Poponet, crai de Dorobanti!

Codin Maticiuc

Codin Maticiuc (28 de ani), poreclit "Poponet", este exemplul perfect de „baiatu’ lu’ tata“. Are Ferrari, arunca mii de euro prin cluburi si se afiseaza cu femei celebre prin Romania.

Sa incepem cu inceputul...

Femeile

Domnita care l-a adus in atentia publicului a fost, fara doar si poate, iepurasul Gina Pistol, la bratul careia a aparut undeva prin 2005.  Fata buna cum o stim, i-a facut gratis publicitate timp de un an de zile.

Sa nu uitam un amanunt: zice-se ca celebra-i porecla, Poponet, i-a fost data de un proprietar de club. Vine de la pasiunea pe care Codin ar fi dezvoltat-o pentru zanele care isi castiga existenta miscandu-se provocator in fata clientilor.

Citește și
Anna Lesko si Codin Maticiuc
Se marita Anna Lesko?
Lovitură pentru Serghei Șoigu. În Rusia e scandal uriaș, a fost arestată o a treia persoană anchetată în dosarul viceministrului rus al Apărării

Dupa ce s-a asigurat ca s-a facut observat in lumea buna a Bucurestiului, eroul nostru s-a orientat spre alte teritorii, necucerite inca! Ajuns pe prima pagina a revistelor, a facut tot posibilul sa si ramana acolo! Si-a indreptat atentia catre un nou nume cu rezonanta in showbiz-ul romanesc.

Asa a ajuns sa se cupleze fara pic de sfiala, cu cea mai buna prietena a Ginei, Ana Maria Ferent. Si ce poate fi mai satisfacator pentru un barbat decat doua femei care se bat, la propriu, pentru el?

Insa cel mai notabil moment din viata lui Codin a fost cand acesta a decis sa-si insele pana si amanta. In 2007, craiul de Dorobanti isi insela iubita oficiala, pe Corina Zugravu, manechin, cu un alt model, Oana Titulescu, pe care o insela cu o a treia persona, o blonda anonima.

A incercat el ceva si la mezina familiei prezidentiale, dar nu i-a prea mers. Si totusi EBa a declarat : "Poponet e un baiat extraordinar!" De ce? Numai ei stiu.

Pe lista de cuceriri apar bifate si Roxana de la Trident, Lavinia de la Spicy sau bebelusa Oana.

Apogeul intr-ale iubirilor pare sa-l fi atins in momentul in care a cunoscut-o pe Ana Lesko, pe care ar fi vrut-o si de nevasta! N-a fost sa fie!

Mai nou, umbla vorba prin targ cum ca Poponet ar fi indecis pe plan sentimental, jucand pe doua fronturi: ba cu Alina Crisan, fosta componenta a trupei ASIA; ba cu prezentatoarea tv Raluca Lazarut!

Tactica craisorului: fara cadouri scumpe!

Un lucru important de stiut despre Codin Maticiuc: nu face niciodata cadouri scumpe!

De fapt, pentru el scump nu inseamna o geanta Hermes de 5.000 de euro, asta-i o nimica toata. Scump inseamna in viziunea lui “o investitie”, cum ar fi o casa, o masina …

Poate ca ar fi darnic, dar nu-i permit cele (numai) sase procente pe care le detine in cadrul unei importante companii imobiliare, primite cadou de la tatal sau, Ion Maticiuc.

Junele Maticiuc mai figureaza ca asociat sau consilier si in alte companii ale tatalui, bineinteles! Acesta din urma este creditat de unii cu o avere de cel putin 50 de milioane de euro. Altii, in schimb, spun ca ar avea mai mult: in jur de 75.

Masini si extravagante

Si la capitolul masini, Poponet exceleaza! Printre achizitiile acestuia se numara un Ferrari (evident, rosu), un Porsche,  un Mercedes sau un Maseratti.  Evident, Codin este mandru de colectia sa de bolizi, careia, se pare, nu ii rezista nicio  pasare de noapte din mandra noastra capitala. Bucurestiului.

Pare genul de personaj discret cand e vorba de declaratii. Nu e deloc sfios cand isi etaleaza averea, insa:  ramane de referinta un episod petrecut cu ceva vreme in urma. Poponet si un pui de seic arab s-au intrecut in note de plata, intr-un club din Bucuresti.

 

Articol recomandat de sport.ro
VIDEO Moment șocant în baschet! I-a dat un pumn unui fan chiar în timpul meciului cu Lakers
VIDEO Moment șocant în baschet! I-a dat un pumn unui fan chiar în timpul meciului cu Lakers
Citește și...
Anna Lesko nu se marita, dar e in studio cu Costi Ionita
Anna Lesko nu se marita, dar e in studio cu Costi Ionita

Poate ca e ea mare iubirea, dar nu intr-atat incat sa o marite pe Anna Lesko! Si, oricat de bun ar fi Poponet, tot mai bun e Costi Ionita!

Se marita Anna Lesko?
Se marita Anna Lesko?

Anna Lesko a facut impresie buna parintilor lui Codin Maticiuc si se pare ca in curand vor bate clopotele pentru cei doi.

Recomandări
Emmanuel Macron: Europa ar putea muri. Trebuie să arate că nu este niciodată vasală Statelor Unite
Emmanuel Macron: Europa ar putea muri. Trebuie să arate că nu este niciodată vasală Statelor Unite

Preşedintele francez Emmanuel Macron a pledat joi pentru o apărare europeană mai puternică şi mai integrată.

Clotilde Armand a fost trimisă în judecată exact în ziua în care şi-a depus candidatura pentru un nou mandat la Sectorul 1
Clotilde Armand a fost trimisă în judecată exact în ziua în care şi-a depus candidatura pentru un nou mandat la Sectorul 1

Potrivit News.ro, procurorii au decis, joi, trimiterea în judecată a primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, care este acuză de folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane.

Parchetul General anunţă continuarea urmăririi penale în Dosarul Mineriadei faţă de Petre Roman și mai multe persoane
Parchetul General anunţă continuarea urmăririi penale în Dosarul Mineriadei faţă de Petre Roman și mai multe persoane

Parchetul General anunţă, joi, continuarea urmării penale în Dosarul Mineriadei faţă de Petre Roman, Gelu Voican Voiculescu, Virgil Măgureanu, Adrian Sârbu, Miron Cosma şi generalii Vasile Dobrinoiu şi Petre Peter.