Neti Sandu iti dezvaluie cum va fi Anul Bivolului pentru fiecare zodie

×
Codul embed a fost copiat

In Anul Bivolului, berbecii au sansa sa intre in politica, gemenii sa inceapa o afacere, iar leii sa se casatoreasca. Scorpionii se apuca de invatat, iar capricornii trec printr-o schimbare radicala. Asta am aflat de la Neti Sandu la videochat.


Berbec

Din punct de vedere al carierei, aveti parte de un castig. Se incheie un ciclu profesional si puteti avea noroc de o recunoastere. Trebuie sa intariti relatiile cu cei din jur. Este un an bun pentru a intra intr-un grup, intr-un club sau chiar intr-un partid politic.

Taur
Este un an incununat de succes. Primiti un bonus, o recunoastere a valorii: o insigna, o diploma pentru munca de ani de zile sau sunteti aplaudat la scena deschisa. Aveti de ales intre doua locuri de munca. Atentie, insa, s-ar putea sa fiti tinta unor atacuri.

Gemeni
Este un an foarte bun. Desi ati avut probleme legate de casa, ele se vor rezolva cu bine. Se deschide o perspectiva din punct de vedere spiritual. Exista posibilitate de a aprofunda niste studii, de a va bucura de un concediu care sa va priasca sau chiar sa incepeti o afacere.

Rac
Anul acesta, exista posibilitatea de a incheia o casatorie sau de a schimba serviciul. 2009 este o continuare a lui 2008. Casniciile in care au fost conflicte se vor linisti, iar in viata celor singuri apare cineva serios.

Citește și
Afla cum sarbatoresc chinezii Anul Nou
Afla de la invitatul lui Neti Sandu cum sarbatoresc chinezii Anul Nou
De ce „urăște” Donald Trump Ucraina. În 2019 i-a spui lui Zelenski: „Ucraina știe multe despre asta”

Leu
Un an bun din doua puncte de vedere: professional si sentimental. Daca pana acum nu va mai placea job-ul, acum il veti privi cu alti ochi, mai ales ca vor exista si niste bani in plus. Sunteti avantajat pe plan sentimental, asa ca e loc si pentru casatorie.

Fecioara
Este un an mai bun, cand, in sfarsit, dupa atata munca, veti primi recompense. Va fi bine si in sfera sentimentala. Daca pana acum vi s-a parut ca ati dus singura tot greul, acum este momentul prielnic pentru un parteneriat pentru a mai scapa din responsabilitati.

Balanta
Anul Bivolului este unul bun pentru casa si familie. Se rezolva o problema de sanatate ori a dumneavoastra, ori a vreunui apropiat. Este un an deosebit pe plan sentimental, veti fi vrajit de o persoana cum n-ati mai fost vreodata.

Scorpion
Aveti success in sfera studiilor. Poate incepeti o scoala sau cursuri de perfectionare sau chiar va apucati de predat. Sunt probleme legate de casa, aveti ceva de impartit cu rudele. Fiecare banut are anul acesta o valoare mai mare decat cea reala asa ca aveti grija sa nu va scape printre degete.

Sagetator
In general, sunteti o persoana cheltuitoare, asa ca anul acesta rebuie sa fiti chibzuiti cu banii; trebuie neaparat sa va create un fond de rezerva. De asemenea, este un an foarte bun pentru comunicare, care va va ajuta sa va rezolvati problemele cu apropiatii.

Capricorn
Un an bun din punct de vedere al identitatii. Pluton a intrat in peisaj, ceea ce inseamna o schimbare radicala in viata voastra. Incepe un alt ciclu. Trebuie sa renuntati la trecut si sa construiti un alt viitor. In sfera monetara, aveti grija la gestionarea banilor, sa nu faceti o eroare de plasament al investitiei.

Varsator
In Anul Bivolului, veti fi cei mai rasfatati. Va merge bine pe plan profesional, sentimental si financiar. Daca vreti sa va schimbati locul de munca, sa incepeti o facultate sau sa urmati un curs de perfectionare, acum este momentul. Si daca aveti planuri de casatorie acest an va avantajeaza in mod deosebit.

Pesti
Este un an in care va veti simti mai relaxati. Pe plan sentimental ati fost supusi la niste mici teste, care acum vor fi lasate in urma. Si cu sefii situatia a fost putin tensionata, dar din toamna puteti rasufla usurati si din acest punct de vedere.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Veste uriașă pentru Simona Halep!
NEWS ALERT Veste uriașă pentru Simona Halep!
Citește și...
Anul nou chinezesc a venit peste noi cu
Anul nou chinezesc a venit peste noi cu "bivolul de pamant"

Este un semn curat si plin de forta, care ar putea sa ia in coarne recesiunea mondiala, cred chinezii. Cu o conditie insa: sa punem umarul si noi, precizeaza astrologii.

Afla de la invitatul lui Neti Sandu cum sarbatoresc chinezii Anul Nou
Afla de la invitatul lui Neti Sandu cum sarbatoresc chinezii Anul Nou

La romani, sarmalele, salata de beof si piftia stau la loc de cinste in noaptea de Revelion, insa, la chinezi, coltunasii, ouale rosii si dulceata primeaza.
 

Neti Sandu, la VIDEOCHAT: In Anul Bivolului trebuie sa muncim!
Neti Sandu, la VIDEOCHAT: In Anul Bivolului trebuie sa muncim!

In prima zi a noului an chinezesc, Anul Bivolului, Neti Sandu a discutat cu utilizatorii videochatului stirileprotv.ro alaturi de Guoqingyun George, profesor si traducator de limba chineza.

Recomandări
Întâlnire de taină la Damasc. Presa din Siria: Șeful Serviciului Secret din România, față în față cu Bashar al-Assad
Întâlnire de taină la Damasc. Presa din Siria: Șeful Serviciului Secret din România, față în față cu Bashar al-Assad

Un diplomat european a dezvăluit, miercuri, pentru Syria TV, că Serviciului Secret din România a vizitat Siria și s-a întâlnit cu președintele Bashar al-Assad și cu directorul serviciilor de informații siriene, Hossam Luke.

Tehnologia care poate apăra România în cazul unui atac cu rachete balistice. A fost testată cu succes de Israel și SUA
Tehnologia care poate apăra România în cazul unui atac cu rachete balistice. A fost testată cu succes de Israel și SUA

Israelul și Statele Unite au folosit pentru prima oară într-o situație reală interceptoarele de rachete balistice împotriva proiectilelor lansate de Iran.

România, mamă vitregă pentru elevi. „Masa caldă” e, de fapt, rece în peste 60% din cazuri. Nu toți copiii o primesc
România, mamă vitregă pentru elevi. „Masa caldă” e, de fapt, rece în peste 60% din cazuri. Nu toți copiii o primesc

"Masa caldă" în școli este în peste 60% din cazuri un sendviș sau un pachet cu hrană rece. Programul național funcționează doar într-o treime dintre școlile alese de Ministerul Educației, care dă vina pe incompetența autorităților locale.