We Like Weekends. Ce poti face in perioada 24-27 martie 2016 in Bucuresti si tara

We Like Weekends

Weekend-ul acesta se anunta vreme urata in toata tara. Iata ce poti face in perioada 24-27 martie 2016 in Bucuresti si tara.

Taie concertele in aer liber si targurile de pe lista ta de activitati si inlocuieste-le cu urmatoarele evenimente indoor la care poti merge daca vrei sa ai un weekend dinamic, care sa sfideze conditiile meteo. 

Premiera filmului "Batman V Superman: Dawn of Justice" (Batman vs. Superman: Zorii dreptatii) 

What? Cei doi supereroi bine-cunoscuti se intrec in productia 3D "Batman vs. Superman: Zorii dreptatii". Regizorul Zack Snyder a filmat o parte din scene cu camere IMAX, asa ca producatorii recomanda vizionarea filmului pe ecranul enorm si curbat unde contrastul si luminozitatea sunt perfecte.

When? Filmul se vede la cinematograf din 25 martie 2016.

Citește și
Rihanna
Rihanna si SIA concerteaza in vara aceasta la Bucuresti. Unde se vor tine evenimentele si cat costa biletele
Puterea clanului Corduneanu. Liderul decedat al grupării a fost anchetat pentru trafic de droguri, cămătărie, trafic de persoane și acte de violență, dar condamnat doar pentru „spionarea soției”

Where? Biletele pentru filmul "Batman vs Superman" s-au pus deja in vanzare in locatiile Cinema City din Bucuresti si din tara.

Concert Petra Acker 4-TET

What? Cvartetul format din Petra Acker, pe care publicul o stie de la "Vocea Romaniei", Albert Tajti, Britta Seidner si Robert Erdos canta un melanj intre Soul, Jazz, Gospel si R’n’B. Cei patru se lauda cu reprezentatii cu iz de folclor international, compozitii proprii si preluari dupa piesele unor artisti care i-au inspirat. Ritmurile vor fi completate de Melak (Nopame) - la congas, djembe si multe altele.

When?
Concertul are loc pe 25 martie 2016, incepand cu ora 22:00. Biletele se gasesc pe www.bilet.ro si www.eventim.ro.

Where? Petra Acker 4-TET canta la JAZZ PONG, in Bucuresti.

Bucharest International Boat Show 2016

What? Salonul Nautic International Bucuresti este singura expozitie indoor din Romania care reuneste in fiecare an cele mai reprezentative societati comerciale care isi desfasoara activitatea in acest domeniu. Pasionatii vor admira ambarcatiuni spectaculoase (yacht-uri, canoe, jetski-uri, veliere), vor participa la premiere europene si vor admira colectii noi ale brand-urilor participante.

When? Evenimentul se desfasoara in perioada 24 - 27 martie 2016, ora de incepere fiind 10.00. Biletele se pot achizitiona la intrare.

Where? Salonul Nautic International Bucuresti are loc la Romexpo, in Bucuresti.

Party Rokolectiv in Club Control

What? La un an de la reprezentatia memorabila de la Rokolectiv, Lena Willikens vine in Bucuresti cu un invitat surpriza. Impreuna cu Chlorys & Dar Adal, va mixa intr-unul din cele mai frecventate cluburi din capitala.

When? Pe Lena Willikens o asculti vineri, 25 martie 2016, incepand cu ora 23:00. Biletul il gasesti la intrare.

Where? In Club Control, Bucuresti.

Expozitie interactiva pentru copii "Secretele Egiptului Antic"

What? Faptele istorice, obiceiurile si personajele celebre din cultura egipteana sunt prezentate pe intelesul copiilor. Cei mici vor descoperi Secretele Egiptului Antic intr-o expozitie interactiva, care le ofera ocazia sa analizeze fiecare exponat, sa recreeze si sa experimenteze specificul acelor timpuri.

When? Expozitia va fi deschisa publicului pana pe 10 aprilie 2016 si poate fi vizitata in fiecare zi de marti pana duminica, intre orele 09:00 si 17:00. Biletele sunt disponibile la muzeu, dar si in reteaua Eventim.

Where? In Piata Mica, la Muzeul de Etnografie Universala Franz Binder din Sibiu.

Concert #DinBasarabia

What? Alternosfera, Alexandrina & band si Gandul Matei sunt cele trei trupe de peste Prut care vor evolua la editia din acest an a Concertului #dinBasarabia. Artistii pregatesc publicului piese pop acustic, rock contemporan, alternative, jazz si soul, intr-un show dinamic.

When? Concertul are loc sambata, 26 martie 2016, de la ora 19:00. Biletele sunt disponibile in retelele IaBilet, Eventbook si Eventim.

Where? Ii asculti pe Alternosfera, Alexandrina & band si Gandul Matei la Arenele Romane din Bucuresti, intr-un cort incalzit.

Concert Omul cu Sobolani

What? Membrii trupei de rock alternativ Omul cu Sobolani canta cele mai cunoscute piese ale lor intr-unul din cele mai vechi cluburi din Bucuresti. In deschidere, Dan, Nicu, Mihnea si Radu ii au ca invitati pe cei de la Flesh Rodeo, o formatie de alternative metal din Bucuresti, si pe Inside, care canta rock alternativ.

When? Poti sa asculti Omul cu Sobolani sambata, 26 martie 2016, de la ora 20:00. Biletele sunt disponibile in reteaua IaBilet.

Where? In Club Fabrica din Bucuresti.

Turneul "Papusile Muppets – Sesame Street Live – Elmo Makes Music"

What? Papusile Muppets, celebrele personaje care isi mentin popularitatea dupa mai bine de trei decenii, ajung, in premiera, la Bucuresti, cu cea mai titrata productie artistica pentru copii, parinti si bunici. Reprezentatia ar fi trebuit sa aiba loc initial in luna noiembrie a anului trecut, dar, dupa evenimentele tragice din clubul Colectiv, a fost amanata.

When? Copiii se pot bucura de spectacolul cu personajele de desene animate duminica, 27 martie 2016, de la ora 19:00. Biletele pentru aceste spectacole se gasesc in reteaua www.bilete.ro si magazinele Germanos, Inmedio si Posta Romana), reteaua www.eventim.ro (magazinele Orange, Vodafone, Domo, Librariile Carturesti si Humanitas, Hypermarket Carrefour si benzinariile OMV) si casa de bilete a Salii Palatului.

Where? Concertul are loc la Sala Palatului din Bucuresti.

Spectacolul de teatru "Tartuffe"

What? Ii poti urmari pe Tudor Chirila, Virginia Mirea, Adrian Titieni, Irina Movila, Gelu Nitu, Ioana Calota si Dan Radulescu in piesa de teatru "Tartuffe" de Moliere, regizata de László Bocsárdi. Spectacolul dureaza 2h 50 min si are pauza.

When? Duminica, 27 martie 2016, de la ora 19:00. Biletele le gasesti la casa de bilete a teatrului.

Where? Teatrul De Comedie, Sala Radu Beligan din Bucuresti.

Maratonul Nisipului

What? Daca se indreapta totusi vremea, pasionatii de sport pot merge la maratonul care se desfasoara integral pe nisip, pe litoralul romanesc. La acest eveniment international vor alerga peste 730 de iubitori ai sportului, atat din Romania, cat si din strainatate, iar peste 100 dintre ei vor incerca sa termine cu brio cursa de 42 de kilometri pe nisip. Pentru update legat de desfasurarea maratonului, urmareste pagina de Facebook a evenimentului.

When? Duminica, 27 martie 2016, incepand cu ora 12:00.

Where? Startul se da la Restaurantul Harlequin din Mamaia, Constanta.


Daca nu te-ai hotarat inca ce sa faci in acest weekend, fa quiz-ul nostru si vezi ce rezultat iti iese in functie de raspunsurile pe care le dai! Ai putea gasi evenimentul perfect pentru tine :)

 

 

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Veste uriașă pentru Simona Halep!
NEWS ALERT Veste uriașă pentru Simona Halep!
Citește și...
Trupa Rolling Stones sustine un concert gratuit in Cuba. Ce se va intampla cu instrumentele dupa spectacol
Trupa Rolling Stones sustine un concert gratuit in Cuba. Ce se va intampla cu instrumentele dupa spectacol

Trupa Rolling Stones va sustine un concert gratuit in Cuba, vineri seara, iar membrii trupei au anuntat ca vor dona chiar o parte dintre instrumentele lor artistilor cubanezi.

Rihanna si SIA concerteaza in vara aceasta la Bucuresti. Unde se vor tine evenimentele si cat costa biletele
Rihanna si SIA concerteaza in vara aceasta la Bucuresti. Unde se vor tine evenimentele si cat costa biletele

O informatie asteptata de fanii Rihannei: Pentru prima data artista va canta in Romania. Concertul va avea loc pe 14 august in Piata Constitutiei din Bucuresti si face parte din turneul "The Anti World Tour".

Recomandări
Un stat NATO vrea să ia sisteme de apărare antirachetă pentru Ucraina din țări care nu sunt pregătite să le ofere direct
Un stat NATO vrea să ia sisteme de apărare antirachetă pentru Ucraina din țări care nu sunt pregătite să le ofere direct

Unul dintre principalii aliați europeni ai Ucrainei a declarat că ar putea cumpăra sisteme de apărare antiaeriană Patriot, fabricate în SUA, din alte țări pentru a le trimite în Ucraina.

 

Scandal cu iz electoral. Un candidat la o primărie din Sibiu a fost bătut cu biciul de fratele edilului | VIDEO
Scandal cu iz electoral. Un candidat la o primărie din Sibiu a fost bătut cu biciul de fratele edilului | VIDEO

Scandal uriaș în localitatea Brădeni din juțelul Sibiu, după ce Dan Braga, candidatul PSD la primărie, a filmat în curțile familiei actualului edil, fără să-i ceară acordul acestuia.

România înregistrează unul dintre cele mai mari decalaje de venit între săraci și bogați
România înregistrează unul dintre cele mai mari decalaje de venit între săraci și bogați

România înregistrează unul dintre cele mai mari decalaje din UE între veniturile mari şi cele mici în rândul populaţiei, potrivit unui Infografic Monitorul Social, un proiect al Fundaţiei Friedrich-Ebert-Stiftung România, care citează date Eurostat.