The Theory of Everything si un party cu Hernan Cattaneo! Unde iesim in weekend

DeBarbati

Sonor III cu Moonlight Breakfast, Baskka, K-lu - World Trade Center si Bummble Bit 1 St. Anniversary - Format: B, Marco Faraone, Ugur Yurt - KRISTAL GLAM CLUB. DeBarbati iti face programul de weekend.

FILM

The Theory of Evertyhing
Regie: James Marsh
Distributie: Eddie Redmayne, Felicity Jones

Filmul "The Theory of Everything" se concentreaza pe relatia dintre savantul Stephen Hawking si prima sa sotie, Jane, interpretata de Felicity Jones. Ambii actori au fost laudati pentru interpretarile puternice si autentice din filmul regizat de James Marsh. Redmayne a trecut printr-o transformare dramatica si este de nerecunoscut, asa ca asta ar putea fi un bonus pentru a intrat in cursa pentru Oscaruri in 2015.

Citește și
Berlinala
Festivalul de film de la Berlin. Favoritul criticilor este "Taxi", un film turnat in ilegalitate in Iran
Alertă maximă la Iași după moartea liderului interlop Costel Corduneanu. Planul conceput de poliție, echivalent cu un cod roșu la accidente rutiere: „Suntem mai mulți ca de obicei”

Big Eyes
Regie: Tim Burton
Distributie: Christoph Waltz, Amy Adams

In "Big Eyes", Walter (Christoph Waltz) si Margaret Keane (Amy Adams) sunt doi artisti casatoriti care au devenit faimosi in anii '60 pentru picturile lor cu femei si copii cu ochii foarte mari. Picturile au devenit foarte populare, gasindu-se in orice benzinarie sau magazin din SUA. Totul a mers foarte bine pana cand Margaret, o fire foarte timida, s-a saturat sa stea in umbra, in timp ce sotul ei primea toate laudele pentru munca ce era de fapt a ei. Cei doi au divortat in 1965 din aceasta cauza iar Margaret chiar l-a provocat pe Walter in nenumarate randuri sa picteze ceva ad-hoc in public, dar acesta a refuzat de fiecare data.

The Woman in Black 2
Regie: Tom Harper
Distributie: Helen McCroy, Phoebe Fox

Din cauza bombardamentelor din timpul celui de Al Doilea Razboi Mondial, profesoarele Eve Parkins (Phoebe Fox) si Jean Hogg (Helen McCrory) sunt nevoite sa isi evacueze elevii in Crythin Gifford, un satuc aflat la mica distanta de oras. Acestia se cazeaza in aceeasi casa, in care, in urma cu 40 de ani, Arthur Kipps a investigat primul sau caz supranatural. In foarte scurt timp, Eve realizeaza si ea ca locuinta este bantuita.

CONCERT

Sonor III - Moonlight Breakfast, Baskka, K-lu - World Trade Center

21 Feb ora 20:00 - 04:00

Asteptarea este cu atat mai mare si mai greu de suportat cand stim ca artistii ne pregatesc un show de zile mari si faptul ca ne vor canta in premiera 5 piese de pe urmatorul album. Inca de la aparitia pe piata muzicala romaneasca cat si international, MOONLIGHT BREAKFAST sunt in continua ascensiune. 2014 a fost un an foarte bun pentru ei, de mentionat fiind faptul ca au semnat si lansat “Shout” alaturi de Motor Entertainment Germania, sunt in top air played tracks pe FM in Germania si au fost recomandati de leading media din Marea Britanie si Olanda pentru Eurosonic.

Al 2lea nume de pe afis este unul pe care cu siguranta daca il stiti, il indragiti, daca nu….cu siguranta nu-l veti uita dupa acest eveniment. Basska nu este doar o trupa, este un concept. S-a infiintat in 2013 in Bucuresti din 5 fosti membri ai trupei East Roots (Mihai Para - baterie, Laur Iftene - bass si sitar, Cristian Scurtu - chitara, Adelin Dragu - percutie) carora li s-au alaturat Theo “Vapor” si Radu Cotfas – voce si Codin Oraseanu – productie si sunet.

 

Basska imbina in mod surprinzator o serie de stiluri muzicale precum electronica, reggae si ska.In 2014 Basska a pornit intr-un turneu national de promovare, pe parcursul anului participand la unele din cele mai importante festivaluri din tara: Padina Fest, In-Transilvania, Greensound Festival, Plopstock, Play for May, Street Delivery, Fan Fest sau Colors of Cluj. Anul acesta ne pregatesc noi surprize, prima dintre ele fiind chiar participarea in cadrul SONOR 3!

 

Cel de al 3 lea invitat este unul cu totul special! Productiile lui sunt indragite de noi toti si mai ales greu de uitat. K-lu este prezent pe scena muzicii electronice inca din 2005 promovand genuri muzicale precum: funk,hip hop si breaks . Stilul sau este unic datorita tehnicilor pe care le foloseste, precum turntablismul, dar si pentru faptul ca seturile sale sunt foarte dinamice, presarate cu momente amuzante ce intretin foarte bine atmosfera. Totodata K-lu face parte si din mai multe proiecte si trupe cu care a concertat in cadrul unor festivaluri de jazz, pe scena Filarmonicii din Timisoara sau in afara tarii. Un plus de noutate il reprezinta show-urile audio- video precum si aparitia primului sau album intitulat ''Chestii, socoteli''.

Bummble Bit 1 St. Anniversary - Format: B, Marco Faraone, Ugur Yurt - KRISTAL GLAM CLUB

20 Feb ora 22:00 - 06:00

Pe 20 februarie implinim 1 an de petreceri Bumbble Bit. Fara tort, lumanari, coifuri sau clovni. Cu techno. MULT TECHNO!

Aducem in pupitrul instalat in Kristal Glam Club experienta de peste 20 de ani a germanilor Format: B, validati de crowd-uri din toate colturile lumii electronice, de pe plaja BPM pana in siberianul Novosibirsk, impreuna cu dezinvoltura tipic italiana a lui Marco Faraone (un obisnuit al party-urilor Panorama Bar) si prospetimea lui Ugur Yurt, belgianul a carui rezidenta la Flying Circus Ibiza a devenit rapid un reper in underground.

Nu ne puteam lipsi de un pic de savoare locala: Rosario Internullo completeaza lineup-ul Bumbble Bit 1st Year Anniversary.

Sabotage Hip Hop Edition - Expansion Team Soundsystem, DJ Babu & Rakaa Iriscience - Colectiv

21 Feb ora 20:00 - 04:00

Sabotage continua si anul acesta misiunea inceputa in 2014, Sabotage Hip Hop Edition fiind primul eveniment confirmat pe agenda noului an. Prezentata de Ciuc Premium, seara va avea drept cap de afis doua legende vii ale hip hop-ului international: Expansion Team Soundsystem, respectiv DJ Babu si Rakaa Iriscience, ambii fiind membrii trupei americane Dilated Peoples.

Line-up-ul este completat de alte trei nume autohtone: DJ Dox, Omu Gnom si Sunet Fin.

Hernan Cattaneo - Balance 026 Album Release Tour - Studio Martin

21 Feb ora 23:00 - 06:00

“I’m still playing the same as I’ve always done, and that is melodic and deep music – never too hard or fast. I’ve been into DJ’ing all my life and I always put personality as number 1 and crucial for any DJ, so I’ve never been into musical trends.” – Hernan Cattaneo

About Balance 026: "Cattaneo has constructed a truly incredible chapter of the Balance Series, beautifully sequenced and mixed and packed full of stunning new material that can’t be heard anywhere else. Such attention to detail and quality should come as no surprise from one of the true masters of the game."

Articol recomandat de sport.ro
Duminică seară s-a prăbușit pe gazon, iar luni doctorii i-au anunțat decesul
Duminică seară s-a prăbușit pe gazon, iar luni doctorii i-au anunțat decesul
Citește și...
Berlinala 2015.
Berlinala 2015. "Cenusareasa", o ecranizare grandioasa a basmului, apare luna viitoare si in cinematografele din Romania

Una dintre peliculele prezentate in afara concursului a fost "Cinderella" - o ecranizare grandioasa a basmului Cenusaresei, cu o distributie din care fac parte Cate Blanchet si Helena Bonham Carter.

Festivalul de film de la Berlin. Favoritul criticilor este
Festivalul de film de la Berlin. Favoritul criticilor este "Taxi", un film turnat in ilegalitate in Iran

Mai este o zi pana cand filmul "Aferim" al romanului Radu Jude va intra in competitia Berlinalei. Pana una alta, festivalul de film isi continua alert proiectiile.

Recomandări
Comisia Europeană a făcut anunțul momentului. Ce trebuie să se întâmple pentru ca România să adere complet la Schengen
Comisia Europeană a făcut anunțul momentului. Ce trebuie să se întâmple pentru ca România să adere complet la Schengen

Comisia Europeană a publicat, marţi, un raport cu privire la starea Spaţiului Schengen în anul care a trecut. Cu această ocazie, au fost anunțate priorităţile pentru anul următor.

 

Klaus Iohannis a transmis ministrului Justiției cererile de urmărire penală față de Petre Roman și Gelu-Voican Voiculescu
Klaus Iohannis a transmis ministrului Justiției cererile de urmărire penală față de Petre Roman și Gelu-Voican Voiculescu

Administrația Prezidențială a anunțat, marți, că a transmis ministrului Justiției, Alina Gorghiu, conform procedurii, cererile de urmărire penală față de fostul premier Petre Roman și fostul vicepremier Gelu-Voican Voiculescu.

Răsturnare de situație în dosarul în care este judecat Vlad Pascu. Inspecţia Judiciară a cerut suspendarea judecătoarei
Răsturnare de situație în dosarul în care este judecat Vlad Pascu. Inspecţia Judiciară a cerut suspendarea judecătoarei

Răsturnare de situație în dosarul în care Vlad Pascu, tânărul care a provocat, vara trecută, accidentul de pe litoral, este judecat pentru omor din culpă.