The Hollywood Reporter: Predictii ”Game of Thrones” - Cine va muri in episodul final al celui de-al saselea sezon

Game of Thrones

Personajele cu cele mai mari sanse de a ”muri” in episodul final al celui de-al saselea sezon al serialului Game of Thrones sunt prezentate intr-un articol publicat pe site-ul revistei americane The Hollywood Reporter. ATENTIE! URMEAZA SPOILERE!

Miguel Sapochnik, regizorul ultimelor doua episoade din acest sezon, a acordat un interviu, in care i-a avertizat pe fanii acestui show TV, spunand: ”Oamenii mor”.

Anticipand episodul final al celui de-al saselea sezon, jurnalistii de la The Hollywood Reporter au alcatuit un top al predictiilor in privinta personajelor din ”Game of Thrones” care vor muri in acest episod.

Dincolo de Zid: Benjen Stark (Joseph Mawle)

Bran Stark si Meera Reed au fost salvati cu cateva episoade in urma de ”Unchiul Benjen”, care a reaparut pentru prima data in serial dupa disparitia lui din primul sezon. Ar putea fi insa o aparitie de scurta durata. Intrucat cei trei sunt urmariti de White Walkers, sansele lor impotriva armatei de ”morti-vii” sunt destul de mici. Cele mai mari sanse de a muri le are Benjen si, odata cu el va disparea pentru totdeauna generatia in varsta a familiei Stark.

Citește și
Josephine Gillan
O actrita din Game of Thrones a recunoscut ca se prostitua inainte sa apara in serialul-fenomen. Cum i s-a schimbat viata
„Ce se întâmplă e nebunie curată. Și-au ieşit din minţi. Sunt ruşinea Rusiei”. Omul interzis în Rusia lui Putin vine la București

La Castle Black: toata lumea

Este oare acesta un raspuns acceptabil? Nu chiar. De fapt, ar fi posibil ca multi sa moara la Zid sau unii sa supravietuiasca totusi acestui sezon, pentru a muri probabil in sezonul urmator. Totul depinde de armata de White Walkers si daca acestia vor reusi sa treaca de Zid si sa patrunda in Westeros pana la finalul acestui sezon. Rondul de Noapte va supravietui cel mai probabil peste acest episod, insa, incepand din noul sezon, va avea ca vecini foarte multi ”morti-vii”.

In Nord: Melisandre (Carice van Houten)

Dupa stralucitul ”Battle of the Bastards” (precedentul episod, al noualea, din sezonul 6), Nordul a contribuit din plin la cresterea numarului de cadavre. E posibil ca acest lucru sa continue, deoarece multi dintre soldatii raniti in acea batalie vor muri. Nu este nici imposibil ca aceia care au sustinut casa Bolton sa incerce sa razbune moartea membrilor acesteia - precum Robett Glover, de exemplu. Si, apoi, desigur, mai exista si Ghost. A fost un an deosebit de dificil pentru lupii uriasi ai copiilor familiei Stark, nu-i asa? Insa cele mai mari motive de ingrijorare le prezinta Melisandre, preoteasa rosie din Asshai, dupa ce Ser Davos i-a aflat secretul si a inteles rolul pe care Melisandre l-a jucat in arderea pe rug a tinerei Shireen Baratheon. Probabil ca nici Jon Snow nu va reactiona prea bine afland aceste lucruri. Episodul ar putea sa se incheie cu o scena in care el ar putea sa o ucida pe femeia care l-a readus la viata.

In Riverlands: Walder Frey (David Bradley)

O ”Nunta rosie” (titlul unui celebru episod dintr-un sezon precedent) cu repetitie? Multi dintre fanii serialului cred acest lucru, deoarece casa Frey a aparut destul de mult in episoadele recente. Cei mai multi dintre aceia care au fost implicati in asasinarea lui Robb Stark si in distrugerea armatei sale sunt deja morti, cu exceptia lui Walder Frey. A sosit timpul ca numele lui sa fie adaugat pe lista mortilor - sau sa fie trecut pe lista persoanelor pe care Arya vrea sa se razbune. ”Urzeala tronurilor” nu ofera insa intotdeauna ceea ce fanii isi doresc, insa Walder Frey are totusi o varsta inaintata si ar putea sa moara.

In King's Landing: Toata lumea

Din nou, este oare acesta un raspuns acceptabil? Daca telespectatorii gandesc contrariul, atunci ar trebui sa isi aduca aminte urmatoarea fraza: ”toata lumea, cu exceptia oamenilor suficient de norocosi sa evadeze din oras, pentru a scapa de moartea cauzata de «focul verde»”. Multe elemente prezentate in episoadele recente dau impresia ca lucrurile se misca in directia unei explozii uriase de ”foc verde”, iar cea care ar putea sa o organizeze este Cersei Lannister. Focul verde ar putea fi vazut in episodul final al celui de-al saselea sezon si el ar putea sa arda pe multi membri de vaza ai orasul, din familia regala si pana la secta religioasa care a pus stapanire pe oras, alaturi de mii de oameni de rand. Cele mai mari sanse de a muri le au Inaltul Septon, Lancel Lannister si regele Tommen.

Pe Insula de Fier: Euron Greyjoy (Pilou Asbæk)

Indiferent daca se va intampla pe mare sau in Golful Sclavilor, cronometrul se apropie de sfarsit pentru actualul rege al Insulei de Fier. El navigheaza spre Meereen, cu privirea atintita spre ”Regina dragonilor”, insa nu a apucat sa afle despre actuala alianta incheiata deja de aceasta cu Yara si Theon. Pare un pariu destul de bun sa crezi ca Euron Greyjoy va deveni urmatoarea masa a dragonului Drogon, inainte ca episodul final sa se incheie.

In Meereen: Nimeni

Cel putin, acolo nu vor muri personaje principale. Tyrion Lannister e un personaj care pare capabil sa reziste pana la sfarsitul serialului. Nu exista niciun motiv pentru a presupune ca Missandei si Grey Worm se afla in vreun pericol iminent, cel putin nu dupa cea mai recenta realizare a reginei Daenerys. Iar aceasta regina, supranumita si ”Mama dragonilor”, are la randul ei putine motive sa se teama pentru propria-i siguranta. Momentul culminant din acest oras din Golful Sclavilor nu va include nicio moarte importanta, ci mai degraba o plecare importanta: Daenerys Stormborn pleaca in sfarsit din Essos si se indreapta spre Westeros.

 

Articol recomandat de sport.ro
O tânără gimnastă murit la doar 17 ani. "A luat-o de lângă noi în doar 24 de ore"
O tânără gimnastă murit la doar 17 ani. "A luat-o de lângă noi în doar 24 de ore"
Citește și...
Tara care va difuza ultimul episod din Game of Thrones in cinema. Supriza care ii asteapta pe fani dupa vizionare
Tara care va difuza ultimul episod din Game of Thrones in cinema. Supriza care ii asteapta pe fani dupa vizionare

Cinematografele din Rusia vor difuza ultimul episod din sezonul 6 al celui mai popular serial din lume.

O actrita din Game of Thrones a recunoscut ca se prostitua inainte sa apara in serialul-fenomen. Cum i s-a schimbat viata
O actrita din Game of Thrones a recunoscut ca se prostitua inainte sa apara in serialul-fenomen. Cum i s-a schimbat viata

Actrita Josephine Gillan, devenita cunoscuta datorita unui rol in serialul Game of Thrones, a recunoscut ca inainte sa apara in faimoasa productie s-a prostituat.

"Muntele", actorul de 200 de kilograme din Game of Thrones, si-a luat un Pomeranian. Pozele fac senzatie in randul fanilor

Un actor din serialul Game Of Thrones tine sa contrazica legenda potrivit careia stapanii isi iau catei pe masura lor.

Recomandări
Un cetăţean polonez care ratase îmbarcarea ar fi anunţat prezenţa unei bombe la bordul avionului aterizat la Timişoara
Un cetăţean polonez care ratase îmbarcarea ar fi anunţat prezenţa unei bombe la bordul avionului aterizat la Timişoara

Un avion care decolase din Polonia, cu peste o sută de pasageri la bord, a aterizat de urgență joi noapte pe aeroportul din Timișoara, după ce a fost primită o amenințare cu bombă.

Moment istoric la căile ferate. S-a lansat în sfârșit licitația de 300 de milioane de euro pentru un tronson foarte aglomerat
Moment istoric la căile ferate. S-a lansat în sfârșit licitația de 300 de milioane de euro pentru un tronson foarte aglomerat

Compania Națională de Căi Ferate CFR SA a lansat vineri licitația pentru modernizarea căii ferate Constanța-Mangalia, după mai multe amânări.

Reacţii prudente ale oficialilor politici, după exploziile de la Isfahan în conflictul Israel-Iran
Reacţii prudente ale oficialilor politici, după exploziile de la Isfahan în conflictul Israel-Iran

Oficiali politici îndeamnă în primele reacţii - foarte pruente - după riposta Israelului în Iran, la ”evitarea unei escaladări”, relatează AFP.