Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Personajul principal al filmului de 1,5 miliarde de dolari a "disparut". Ce s-a intamplat cu Rey din Star Wars

jucarii, Star Wars

Star Wars a atins 1,5 miliarde de dolari in incasari, dar asta nu ii scapa pe cei de la Disney de la critici, mai ales dupa "disparitia" din magazine a personajului principal.

Succesul Star Wars in cinematografe a fost dintotdeauna dublat si de un succes total in vanzarea de jucarii. De aceasta data, insa, Star Wars le-a provocat fanilor mai multe frustrari.

Pe Twitter a fost creat chiar un hashtag #wheresrey dupa ce Rey, personajul principal al filmului, a fost omisa din mai multe jucarii.

De exemplu, Monopoly-ul Star Wars recent lansat are 4 personaje: 2 din partea rebelilor, 2 din partea Imperiului: Finn si Luke Skywalker, respectiv Kylo Ren si Darth Vader. Nici urma insa de Rey.

La fel si noul Millenium Falcon lansat ce vine la pachet cu 3 alte figurine: Finn, Chewbacca si BB8, chiar daca Rey este pilotul navei.

Nu in ultimul rand, un pachet de jucarii cu toate personajele principale e lipsit nu doar de Rey, ci se de cel de-al doilea personaj major feminin al noii serii: Captain Phasma.

Oficialii Disney se apara si spun ca sunt foarte multe jucarii cu Rey si Captain Phasma, dar s-au vandut atat de bine incat au disparut deja din magazine.

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 5 Ianuarie 2016
Citeste mai multe despre: Star Wars, Disney, Rey,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed