Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Cel mai stanjenitor selfie facut vreodata? Ce a surprins o tanara in fotografia pe care a trimis-o parintilor ei

selfie stanjenitor

Este foarte usor sa tii legatura cu familia in vremurile noastre, fie printr-un apel telefonic, un mesaj si o fotografie pe WhatsApp sau oricare alta aplicatie de mobil.

Insa o tanara si-a dat seama ca trebuie sa fie mult mai atenta pe viitor la ce le trimite parintilor ei. Femeia, a carei identitate nu a fost facuta publica, le-a trimis parintilor si surorii un selfie prin iMessage, dar abia dupa ce mesajul a fost livrat si-a dat seama ca in fotografie apareau si doua jucarii sexuale.

Panicata, i-a trimis rapid un mesaj surorii ei: "Ok, mayday, mayday. In fotografia pe care am trimis-o nu e doar un vibrator, ci doua." I-a cerut apoi sa seteze un "spam" pe grupul membrilor familiei pentru ca parintii sa nu vada fotografia, relateaza Daily Mirror.

Nu se stie daca fotografia a fost vazuta de parintii, insa sora a fost atat de amuzata de eroarea comisa incat a postat imaginea pe o retea de socializare. Bineinteles, a avut grija sa blureze chipul tinerei, pentru a proteja "demnitatea" familiei.

selfie stanjenitor
selfie stanjenitor
selfie stanjenitor

 

Sursa: Daily Mirror, Data publicarii: 3 Martie 2016
  • selfie stanjenitor
  • selfie stanjenitor
  • selfie stanjenitor
  • selfie stanjenitor
Citeste mai multe despre: mesaj, selfie, parinti,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed