Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Organizatorii UNTOLD au un nou proiect pentru litoral. Festivalul de 3 zile si 3 nopti care va reuni 100 de artisti

Embed:

Dupa Cluj, iata ca si litoralul romanesc va deveni un punct de atractie pe harta festivalurilor internationale de muzica, la care participa sute de mii de oameni.

''NeverSea'', un eveniment organizat de creatorii UNTOLD, se va desfasura pe una dintre cele mai mari plaje din Constanta.

Organizatorii promit ca NEVERSEA va fi o experienta muzicala cel putin la fel de intensa ca UNTOLD. Artistii care vor performa au fost deja contactati.

Concertele vor avea loc pe o plaja din Constanta, la mica distanta de statiunea Mamaia. Practic pe o suprafata de 200 de mii de metri patrati vor aparea sapte scene amenajate ca intr-o poveste cu personaje fantastice din adancuri.

100 de artisti romani si straini vor urca pe cele 7 scene si vor canta 3 zile si 3 nopti. Organizatorii promit un maraton al distractiei la care sunt asteptati peste 150 de mii de turisti.

Adrian Chereji, managerul festivalului Neversea: "Scenele vor fi amplasate pe intreaga desfasurare a plajei, ce e important este ca oamenii sa stie ca aceste scene vor avea activitate in paralel. Asta inseamna ca in acelasi timp vor fi mai multi artisti care vor concerta si care vor prezenta genuri diferite de muzica."

Pentru organizarea primei editii a festivalului NEVERSEA este estimat un buget de aproximativ 5 milioane de euro. Pretul final al unui abonament la festivalul NEVERSEA va fi de 420 de lei, plus taxe, iar cei care se inregistreaza pe www.neversea.com vor avea sansa sa cumpere unul dintre primele 5.000 de abonamente la pretul promotional de 200 de lei, plus taxe. Abonamentele VIP vor fi disponibile de la 600 de lei, plus taxe. Prima runda de abonamente va fi disponibila incepand de miercuri, 12 aprilie, de la ora 18.00, doar celor care s-au inregistrat pe www.neversea.com.

Festivalul NEVERSEA isi va deschide portile, pentru prima data, in perioada 7 - 9 iulie 2017.

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 10 Aprilie 2017
Citeste mai multe despre: Neversea, Untold, festival,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed