Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Donezi sange si primesti bilet la Untold sau la Neversea. Ce trebuie sa faci ca sa te bucuri de o experienta de neuitat

Embed:

Donati sange si primiti bilete la cele mai asteptate festivaluri ale verii: Untold sau Neversea. Este al treilea an la rand in care organizatorii le dau tinerilor sansa de a avea parte de experiente muzicale inedite.

Sambata, caravana mobila Blood Network a ajuns la Cluj, unde peste 150 de tineri s-au inscris pe liste - de trei ori mai multi comparativ cu anii trecuti.

Cu gandul ca vor face o fapta buna, dar si ca vor fi raplatiti cu bilete pentru o zi la festivalurile Untold sau Neversea, zeci de tineri au ajuns la caravana mobila Blood Network din centrul Clujului.

Donatoare: "Daca pot sa fac o fapta buna si sa primesc un bilet, de ce nu? Am inteles cu totii dupa accidentul din Colectiv ca este o nevoie mare si nu exista constientizare in randul tinerilor."

Donatoare: "Dupa ce cobori de pe scaun, te simti extraordinar, stii ca sangele tau va ajunge la o persoana care are intr-adevar nevoie."

Unii si-au facut deja planul pentru concert.
Donator: "Sincer sa fiu, biletu. Mi-ar fi placut sa il vad pe Armin, dar el cred ca e in a doua zi si biletul este pentru prima zi, dar e ok si asa."

sange

Donatoare: "Ma simt bine, o sa donez mai des, chiar nu e de speriat. Ss vrea sa il vad pe Alan Walker."

Astfel de actiuni sunt ca o gura de aer proaspat pentru centrele de transfuzii.

Marinela Lazar, coordonator Centrul de tranfuzie mobil: "Eu cred ca ar trebui sa raspunda cat mai multi la initiativa celor de la Untold, sa repete acest gest si sa nu doneze doar atunci cand sunt invitati la astfel de activitati. Sa tina seama ca in permanenta este nevoie de sange."

Campania Blood Network este continuarea actiunii "Pay With blood" de acum doi ani, premiata la nivel international. De anul trecut, impreuna cu platfoma "Si eu donez", a fost creata prima retea a donatorilor din Romania, care conecteaza donatorii cu centrele de transfuzii din tara.

Adrian Chereji, director de Marketing si Comunicare Untold: "Daca donezi la caravana mobila, poti sa primesti un bilet de o zi la Untold sau la Neversea, iar daca donezi la centrele din tara, primesti o reducere atractiva la unul dintre cele doua festivaluri."

Caravana Blood Network va ajunge weekendul viitor in Bucuresti, apoi va merge la Timisoara si la Constanta.

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 18 Iunie 2017
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed