Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Teatrul unde poti sta si la o bere cu prietenii, in Capitala. O tanara a investit 300.000 de euro in local

Embed:

Pe o piata tot mai competitiva, patronii de localuri se intrec in idei creative ca sa isi atraga clientii. Iar acestia prefera dupa o zi agitata sa se relaxeze intr-un loc special. Asa ca aleg cafenele cu galerii de arta sau baruri cu teatru.

Odata ce treci pragul unui astfel de loc ai impresia ca pasesti intr-o alta lume. Fiecare obiect isi are povestea lui... de la lucruri vechi, tablouri, pana la usile din lemn si caramida descoperita.

Daca va oboseste agitatia urbana si cautati un loc linistit pentru o escapada la sfarsitul zilei, aici gasiti, de pilda, o galerie de arta neconventionala, un bar si o terasa. Iar la fiecare masa toate instrumentele necesare pentru a picta in voie orice va trece prin minte."

"Arhitectura e unica, conceptul asta de culoare e foarte atragator. Vin de la facultate si chir m-am relaxat astazi” spune o clienta.

Andrei si Alexandra au gandit locul ca pe o galerie de arta, in urma cu 4 ani, pe care o vizitau curiosii. Afacerea de familie, cu o investitie de 40 de mii de euro, s-a extins rapid. "Asta era si conceptul sa folosim obiecte care sa te duca in trecut, care sa aduca nostalgie”, explica el.

Acum doi ani, si Oana a vrut sa le ofere clientilor o experienta inedita. Asa ca a adus in acelasi loc un bar si o sala de teatru. A investit in afacere 300 de mii de euro, impreuna cu 3 parteneri. "Teatru si bar in acelasi loc din considerente economice. Ne-am dorit un teatru care sa functrioneze pe sistem off-broadway."

Intr-un alt loc, "sufrageria urbana" este locul ideal sa iti continui... munca de birou. Cu ideea a venit Razvan, un tanar de 31 de ani, in care a investit 80 de mii de euro. "La 17 stingem luminile puternice, se transforma intr-o atmosfera foarte intima in care sa ramai dupa birou, dar iata eram aici la birou oricum”, explica Razvan Crisan.

In Bucuresti exista peste 3400 de cafenele, baruri si restaurante, iar conceptele creative prind si la noi din ce in ce mai mult teren.

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 31 Martie 2017
Citeste mai multe despre: bar, arta, teatru, galerie,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed