Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Noile colectii Chanel si Valentino aduc fusta care se "transforma" si costumul de balerina

moda

Karl Lagerfeld a oferit o demonstratie de eleganta clasica, la saptamana modei de la Paris.

Pentru colectia Chanel pret-a porter, designerul a readus in actualitate stilul celei care a fondat faimoasa casa de moda. Valentino, in schimb, a reinventat intr-un stil punk, costumul de balerina.

Karl Lagerfeld a renuntat, pentru aceasta ocazie, la decorurile iesite din tipare. In schimb, a organizat sala in asa fel incat fiecare invitat sa aiba loc chiar langa podiumul ce a serpuit pe o distanta de 800 de metri.

Karl Lagerfeld, designer: "Nu vom face din asta o traditie, este un aranjament unic. Au fost persoane care s-au plans ca din spate nu pot vedea bine defilarea."

Pentru tinutele din colectia Chanel toamna-iarna 2016, Lagerfeld a cautat inspiratie in schitele vestitei Coco Chanel. Insa a adus totul in contemporan. Modelele au defilat in costume din tweed in nuante de roz, rosu sau portocaliu.Taioarele au avut buzunare speciale pentru telafonul mobil, iar fustele cuminti isi puteau schimba aspectul gratie fermoarelor metalice aplicate in parti.

Karl Lagerfeld, designer: "Fusta se transforma dupa ce tragi fermoarul, devine mult mai comfortabila, perfecta pentru o plimbare pe bicicleta sau mai stiu eu ce."

La capitolul accesorii s-au remarcat palariile, inspirate din cele purtate de Coco Chanel, si colierele din perle purtate in multiple siruri.

Designerii Valentino au imbinat delicatetea costumul de balerina cu misterul universului punk. Modelele au purtat fuste lungi din materiale plisate si rochiile senzuale din tulle cu jackete de piele si bocanci. Tot o trimitere la lumea baletului, un pianist a cantat live pe tot parcursul prezentarii.
 

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 9 Martie 2016
Citeste mai multe despre: chanel, valentino,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed