apărării Naţionale anunţă că vineri trei aeronave F-16 Fighting Falcon achiziţionate de România de la Regatul Norvegiei au aterizat în Baza 71 Aeriană „General Emanoil Ionescu", de la Câmpia Turzii, în vederea dotării Escadrilei 48 Vânătoare.

Reacție neașteptată a Iranului după atacul atribuit Israelului. „Mai degrabă infiltrare decât atac”
Reacție neașteptată a Iranului după atacul atribuit Israelului. „Mai degrabă infiltrare decât atac”

Teheranul minimizează exploziile de vineri atribuite Israelului şi anunţă că nu intenţionează să se răzbune, în dorinţa de a evita un război în regiune.