Show-ul "Supravietuitorul" debuteaza pe 12 septembrie. Ce surprize aduce grila de toamna la ProTV

×
Codul embed a fost copiat

Se anunta o toamna spectaculoasa la PRO TV. Pregatiti-va sa porniti intr-o aventura de neuitat in indepartatele insule Filipine, alaturi de cei 18 concurenti care se lupta pentru titlul de unic "Supravietuitor".

Din septembrie sunteti invitati sa descoperiti si noua voce a Romaniei, dar si sa popositi in serile de joi, asa cum v-ati obisnuit, in Las Fierbinti, o sursa inepuizabila de umor de cea mai buna calitate.

Grila de toamna PRO TV debuteaza in forta, pe 9 septembrie, cu al saselea sezon "Vocea Romaniei", in fiecare vineri, de la 20:30.

Pavel Bartos: "Toti vor sa castige Vocea Romaniei. Tudor CHirila vrea a treia oara, Smiley a doua oara, Moga isi doreste... la fel ca si Loredana."

Smiley: "Pe langa vocile pe care le auzim si le cunoastem, e palpitanta si povestea fiecaruia de cand intra in Vocea si pana cand se termina."

Citește și
Supravietuitorul
Supravietuitorul va castiga 100.000 euro
Lovitură pentru Serghei Șoigu. În Rusia e scandal uriaș, a fost arestată o a treia persoană anchetată în dosarul viceministrului rus al Apărării

Noutatea sezonului este runda de knockouts.

Loredana: "Din 9 concurenti din echipa mea trebuie sa mearga mai departe doar 3. Ma simt ca un croitoras cel viteaz care trebuie sa faca lucruri pe care nu vrea sa le faca."

Din 12 septembrie la PRO TV incepe "Supravietuitorul", show-ul care a revolutionat televiziunea in intreaga lume. In fiecare luni si marti, de la 20:30, 18 concurenti exilati pe o insula pustie se vor lupta cu toate armele pentru titlul suprem.

Dragos Bucurenci: "Ce e minunat e sa-i vezi cum se transforma pe parcursul emisiunii cum isi scot la iveala forte pe care nu banuiai ca le au."

Ziua de miercuri este dedicata emotiei. Din 14 septembrie, revine la PRO TV "Visuri la cheie", emisiunea care a adus bucurie si speranta in sufletul a zeci de oameni greu incercati de soarta.

Dragos Bucur: "Oamenii aia au nevoie de ajutor si timp de 2 saptamani suntem acolo si impreuna cu o gramada de oameni care muncesc in spate facem ca visurile pe care le au ei sa se implineasca."

Joia, regina ramane comedia. Las Fierbinti se intoarce din 15 septembrie cu cel de-al zecelea sezon.

Costi Dita si Mihai Rait: "Va rugam mult sa fiti alaturi de noi sezonul asta, o sa muncim, o sa facem ce tine de noi, ca sa fie minunat, veniti alaturi de noi, haideti, haideti!"

Seara de joi continua cu aventurile cele mai noi echipe de fotbal din oras, Atletico Textila.

Din 14 septembrie, miercuri si joi, de la 22:30, Mihai Bobonete va aduce "Jocuri de celebritate".

Mihai Bobonete: "Alaturi de Octavian Strunila si Paul Ipate aducem niste vedete in fata omului si le punem sa faca niste lucruri, o sa fie amuzant, o sa-i vedeti in ipostaze ciudate."

Echipa STIRILOR PRO TV va intregi acest regal mediatic cu cele mai bune stiri, reportaje si anchete.

Andreea Esca: "Ne-am propus sa obtinem asa: nimeni peste noi niciodata. Ne place pe locul intai. Ne-am obisnuit de 20 de ani. Nu stim in alta parte."

In aceasta toamna, va bucurati si de fotbal. PRO TV va transmite in direct meciuri din Europa League, Champions League si Cupa Romaniei, iar serile de weekend sunt dedicate celor mai noi si bune productii cinematografice.

Aleksandras Cesnavicius, CEO PRO TV: "Scopul nostru este simplu: sa livram informatii si divertisment de cea mai buna calitate. Pe langa formatele existente, cautam mereu sa venim cu emisiuni noi."

Asadar, surprizele nu se opresc aici. Din primavara, la PRO TV revine competitia culinara Masterchef, cu un nou juriu: Razvan Exarhu, Samuel le Torriellec si Liviu Popescu.

Tot din primavara, Andra, Inna, Marius Moga si Robert Tudor vor porni in cautarea Vocii Romaniei Junior.

Stiri de top, productii de cea mai buna calitate, noutati absolute, cele mai bune filme. Ai ce trebuie, ai Pro TV.
 

Articol recomandat de sport.ro
VIDEO Moment șocant în baschet! I-a dat un pumn unui fan chiar în timpul meciului cu Lakers
VIDEO Moment șocant în baschet! I-a dat un pumn unui fan chiar în timpul meciului cu Lakers
Citește și...
Caravana
Caravana "Supravietuitorul" a ajuns la Cluj. Tinerii dornici de aventura s-au prezentat la preselectii de la prima ora

A fost randul ardelenilor sa demonstreze ca pot deveni concurenti redutabili in emisiunea "Supravietuitorul"!

Supravietuitorul va castiga 100.000 euro
Supravietuitorul va castiga 100.000 euro

Cel mai asteptat show din lume a ajuns in Romania, numai la PRO TV. Supravietuitorul este show-ul in care 18 romani vor porni in aventura vietii lor!

Cel mai cunoscut reality-show din lume a ajuns in Romania. Cum au trait candidatii preselectiile pentru
Cel mai cunoscut reality-show din lume a ajuns in Romania. Cum au trait candidatii preselectiile pentru "Supravietuitorul"

"Supravietuitorul", probabil cel mai cunoscut reality-show din lume, a ajuns in Romania. Caravana a avut o prima oprire la Bucuresti, iar cei dornici sa-si testeze limitele s-au inghesuit vineri la preselectii.

Recomandări
Emmanuel Macron: Europa ar putea muri. Trebuie să arate că nu este niciodată vasală Statelor Unite
Emmanuel Macron: Europa ar putea muri. Trebuie să arate că nu este niciodată vasală Statelor Unite

Preşedintele francez Emmanuel Macron a pledat joi pentru o apărare europeană mai puternică şi mai integrată.

Clotilde Armand a fost trimisă în judecată exact în ziua în care şi-a depus candidatura pentru un nou mandat la Sectorul 1
Clotilde Armand a fost trimisă în judecată exact în ziua în care şi-a depus candidatura pentru un nou mandat la Sectorul 1

Potrivit News.ro, procurorii au decis, joi, trimiterea în judecată a primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, care este acuză de folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane.

Șeful Finanțelor anunță dublarea încasărilor la Fisc în primul trimestru, de la 55,7 miliarde de lei la 97,1 miliarde
Șeful Finanțelor anunță dublarea încasărilor la Fisc în primul trimestru, de la 55,7 miliarde de lei la 97,1 miliarde

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală a avut încasări de 97,1 miliarde lei în primul trimestru al acestui an, în creştere cu 41,8 miliarde de lei faţă de perioada similară a anului trecut, a anunţat ministrul Finanţelor, Marcel Boloş.