Sotia lui Clint Eastwood a depus actele oficiale de divort

clint eastwood

Dina Eastwood, sotia cineastului Clint Eastwood, a depus actele oficiale de divort si a invocat motivul diferentelor ireconciliabile, punand astfel capat unei casnicii care a durat 17 ani.

Dina Eastwood, o jurnalista si prezentatoare de televiziune in varsta de 48 de ani, a doua sotie a celebrului star hollywoodian, a depus actele prin care a solicitat divortului, marti, la Monterey, un oras aflat in apropiere de San Francisco, in care cuplul a locuit multa vreme.

Dina a cerut custodia fiicei lor Morgan, in varsta de 16 ani, in schimbul unui drept la vizita pentru viitorul ei fost sot, in varsta de 83 de ani, o pensie alimentara si plata cheltuielilor de judecata.

Din august, la Hollywood au circulat multe zvonuri potrivit carora Dina Eastwood voia sa ceara divortul, insa ele nu au fost confirmate. Cei doi soti locuiesc deja despartiti de ceva vreme, informeaza revista People.

Dina Eastwood a depus o cerere de separare legala, pe 7 octombrie, pe care a retras-o la putin timp dupa aceea, inainte de a depune dosarul complet de divort in aceasta saptamana.

Citește și
„Păpușa de fier a lui Putin” explică propaganda Kremlinului: „Nu contează ce se întâmplă cu adevărat”

Separarea legala este un proces prin care un cuplu casatorit poate sa isi oficializeze de facto despartirea, cei doi ramanand in continuare casatoriti.

Un cuplu poate sa obtina separarea legala ca o alternativa la divort, in cazul in care exista considerente morale sau religioase care ii impiedica sa divorteze. Separarea legala nu conduce in mod automat la divort: este posibil ca cei doi sa se impace, iar in acest caz, ei nu trebuie sa faca nimic pentru a ramane casatoriti.

In schimb, daca nu reusesc sa treaca peste neintelegeri si doresc sa divorteze, atunci cei doi fosti parteneri de cuplu trebuie sa depuna actele oficiale pentru divort.

Potrivit revistei People, Clint Eastwood a inceput intre timp o relatie cu Erica Fisher, al carei fost sot Scott Fisher a devenit noul iubit al Dinei Eastwood.

Mariajul celor doi a inceput sa se destrame anul trecut, dupa ce Dina a lansat "Mrs. Eastwood and Company", un reality show de televiziune in care protagonistele sunt ea si cele doua fiice ale lui Clint Eastwood. Actorul a avut o scurta aparitie, in primul episod, si parea ca nu se simte deloc bine in acea ipostaza.

"Clint era furios din cauza acelei emisiuni", a declarat o sursa apropiata a familiei Eastwood, citata de revista People.

Clint Eastwood si Dina Ruiz s-au casatorit in 1996.

Celebrul actor american, in varsta de 83 de ani, a fost casatorit cu Maggie Johnson mai mult de 30 de ani si a avut relatii de lunga durata cu actritele Sondra Locke si Frances Fisher. Supranumit "afemeiatul in serie" de la Hollywood, Clint Eastwood a avut numeroase aventuri si relatii pasagere si are sapte copii.

Clint Eastwood, nascut in 1930, a castigat cinci premii Oscar ca actor, regizor si producator. Si-a inceput cariera de actor jucand in cateva productii neinsemnate ale studiourilor Universal, dar primele succese le-a avut in filmele western regizate de Sergio Leone: "Pentru un pumn de dolari" (1964), "Pentru cativa dolari in plus" (1965) si "Cel bun, cel rau, cel urat" (1966). Filmele sale au fost apreciate de critici si de public, cele mai mari succese inregistrandu-le cu productiile "Necrutatorul" (1992), "In bataia pustii" (1993), "Podurile din Madison County" (1995), "O fata de milioane/ Million Dollar Baby" (2004), "Scrisori din Iwo Jima" (2006) si "Steaguri pline de glorie" (2006).

"Gran Torino", lungmetraj in care Eastwood a fost si interpret, este cel mai de succes film al acestuia din punct de vedere al incasarilor, cu 260,5 milioane de dolari la nivel mondial. Celebrul regizor american a realizat si lungmetrajul "Invictus", o pelicula despre Nelson Mandela care a avut premiera in decembrie 2009, dar si pelicula "J. Edgar", despre viata si cariera lui J. Edgar Hoover, fondatorul Federal Bureau of Investigation (FBI), interpretat de Leonardo DiCaprio, ce a avut premiera in noiembrie 2011.

Articol recomandat de sport.ro
Luptător MMA, suspendat pe viață și bătut de fani, după ce a atacat o fată de ring | VIDEO
Luptător MMA, suspendat pe viață și bătut de fani, după ce a atacat o fată de ring | VIDEO
Citește și...
Clint Eastwood divorteaza la 83 de ani de cea de-a doua nevasta
Clint Eastwood divorteaza la 83 de ani de cea de-a doua nevasta

Dupa Michael Douglas, un alt veteran al Hollywood-ului spune adio mariajului.

Recomandări
În plin an electoral, oficialii PSD-PNL au în plan o nouă majorare a salariilor. Cu cât ar crește, din iulie, salariul minim
În plin an electoral, oficialii PSD-PNL au în plan o nouă majorare a salariilor. Cu cât ar crește, din iulie, salariul minim

Deși presați de cheltuieli prea mari la buget, oficialii au în plan o nouă majorare a salariilor, în an electoral. 

Europenii vor să-și întărească armatele, în timp ce Ucraina primește un nou pachet de ajutor
Europenii vor să-și întărească armatele, în timp ce Ucraina primește un nou pachet de ajutor

Noul pachet de ajutor american pentru Ucraina va include și rachete ghidate cu o rază de acțiune de 300 de km.  

Filmul evenimentelor. Cum s-a rupt coaliția PSD-PNL la Primăria Capitalei, din cauza medicului Cătălin Cîrstoiu
Filmul evenimentelor. Cum s-a rupt coaliția PSD-PNL la Primăria Capitalei, din cauza medicului Cătălin Cîrstoiu

După două luni de căutări și încă una în care au făcut campanie pentru medicul Cătălin Cîrstoiu, liderii PNL și PSD au anulat toate planurile comune pentru Primăria generală a Capitalei.