Producătorii serialului ”Suits” au anunțat cine o va înlocui pe Meghan Markle

Meghan Markle
Getty

Katherine Heigl va face parte din distribuţia celui de-al optulea sezon al serialului de televiziune "Suits", după plecarea din acest show TV a actriţei Meghan Markle, logodnica şi viitoarea soţie a prinţului Harry al Marii Britanii, informează BBC.

Katherine Heigl va interpreta rolul Samantha Wheeler, un nou partener din structura de conducere a cabinetului de avocatură Pearson Specter Litt.

Katherine Heigl

Actriţa americană, devenită celebră după ce a jucat în serialul "Grey's Anatomy", a spus că este "o admiratoare uriaşă" a actorilor din distribuţia serialului "Suits", pe care l-a urmărit "încă de la bun început".

La sfârşitul anului trecut, postul de televiziune care difuzează acest serial, USA Network, a anunţat că Meghan Markle şi Patrick J. Adams vor părăsi acest show TV.

Citește și
Meghan Markle
Prima decizie luată de Meghan Markle după ce și-a anunțat logodna cu Prințul Harry
După ce cântăreața Anca Pop a plonjat în Dunăre cu mașina și a murit, șefii CNAIR au montat un parapet despre care inițial spuneau că „nu se justifică”

Meghan Markle a luat decizia de a renunţa la actorie după ce s-a logodit cu prinţul Harry, în timp ce Patrick J. Adams - care îl interpretează pe Mike Ross, iubitul personajului jucat de Meghan Markle, Rachel Zane - a spus că va urmări de acum înainte serialul "Suits" în calitate de simplu admirator al acestei producţii TV.

Noul personaj pe care Katherine Heigl îl va interpreta în "Suits" a fost descris de producătorii serialului drept "cel mai mare aliat ori cel mai puternic duşman" al cabinetului de avocatură Pearson Specter Litt.

Acesta va fi primul rol major pentru Katherine Heigl într-un serial de televiziune important, după ce vedeta americană a părăsit serialul "Grey's Anatomy" în urma unor presupuse dezacorduri cu echipa de producţie.

De atunci, actriţa a apărut pe micile ecrane în două seriale de mai mică amploare, "State of Affairs" şi "Doubt", însă niciunul dintre ele nu a avut succes de public.

Un alt actor care va juca în următorul sezon al serialului "Suits" este Dule Hill, cunoscut pentru interpretarea sa din "The West Wing". El va juca rolul Alex Williams, un avocat care este senior-partner într-o firmă rivală.

Al şaptelea sezon al serialului "Suits" se va încheia în martie. Filmările pentru cel de-al optulea sezon vor debuta în luna aprilie.

Articol recomandat de sport.ro
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Citește și...
După Meghan Markle, un alt actor a anunțat că părăsește serialul Suits
După Meghan Markle, un alt actor a anunțat că părăsește serialul Suits

După ce fanii serialului Suits au fost devastați de plecarea actriței Meghan Markle, un alt actor al serialului a anunțat că renunță la acesta.

Prima decizie luată de Meghan Markle după ce și-a anunțat logodna cu Prințul Harry
Prima decizie luată de Meghan Markle după ce și-a anunțat logodna cu Prințul Harry

Actriţa Meghan Markle părăseşte serialul de televiziune „Suits”, după ce a încheiat filmările pentru cel de-al şaptelea sezon al show-ului, care va fi difuzat la începutul anului viitor, au anunţat, marţi, USA Network şi Universal Cable Productions.

Recomandări
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la "Mihail Kogălniceanu" și susține că NATO se pregătește pentru război

Activitățile NATO în Europa de Est și în regiunea Mării Negre au ca scop pregătirea unui posibil conflict cu Rusia, a anunțat, joi, Ministerul rus de Externe, informează RIA Novosti.

Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate
Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate

Rusia nu are proiecte privind nicio ţară din NATO şi nu va ataca Polonia, statele baltice sau Republica Cehă, dar dacă Occidentul îi livrează Ucrainei avioane de luptă F-16, atunci acestea vor fi doborâte de forţele ruse, a afirmat Vladimir Putin.

Presa americană:
Presa americană: "Mafia românească vine după cardurile voastre". Metoda prin care interlopii fac 9 mil. $ pe lună

Procurorii din California susțin că mafia românească a dat o nouă înfățișare unei vechi înșelătorii: skimming-ul cardurilor de debit.