Se termina "Regina", incepe "State de Romania - student la Sorbona"!

Regina

Vineri, 8 mai, a fost mare petrecere la Buftea! Actorii si echipele celor mai urmarite seriale din Romania au sarbatorit finalul filmarilor pentru telenovela "Regina" si comedia romantica "Ingerasii".

 

Cu totii au trecut prin momente emotionante atunci cand si-au luat adio de la satra sau de la casa plina de nazdravenii a ingerasilor.

 Diana Dumitrescu recunoaste ca "Regina" i-a schimbat viata: "Imi pare rau ca s-a terminat acest proiect, 'Regina' a fost rolul care mi-a marcat viata, m-a schimbat pe mine ca persoana. Sunt foarte fericita ca mi s-a dat sansa sa fac acest personaj. Noi am terminat filmarile, dar telespectatorii nu trebuie sa piarda niciun epidod din 'Regina', de luni pana vineri, de la ora 20.30, ACASA, sa se astepte la scene din ce in ce mai intense, la rasturnari de situatie", marturiseste actrita, care nu si-a putut stapani lacrimile de emotie la finalul filmarilor.

Adela Popescu, protagonista din "Ingerasii" povesteste: "A fost foarte emotionant cand regizorul de platou a anuntat ca am terminat si ultima secventa, am plans cu totii, nu a fost deloc usor. Dar dupa filmari, la petrecere ne-am distrat impreuna si am sarbatorit finalul acestui proiect minunat", povesteste interpreta Liei Damian.

Citește și
Ion Besoiu
Ion Besoiu joaca in "Regina" rolul lui Don Tito
De ce „urăște” Donald Trump Ucraina. În 2019 i-a spui lui Zelenski: „Ucraina știe multe despre asta”

Chiar daca filmarile s-au incheiat, actrita va putea fi vazuta in continuare ACASA, in serialul "Ingerasii", de luni pana vineri, de la ora 19.30.

Vineri, actorii si-au luat adio de la decorurile celor doua productii, de la echipa de filmare, de la personajele lor, care ii duceau seara de seara in casele, dar si in sufletele telespectatorilor: "Roza a fost un personaj dramatic, foarte complex si interesant, cu o istorie frumoasa. Toti am muncit din greu, ne-am luat o responsabilitate foarte mare, insa succesul pe care 'Regina' il are este dovada ca am reusit sa facem ceea ce ne-am propus. Impreuna am reusit sa construim niste personaje care vor ramine mult timp in amintirea telespectatorilor", marturiseste Nicoleta Luciu.

Imagini de la ambele petreceri vor putea fi urmarite luni, 11 mai, de la orele 22.00, in cadrul emisiunii "Povestiri de noapte".

Multe povesti din "Regina" au ajuns la finalul filmarilor, printre ele se numara cea a satrei, in frunte cu Aurica Fieraru, cea a familei Dumbrava, a casei lui don Luciano sau povestile de iubire dintre Regina - Cosmin si Codrut - Irina.

Insa nu a fost si cazul deja faimoasei familii Potcovaru! State (Gheorghe Visu), Flacara (Carmen Tanase) isi vor continua aventurile intr-un lungmetraj ambitios, un nou proiect de exceptie marca Promance, companie a MediaPro Pictures: filmul "State de Romania - Student la Sorbona", care va fi difuzat din toamna la ProTV.

Carmen Tanase, interpreta indragitei Flacara marturiseste: "Cand se termina un proiect, are loc un proces de desprindere care ma consuma. Asa se intampla si acum, chiar daca stiu ca urmeaza un film care continua povestea familiei noastre din telenovela. Ma bucura enorm aceasta continuare, asta inseamna ca voi mai petrece ceva timp alaturi de prietena mea cea mai buna, Flacara. E dificil de explicat... un ochi rade si unul plange".

Gheorghe Visu recunoaste ca prin State a descoperit un al doilea mod de viata: "Cand lucrezi timp de doi ani, cate 10-12 ore pe zi, cu un personaj, ajungi sa nu il mai joci, ci sa il traiesti pur si simplu. Mi-a adus o mare popularitate, la care nu ma asteptam la inceputul proiectului, iar asta ma bucura foarte tare. De asemenea, ma bucur ca povestea continua si ca raman alaturi de echipa de care m-am legat enorm in cei aproape 5 ani de cand filmez in Buftea. Iar acum, State Potcovaru, personajul pe care l-am dus doi ani de zile intr-un proiect, devine el insusi proiect, iar lucrul acesta este extraordinar", declara actorul.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Veste uriașă pentru Simona Halep!
NEWS ALERT Veste uriașă pentru Simona Halep!
Citește și...
Castigatoarea concursului
Castigatoarea concursului "Arata-ne ca esti de satra" a mers la Buftea!

Fericita castigatoare a concursului "Arata-ne ca esti de satra", organizat de site-ul www.acasatv.ro, Livia Craescu a petrecut o zi in Buftea, alaturi de actorii din "Regina" si "Ingerasii"!

Ion Besoiu joaca in
Ion Besoiu joaca in "Regina" rolul lui Don Tito

Ion Besoiu este special guest star in episoadele de luni si marti, din telenovela “Regina”, unde il va interpreta pe marele mafiot Don Tito.
 

Regina si Cosmin s-au casatorit!
Regina si Cosmin s-au casatorit!

Regina si Cosmin din telenovela de la Acasa TV s-au casatorit!

Recomandări
Întâlnire de taină la Damasc. Presa din Siria: Șeful Serviciului Secret din România, față în față cu Bashar al-Assad
Întâlnire de taină la Damasc. Presa din Siria: Șeful Serviciului Secret din România, față în față cu Bashar al-Assad

Un diplomat european a dezvăluit, miercuri, pentru Syria TV, că Serviciului Secret din România a vizitat Siria și s-a întâlnit cu președintele Bashar al-Assad și cu directorul serviciilor de informații siriene, Hossam Luke.

Tehnologia care poate apăra România în cazul unui atac cu rachete balistice. A fost testată cu succes de Israel și SUA
Tehnologia care poate apăra România în cazul unui atac cu rachete balistice. A fost testată cu succes de Israel și SUA

Israelul și Statele Unite au folosit pentru prima oară într-o situație reală interceptoarele de rachete balistice împotriva proiectilelor lansate de Iran.

România, mamă vitregă pentru elevi. „Masa caldă” e, de fapt, rece în peste 60% din cazuri. Nu toți copiii o primesc
România, mamă vitregă pentru elevi. „Masa caldă” e, de fapt, rece în peste 60% din cazuri. Nu toți copiii o primesc

"Masa caldă" în școli este în peste 60% din cazuri un sendviș sau un pachet cu hrană rece. Programul național funcționează doar într-o treime dintre școlile alese de Ministerul Educației, care dă vina pe incompetența autorităților locale.