Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Rolul care l-a transformat dintr-un monstru in omul invidiat de toti barbatii. A filmat nud cu Scarlett Johansson. FOTO

Adam Pearson

 Adam Pearson, un barbat bolnav de neurofibromotoza care a aparut nud alaturi de Scarlett Johannson in filmul „Under The Skin”, a acceptat sa vorbeasca despre ceea ce a reprezentant rolul pentru el.

In filmul Under The Skin, Scarlett Johansson are cateva scene in care apare complet dezbracata. Insa, alaturi de ea, in scenele nud, apare si Adam Pearson, un barbat de 29 de ani ce sufera de o boala rara ce i-a mutilat fata.

Adam a marturisit ca rolul din pelicula l-a ajutat extrem de mult. El a povestit ca si-a petrecut intreaga viata incercand sa isi ascund chipul mutilat de tumori.

Barbatul a trebuit sa suporte privirile pline de dezgust ale celor din jur, dar si porecle precum: "Omul elefant" sau "Scarface".

"Filmul ne arata cum e sa privim lumea fara teama, fara prejudecati si fara sa punem etichete. O lume in care totul e normal", a spus Adam.

Rolul lui Adam in filmul Under the Skin este unul important. Scarlett joaca rolul unui extraterestru ce cutreiera Scotia si seduce barbati carora mai apoi le face lucruri groaznice. Cand il intalneste pe Adam, lucrurile incep sa se schimbe.

Adam Pearson

"Cand lumea vede o actrita frumoasa alaturi de cineva desfigurat, toti gandesc ca tipul trebuie sa fie personajul negativ. Dar in acest film eu sunt victima. E o intorsatura interesanta. Vulnerabilitatea mea ii arata ceva despre umanitate care o schimba complet. Pana la urma, scenele nud au fost mai problematice pentru ea, decat pentru mine. Ma simt foarte confortabil in pielea mea. Cea mai nasola parte a fost ca era extrem de frig.", a declarat Adam.

 

Sursa: New York Daily News, Data publicarii: 15 Aprilie 2014
  • Adam Pearson
  • Adam Pearson
  • Scarlett Johannson
Citeste mai multe despre: Adam Pearson, Scarlett Johannson,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed