Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Cioaba, Regele Tiganilor, vrea sa intre in Cartea Recordurilor cu o petrecere de ziua Indiei

Florin Cioaba

A fost agitatie mare ieri in ograda lui Cioaba din Sibiu, autointitulatul rege al tiganilor. Supusii lui de la Asociatia Rromilor Nomazi au pregatit un bairam de Cartea Recordurilor, tocmai de ziua Indiei.

Zeci de persoane au trudit din greu inca de dimineata sa gateasca o tona de "shah hai mas", o mancare traditionala indiana, pentru un festin cum rar s-a mai vazut.

Materia prima a fost in cantitati impresionante! 850 de kilograme de varza, aproape o jumatate de tona de carne de porc, 50 de kilograme de ceapa, 20 de orez si cateva kilograme de condimente.

Ingredientele au fiert intr-un ceaun urias, mai bine de 6 ore. 12 bucatarese si sapte bucatari au incercat sa faca fata provocarii.

Cu un asa festin, Regele Cioaba vrea sa intre in Cartea Recordurilor.

Sute de tigani au stat la coada pentru o portie de "shah hai mas".

Reprezentantii rromilor au filmat tot evenimentul si au achitat si o taxa de 500 de euro, sperand ca festinul lor sa fie omologat de catre cei de la Cartea Recordurilor.
 

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 27 Ianuarie 2012
  • 2 Comenteaza
Citeste mai multe despre: mancare, indiana, regele Cioaba, Cartea Recordurilor,

Comentarii(2)

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.stirileprotv.ro acele mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.
Nume:
Mesaj:
s-a intamplat acum 1 an:
Ultimele stiri
61798914
 
© 2015 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed