Incredibil! Asculta aici cat de tare isi injura Mel Gibson fosta iubita

×
Codul embed a fost copiat

Scandalul dintre mel Gibson si fosta sa iubita, cantareata Oksana Grigorieva, este deja de notorietate in lumea intreaga. Acum, pe internet, a fost postata si o inregistrare cu o presupusa conversatie a fostului cuplu, in care Gibson injura ca in filme.

Initial, aceasta inregistrare audio a fost postata pe cateva site-uri de specialitate, precum tmz.com sau radaronline.com, insa recent a aparut chiar si pe youtube. Astfel, toata lumea poate sa auda cum Mel Gibson ii spune celei care i-a daruit un copil ca ... la cum arata o s-o violeze si o gasca de negri.

Chiar daca unii sustin ca aceasta inregistrare ar fi falsa, cert este ca Mel Gibson este anchetat pentru comiterea unor presupuse acte de violenta impotriva fostei sale iubite.

Cel putin asa a anuntat politia din Malibu, California, care a mai precizat, intr-un comunicat, ca "cerceteaza, in prezent, aceste acuzatii". Este vorba, pentru moment, de o ancheta preliminara.

Citește și
Mel Gibson, Oksana Grigorieva
Snopita in bataie de Mel Gibson! Oksana a ramas fara un dinte
Ce au păţit poliţiştii care l-au lăsat pe Vlad Pascu să conducă drogat

Incidentul ar fi avut loc pe 6 ianuarie, in resedinta pe care actorul Mel Gibson, in varsta de 54 de ani, o detine in Malibu. Gibson si Grigorieva, in varsta de 40 de ani, s-au despartit, conform presei, in aprilie, la cinci luni de la nasterea fiicei lor, Lucia.

La sfarsitul lunii iunie, Grigorieva ar fi obtinut un ordin de restrictie impotriva lui Gibson, sustinand ca acesta ar fi lovit-o peste fata si i-ar fi scos doi dinti in timpul unei altercatii, in ianuarie. Gibson a solicitat la randul lui in instanta ca fostei sale iubite sa nu i se permita sa vorbeasca in public despre caz si despre intelegerea la care au ajuns privind custodia fiicei lor, posibilitatile de vizitare si sustinerea materiala a copilului.

Avocatul lui Gibson, Stephen Kolodny, a spus, tot la sfarsitul lunii iunie, ca Grigorieva s-a razgandit dupa ce a semnat aceasta intelegere si de aceea a facut acuzatiile respective.

Oksana Grigorieva mai are un fiu, Alexander, in varsta de 13 ani, cu actorul Timothy Dalton, fostul interpret al agentului James Bond.

Mel Gibson este catolic practicant, a fost crescut in Australia si in anii '90 a fost unul dintre cei mai populari si mai bine platiti actori din lume. El a castigat doua premii Oscar, la categoriile "cel mai bun regizor" si "cel mai bun film", in 1995, cu pelicula "Inima neinfricata". Celebrul regizor al filmelor "Patimile lui Hristos" si "Apocalypto" a revenit in ianuarie pe marile ecrane, dupa o pauza de opt ani, cu rolul din thrillerul "Edge of Darkness". El a regizat, totodata, videoclipurile a patru dintre piesele incluse pe albumul Oksanei Grigorieva.

Actorul australian a tinut prima pagina a ziarelor si in 2006, dupa ce a fost arestat pentru conducere in stare de ebrietate. Actorul a fost condamnat atunci la trei ani de inchisoare cu suspendare si la plata unei amenzi de 1.300 de dolari, dupa efectuarea unei cure de dezalcoolizare.

Arestarea sa a fost, insa, dublata de un alt scandal, deoarece actorul australian a facut cu acea ocazie mai multe comentarii antisemite, pentru care si-a cerut scuze ulterior.

 

 

 

Articol recomandat de sport.ro
Cine s-ar fi așteptat? Pe ce loc este pusă naționala României de The Guardian înainte de EURO 2024
Cine s-ar fi așteptat? Pe ce loc este pusă naționala României de The Guardian înainte de EURO 2024
Citește și...
Mel Gibson catre Oksana: Esti o c***a si arati ca o scroafa in calduri!
Mel Gibson catre Oksana: Esti o c***a si arati ca o scroafa in calduri!

In urma cu doar cateva zile Oksana marturisea ca fostul iubit, Mel Gibson, a lovit-o atat de tare incat a lasat-o fara un dinte. Noi dezvaluiri legate de relatia celor doi ies acum la iveala.

Snopita in bataie de Mel Gibson! Oksana a ramas fara un dinte
Snopita in bataie de Mel Gibson! Oksana a ramas fara un dinte

Nu doar ca iubirea nu mai e ce a fost, dar se pare ca Mel Gibson ar fi devenit si violent cu fosta iubita, Oksana. Potrivit unor apropiati ai brunetei, actorul ar fi snopit-o in bataia, spargandu-i chiar si un dinte.

Scared-heart. Mel Gibson cere ordin de restrictie impotriva fostei iubite
Scared-heart. Mel Gibson cere ordin de restrictie impotriva fostei iubite

Nu doar ca iubirea nu mai e ce a fost, dar Mel Gibson a cerut un ordin de restrictie impotriva rusoaicei Oksana Grigorieva, mama ultimului sau copil. Gibson a si divortat de prima sotie pentru a fi alaturi de rusoaica.

Recomandări
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la "Mihail Kogălniceanu" și susține că NATO se pregătește pentru război

Activitățile NATO în Europa de Est și în regiunea Mării Negre au ca scop pregătirea unui posibil conflict cu Rusia, a anunțat, joi, Ministerul rus de Externe, informează RIA Novosti.

Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate
Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate

Rusia nu are proiecte privind nicio ţară din NATO şi nu va ataca Polonia, statele baltice sau Republica Cehă, dar dacă Occidentul îi livrează Ucrainei avioane de luptă F-16, atunci acestea vor fi doborâte de forţele ruse, a afirmat Vladimir Putin.

Decizie finală privind închiderea magazinelor în weekend. Anunțul făcut de premierul Ciolacu
Decizie finală privind închiderea magazinelor în weekend. Anunțul făcut de premierul Ciolacu

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, joi, că din semnalele primite din rândul societăţii, rezultă clar că nu este oportun ca magazinele să fie închise în weekend.