Salman Khan ar putea sa se insoare cu Iulia Vantur. “Nu vreau nevasta indianca”

Iulia Vantur, Salman Khan

Zvonurile privind relatia dintre Salman Khan si Iulia Vantur ar putea fi 100% adevarate. Starul indian a dat o declaratie din care ar rezulta chiar ca vrea sa se insoare cu vedeta ProTV.

Invitat la India Today Conclave, un eveniment care reuneste vedete, politicieni, antreprenori de succes si oameni de stiinta care tin conferinte, canta si danseaza, Salman Khan a facut o serie de declaratii care au inflamat presa indiana.

Tatal meu e pathan, mama e hindusa, a doua mea mama e catolica iar cumnatul meu este punjabi. Asa ca ma gandesc sa-mi aduc o nevasta din afara Indiei”, a spus Salman Khan citat de India Today. Declaratia a fost interpretata de jurnalisti indieni drept o confirmare a faptului ca ar vrea sa se insoare cu Iulia Vantur.

In acelasi sens a fost interpretata si o declaratie a lui Khan privind credinta sa si o posibila trecere la crestinism de dragul Iuliei: “Cred in umanitate, cred in Islam, crestinism si in fapte bune”. Actorul a sugerat si ca nunta ar putea avea loc curand: “Sunt intr-o perioada de tranzitie si imi place. De la 15 ani nu am mai avut o asemenea perioada. [...] In curand ceva foarte important va avea loc in viata mea.

Citește și
Iulia Vantur
Prima imagine cu Iulia Vantur in rolul ei de la Bollywood. Ce a declarat vedeta la intoarcerea in tara
După ce cântăreața Anca Pop a plonjat în Dunăre cu mașina și a murit, șefii CNAIR au montat un parapet despre care inițial spuneau că „nu se justifică”

In cursul aceluiasi evenioment, Khan a acceptat sa se descheie la camasa si sa-si arate “patratelele” pentru o donatie caritabila de 1,2 milioane rupii (14.000 euro).

 

Articol recomandat de sport.ro
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Citește și...
Iulia Vantur s-a alaturat campaniei
Iulia Vantur s-a alaturat campaniei "Tu stii ce mai fac parintii tai?". Mesajul emotionant scris pe Facebook

Iulia Vantur, prezentatoarea emisiunii "Dansez pentru tine", s-a alaturat campaniei Stirilor PRO TV, "Tu stii ce mai fac parintii tai?". Aceasta a semnat petitia si, cu aceasta ocazie, a scris un mesaj emotionant despre parintii ei pe Facebook.

Prima imagine cu Iulia Vantur in rolul ei de la Bollywood. Ce a declarat vedeta la intoarcerea in tara
Prima imagine cu Iulia Vantur in rolul ei de la Bollywood. Ce a declarat vedeta la intoarcerea in tara

''Ma bucur ca am trait mirajul de la Bollywood, ca am vazut cum se creeaza astfel de momente artistice pline de emotie, inconjurata de oameni care iubesc viata'', a marturisit Iulia Vantur, intoarsa recent de pe platourile de filmare din India.

Salman Khan promoveaza Romania in videoclipul filmului indian
Salman Khan promoveaza Romania in videoclipul filmului indian "Jai Ho"

Actorul Salman Khan ne face reclama. La o luna de la filmarile care au avut loc in tara noastra, a aparut si un videoclip care promoveaza filmul indian " Jai Ho".

Recomandări
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la "Mihail Kogălniceanu" și susține că NATO se pregătește pentru război

Activitățile NATO în Europa de Est și în regiunea Mării Negre au ca scop pregătirea unui posibil conflict cu Rusia, a anunțat, joi, Ministerul rus de Externe, informează RIA Novosti.

Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate
Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate

Rusia nu are proiecte privind nicio ţară din NATO şi nu va ataca Polonia, statele baltice sau Republica Cehă, dar dacă Occidentul îi livrează Ucrainei avioane de luptă F-16, atunci acestea vor fi doborâte de forţele ruse, a afirmat Vladimir Putin.

Presa americană:
Presa americană: "Mafia românească vine după cardurile voastre". Metoda prin care interlopii fac 9 mil. $ pe lună

Procurorii din California susțin că mafia românească a dat o nouă înfățișare unei vechi înșelătorii: skimming-ul cardurilor de debit.