Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Ce a facut o femeie dupa ce si-a auzit vecinii in timpul unei partide zgomotoase de amor. Postarile ei au devenit virale

Stacey Ritzen

Cand munca de acasa i-a fost intrerupta de o partida zgomotoasa de sex a vecinilor, o femeie din Philadelphia, SUA, a decis sa-si tina la curent fanii de pe Twitter, printr-un "live blog".
 

Stacey Ritzen, in varsta de 38 de ani, a inregistrat o parte din tipetele de placere ale cuplului care i-a stricat concentrarea si a publicat-o pe contul sau de Twitter, scrie Daily Mirror.

"Cine vrea sa-mi auda vecinii ingrozitori care fac sex extrem de zgomotos?", a intrebat femeia pe reteaua de socializare.

La scurt timp, a urmat o fotografie a unui auytobuz scolar parcat in fata casei: "Sunt 95% sigura ca vecinul meu e sofer de autobuz".

La 20 de minute dupa ce sunetele se oprisera in sfarsit, Stacey a avut o surpriza neplacuta: "O, doamne, au inceput iar. Stiu ca se aude ca si cand ar fi ucis cineva in apartamentul vecinilor, dar va asigur ca nu e asa", a mai adaugat femeia cand utilizatorii de pe Twitter i-au sugerat sa cheme politia.

 

Sursa: Daily Mirror, Data publicarii: 8 Ianuarie 2016
Citeste mai multe despre: twitter, vecini, postari,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed