Trupa Partizan a lansat un videoclip si pleaca in turneu de promovare a piesei "Manualul e manual"

Partizan

Odata cu venirea toamnei, membrii Partizan pornesc in turneu de promovare, intr-o noua formula si cu un nou single "Manualul e manual". Acesta este primul extras de pe noul album, care va fi lansat anul viitor.

De asemenea, Partizan a lansat un nou videoclip care face parte din documentarul despre artistii cartierului Balta Alba din Bucuresti, care se afla inca in lucru.

La realizarea videoclipului "I.O.R." au colaborat:

- regizor: Cristian Georgescu

- concept: Silviu Munteanu

Citește și
Balta Alba, film documentar
Primul documentar despre Balta Alba. Cartierul de unde s-au lansat Timpuri Noi, Partizan sau Il-Egal
De ce „urăște” Donald Trump Ucraina. În 2019 i-a spui lui Zelenski: „Ucraina știe multe despre asta”

- asistent camera: Bogdan Mosorescu

Turneul Partizan va include concerte in majoritatea oraselor din tara, in doua etape.

Prima etapa cuprinde urmatoarele orase:

24.10 Bucuresti - Stuf Vama Veche
25.10 Ploiesti- The Shamrock

30.10 Fagaras- Cover Club
31.10 Cluj - Euphoria Music Hall

01.11 Oradea - Moszkva Cafe

02.11 Baia Mare- Symphony
09.11 Iasi - Underground Pub
13.11 Craiova-Café Teatru Play
14.11 Arad - Club Flex
15.11 Timisoara- Set Up Venue
16.11 Deva - Fischers Pub

21.11 Sibiu- Oldies Pub
22.11 Medias - Joben Club
23.11Tg.Mures -The Office Club

6.12 Slatina - The Rock
7.12 Bucuresti - Club Control

Dupa o vara in care a evoluat in pe scena festivalurilor ,,Zilele Prieteniei" si ,,Bucovina Rock Castle". Partizan isi propune sa aduca ,,Manualul "cat mai aproape de publicul fidel .

Noul single a fost extrem de bine primit de public si de critica avizata din industria muzicala autohtona, fiind catalogat ca o piesa muzicala de exceptie.

Pe langa acest single, trupa a pregatit un intreg "buchet de piese reinterpretate si reorchestrate intr-o maniera actuala", reusind astfel sa se reinventeze si sa atraga noi fani.

Detalii legate de accesul la concert, informatii referitoare la rezervari si bilete se gasesc la fiecare locatie in parte.

Istoria trupei Partizan

Partizan este un produs 100% romanesc si reprezinta suflul natural al strazii bucurestene. "Partizanii" se feresc de tot ce inseamna satira sau critica la adresa oamenilor obisnuiti. Aduc situatii din dimensiunea reala si le transpun in una stiintifico-fantastica. Partizan creeaza un univers paralel in care ne regasim cu totii.

Trupa evolueaza azi intr-o formula pe cat de noua, pe atat de veche, toti fiind anterior membri Timpuri Noi. Actuala formula ii include pe ARTAN- Adrian Plesca la voce, SUEDEZU' - Razvan Moldovan, la chitara, Andrei Barbulescu la tobe si pe Adrian Bortun la bass.

Cu o istorie impresionanta, Partizan se bucura de admiratia publicului de mai bine de un deceniu, asa cum ne-o dovedesc topurile radiourilor, cat si concertele sold-out sustinute prin cluburile din intreaga tara.

Povestea Partizan incepea demult si este povestea unor oameni indragostiti de multa vreme de muzica. si, cum ar povesti chiar ei, intr-o buna zi, cum stateau Artan (Adrian Plesca) si Suedezu (Razvan Moldovan) intr-un Tico, s-au gandit sa-si faca o trupa. Apoi, au gasit conceptul. La care se adauga anul 2001. si muzica. Dupa care si-au luat o pauza. Iar in 2010, trupa a luat-o de la capat.

Muzica romaneasca era in plin proces de manelizare, iar Razvan fiind plecat de 20 de ani in Suedia, a remarcat aerul exotic si amuzant al fenomenului. Si asa, foarte repede, s-a nascut albumul “Am cu ce”. Un album viu si pestrit, cu pestisori de aur care ajuta scafandrii manelisti, cu fete – model, cu bani care rezolva tot, cu dusmani care certifica statul de smecher al dusmanitului. Totul imbracat intr-o muzica electronic- rock – post punk, de o agresivitate nemaiauzita pana atunci in Romania.

Piese precum “Fata mea”, “Papusea masculina” sau “Banii” sunt doar o parte din ceea ce am ascultat la Partizan.

Partizan a inregistrat doua albume, un disc single si trei videoclipuri in formula Adrian Plesca, Razvan Moldovan, Valentin Neamtu (ex-Iris), Cristian Sandu (ex-Krypton), Vasile Malic si Dan Musetescu.

Unul din videoclipurile formatiei, "Dusmania", nu a fost niciodata televizat.

"Fata mea" a fost unul din hiturile anului 2002 in Romania.

Discografie:

- Am Cu Ce – 2002
- Bucuresti – 2003

Primul documentar despre artistii din cartierul bucurestean Balta Alba

Fundatia Romaneasca pentru Arta si Informatie va lansa in curand un film documentar despre cartierul Balta Alba din sud-estul Bucurestiului.

Practic, aici s-au nascut, au crescut si s-au dezvoltat, ca artisti, foarte nume mari ale muzicii romanesti, din trupe precum Iris, Timpuri Noi, Partizan, Mihai Iordache, Maxim Belciug, Trei Parale, Dana Marijuana, Il-Egal si multi altii.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Veste uriașă pentru Simona Halep!
NEWS ALERT Veste uriașă pentru Simona Halep!
Citește și...
Maximum Rock Festival 2013. My Dying Bride a sarbatorit cea mai lunga noapte din an la Bucuresti
Maximum Rock Festival 2013. My Dying Bride a sarbatorit cea mai lunga noapte din an la Bucuresti

MAXIMUM ROCK FESTIVAL a revenit in 2013 cu o editie indoor care a avut loc vinery si sambata in Turbohalle din Bucuresti. In cele doua zile de festival au urcat pe scena atat formatii straine, cat si formatii autohtone.

Primul documentar despre Balta Alba. Cartierul de unde s-au lansat Timpuri Noi, Partizan sau Il-Egal
Primul documentar despre Balta Alba. Cartierul de unde s-au lansat Timpuri Noi, Partizan sau Il-Egal

Fundatia Romaneasca pentru Arta si Informatie lanseaza in toamna acestui an un film documentar despre cartierul Balta Alba din sud-estul Bucurestiului.

Trupa Partizan revine intr-o noua componenta. Primul concert in aceasta formula, 16 februarie, Sibiu
Trupa Partizan revine intr-o noua componenta. Primul concert in aceasta formula, 16 februarie, Sibiu

Trupa Partizan si-a reintregit, recent, echipa, dupa ce la sfarsitul anului trecut a sustinut ultimele concerte avandu-i in componenta pe Robin (bass) si Radu Moldovan (tobe).

Recomandări
Israelul atacă Iranul. Explozii puternice și în sudul Siriei
Israelul atacă Iranul. Explozii puternice și în sudul Siriei

Israelul a lansat un atac asupra Iranului ca răzbunare pentru atacurile iraniene asupra teritoriului său de la sfârşitul săptămânii trecute, a declarat ABC News joi seară, citând un înalt oficial american, transmite vineri AFP.

Tehnologia care poate apăra România în cazul unui atac cu rachete balistice. A fost testată cu succes de Israel și SUA
Tehnologia care poate apăra România în cazul unui atac cu rachete balistice. A fost testată cu succes de Israel și SUA

Israelul și Statele Unite au folosit pentru prima oară într-o situație reală interceptoarele de rachete balistice împotriva proiectilelor lansate de Iran.

SUA au împiedicat prin veto aderarea la ONU a Palestinei ca stat membru cu drepturi depline
SUA au împiedicat prin veto aderarea la ONU a Palestinei ca stat membru cu drepturi depline

SUA au pus capăt joi speranţei firave a palestinienilor de a deveni membri cu drepturi depline la ONU, impunând, în mod deloc surprinzător, un veto în Consiliul de Securitate cererii palestiniene, criticată de Israel.