Nicolae Guta va fi tata pentru a zecea oara. Madalina, iubita manelistului de doar 21 de ani, gravida in luna a treia

Ultimul update: Joi 27 Februarie 2014 07:01
Data publicarii: Luni 24 Februarie 2014 17:56
Categorie: Entertainment

Nicolae Guta va fi tata pentru a 10-a oara. Actuala iubita, Madalina, in varsta de doar 21 de ani, este gravida, iar manelistul este in culmea fericirii.

Pe Narcisa, ultima concubina, a dat-o afara din casa si s-a mutat impreuna cu noua iubita, Madalina, cunoscuta si cu numele de Beyonce de Romania, care este, in acest moment iubita oficiala a manelistului.

Invitata "La Maruta", tanara a spus ca este gravida in a 3-a luna. Este impreuna cu Nicolae Guta de 6 luni. "L-am intalnit intr-un restaurant. Am 21 de ani, insa nu conteaza varsta. A fost dragoste la prima vedere. Daca nu-l iubeam, nu pastram sarcina", spune Madalina.

Madalina spune ca ii cunoaste pe toti cei noua copii ai manelistului si se impaca bine cu ei. Il iubeste pe Guta pentru ca este un "om simplu".

Madalina: "Ne-am dorit copilul si nu conteaza daca ne casatorim. Pe noi nu ne tin niste acte. Poate pe viitor, dupa ce mai facem un copil".

"Beyonce de Romania" spune ca este rasfatata de Nicolae Guta, care chiar ii si gateste in aceasta perioada. "Guta s-a bucurat cand a auzit ca va fi din nou tata".

"Pe el l-am simtit ca pe un om serios. Eu sunt tanara si frumoasa, dar el nu m-a tratat la fel ca alti barbati. Eu ii spun lui Guta iubi sau puiu, iar el imi spune mie puica", spune Madalina.

Tanara spune ca vrea sa aiba cat mai multi copii cu Guta, care este mai mare decat mama ei. "Mi-au placut dintotdeauna barbatii mai maturi".

"Daca va fi baiat, copilul se va numi Ayan - Guta Ayan, iar daca va fi fata, se va numi Anais Guta", a spus tanara in platoul "La Maruta".

Jimmy Dragusanu:

Jimmy Dragusanu: "Intre Victor si Adrian e o diferenta de la cer la pamant.” Declaratiile facute de tatal Biancai, La Maruta

preselectie romanii au talent

Se fac preselecții la Cluj, pentru "Românii au talent". Urmează alte 4 orașe mari

Logodnicul Serenei Williams este uimit de poftele acesteia din timpul sarcinii

Actrițele cu cele mai mari încasări în ultimul an. Emma Stone conduce clasamentul

festival

Green Sounds, festivalul care a transformat Herăstrăul într-o insula de distracţie

DiCaprio surprins alături de Kate Winslet în Saint Tropez

Trupa 7 Semne a lansat o nouă piesă, dedicată luptătorilor: ”Cage”