Mult a fost, putin a ramas. Cel de-al 9-lea sezon ''Las Fierbinti" revine in forta la ProTV, joi de la 20:30

×
Codul embed a fost copiat

Las Fierbinti", cel mai urmarit serial romanesc din ultimul deceniu, revine in forta la Pro Tv joi seara, de la 20:30. Cel de-al 9-lea sezon se anunta unul cu si mai multe poante ca pana acum. Asadar, pregatiti-va pentru o portie serioasa de ras.

Credeati ca nimic nu mai poate sa va surprinda? Ei bine, noi am tras cu ochiul pe platourile de filmare din Fierbinti si ne permitem sa va contrazicem. Le-am gasit pe indragitele personaje in ipostaze surprinzatoare.

Mihai Bobonete, Bobita din Las Fierbinti: "Eu pot sa spun de grupul meu, Giani, Dorel, Bobita... intra in tot felul de buclucuri, iar nu le ies combinatiile. Ma asteptam ca Mimi Branescu sa fi scris si el in sezonul asta sa ne iasa si noua, ma. Sa ramana si Giani cu o fata frumoasa, sa castigam si noi niste bani pe bune si sa fie ai nostri. De data asta e o combinatie si mai proasta, l-a bagat pe Ardiles sa ne fure din casa..."

Reporter: "V-ati gandit sa castigati un ban din munca cinstita?
Mihai Margineanu, Ardiles din Las Fierbinti: Asta e munca cinstita? Nu... Asta nu e munca cinstita. Munca cinstita e aia pe care o sa o vedeti in sezonul noua."

Adrian Vancica, Celentano din Las Fierbinti: “O sa fie o serie foarte buna, cu tot ce inseamna o bautura buna. Vesela, te binedispune, glume multe si foarte bune si o atmosfera minunata."

Citește și
Las Fierbinti scoala
Monolog Stela Popescu in Las Fierbinti, despre invatamantul romanesc. "Un copil se strica repede si se repara greu"
Prețul eliberării Alinei Apostol din „gulagul” chinezesc. Fost deținut al regimului de la Beijing: „Cu chinezii trebuie să negociezi direct!”. Răspunsul Ministerului Justiției din România

Ionut Ciocia, Branzoi din Las Fierbint: "Fac bine, impreuna cu iapa mea, cu situatiile amuzante scrise de Mimi Branescu, din ce in ce mai amuzante, speram sa va distram, sa ne facem si mai de ras. "

Mihai Rait, Dorel din Las Fierbinti: "Sa se uite pentru ca, cum i-am obisnuit pana acum, nu cred ca o sa dezamagim nici de acum incolo. E foarte, foarte bun."

Articol recomandat de sport.ro
Ce mesaj a transmis fotbalistul eliminat de Istvan Kovacs în Barcelona - PSG
Ce mesaj a transmis fotbalistul eliminat de Istvan Kovacs în Barcelona - PSG
Citește și...
Ce spune Stela Popescu despre monologul din Las Fierbinti care a devenit viral pe internet.
Ce spune Stela Popescu despre monologul din Las Fierbinti care a devenit viral pe internet. "Fara citit suntem saraci"

"Fara citit suntem saraci, iar invatamantul la sate ar trebui sa fie obiectivul zilelor noastre", spune actrita Stela Popescu.

Monolog Stela Popescu in Las Fierbinti, despre invatamantul romanesc.
Monolog Stela Popescu in Las Fierbinti, despre invatamantul romanesc. "Un copil se strica repede si se repara greu"

Indragita actrita Stela Popescu a prezentat o radiografie dura, dar cat se poate de reala, a sistemului educational din Romania, din perspectiva unei directoare de liceu, in cadrul serialului "Las Fierbinti".

"Stai, bai, dar ce-am facut?". Momentul in care Giani din Las Fierbinti intra in studioul Stirilor ProTV

Actorii din Las Fierbinti au luat cu asalt sediul PRO TV. Personajele din indragitul serial au facut o vizita in studioul stirilor, unde au provocat pene de curent si mari probleme cu prompterul.

Recomandări
Politico:
Politico: "Ucraina se îndreaptă spre înfrângere". Marile atuuri pe care Putin le are în lupta pentru victorie

Întrebați un soldat ucrainean dacă mai crede că Occidentul va sta alături de Kiev "atât timp cât va fi nevoie".

Gafă rușinoasă a lui Marcel Ciolacu în Qatar. Premierul a încurcat „lecția” cu „erecția”. VIDEO
Gafă rușinoasă a lui Marcel Ciolacu în Qatar. Premierul a încurcat „lecția” cu „erecția”. VIDEO

Marcel Ciolacu a făcut o gafă jenantă în timpul unor declarații de presă susținute în Qatar. Deși avea discursul scris, premierul s-a încurcat și în loc de „lecție” a pronunțat... „erecție”.

Explozie puternică într-un bloc din Craiova. Fațada s-a prăbușit. A fost activat Planul Roșu. O femeie a murit | FOTO
Explozie puternică într-un bloc din Craiova. Fațada s-a prăbușit. A fost activat Planul Roșu. O femeie a murit | FOTO

O explozie de proporții a avut loc, miercuri, în municipiul Craiova. Deflagrația a fost atât de puternică încât fațada blocului s-a prăbușit.