Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Doar trei oameni din lume pot asta. Ce se intampla dupa ce isi pune o doza de suc in cap. "Superputerea" i-a dus celebritate

Can Head

Jamie Canhead Keeton poate fi numit "adevaratul X-men sau adevaratul Magneto". Barbatul sufera de o boala rara a pielii, care ii permite sa isi lipeasca obiecte pe cap.

Jamie Canhead Keeton are pielea ca un magnet: acesta isi poate pune sticle, doze de suc pe cap si ele nu cad. Numai alti trei oameni de pe planeta au abilitatea lui unica de a-si lipi obiecte pe peiel fara sa cada. Iar el este singurul din SUA cu aceasta abilitate speciala.

"Cred ca ceilalti oameni ma considera un X-man" a spus barbatul de 47 de ani pentru New York Daily News.

Doctorii sunt umiti de conditia lui medicala, dar nu vrea sa se expuna unor teste medicale, pentru ca spune el, sunt intruzive.

Barbatul a obervat din copilarie ca este ceva ciudat cu el, pentru ca jucariile se lipeau de corpul lui. Insa, abia cand a crescut a descoperit ce "putere" are.

Puterea lui n-a trecut observata. Barbatul a fost invitat in mai multe emisiuni, inclusiv la Ellen DeGeneres.

Mai mult, aceasta face bani din puterea lui speciala, dupa ce mai multe companii l-au platit sa poarte produsele si spune ca i-ar placea sa apara in reclame. Barbatul sustine ca acum castiga 8000 de dolari pe saptamana.

 

 

 

Sursa: nydailynews.com, Data publicarii: 22 Ianuarie 2016
Citeste mai multe despre: doza, barbat, cap, Jamie Canhead Keeton,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed