Moda la gala Emmy 2014: Vedetele au ales rosu si alb pentru defilarea pe covorul rosu

rochii Emmy 2014

Vedetele au ales pentru defilarea pe covorul rosu, la Gala Primetime Emmy Awards 2014, tinute in nuante de rosu si alb, care le-au pus in evidenta siluetele suple si elegante.

A fost o intoarcere la stralucirea din perioada de inceput a televiziunii, potrivit Reuters.

Rosul, o alegere mai degraba riscanta pentru ca poate fi confundata cu culoarea traditionala a covorului la astfel de evenimente, a fost nuanta preferata de vedete precum Julia Louis-Dreyfus, protagonista serialului de comedie "Vicepresedinta/ Veep", care a purtat o rochie creata de Carolina Herrera, si Claire Danes, vedeta serialului "Homeland: Reteaua terorii", care a purtat o rochie creata de casa Givenchy.

 

Actrita Christina Hendricks din "Mad Men" a optat pentru o rochie asimetrica Marchesa, tot rosie, dar cu accente aurii, in timp ce January Jones, colega sa de distributie, a purtat o rochie fara bretele semnata de Prabal Gurung.

Citește și
Seth Meyers
Premiile EMMY 2014. Cursa extrem de stransa in lupta pentru desemnarea celor mai bune productii TV
Ce au păţit poliţiştii care l-au lăsat pe Vlad Pascu să conducă drogat

Totodata, actrita Kaley Cuoco din "Teoria Big Bang" a ales o creatie Monique Lhuillier, cu motive florale roz, iar Mindy Kaling a purtat o rochie eleganta, creata de Kenzo. "Rosu este o culoare vibranta, o solutie simpla pentru vedete sa poarte nuante care au fost la moda in ultimul an", a spus Eric Wilson de la revista InStyle.

Alaturi de rosul care a dominat gala, unele vedete au ales si nuante care amintesc de bijuteriile clasice de aur. Allison Janney a purtat o rochie fara bretele, purpurie, creatie a lui Nicolas Jebran, in timp ce vedeta din "Orange is the New Black", Samira Wiley, a ales o rochie galbena marca Christian Siriano, iar colega sa de platou, Taryn Manning, a purtat o rochie vintage aurie.

Cantareata Gwen Stefani a ales o fusta argintie si un top cu accente metalice aurii, ambele semnate de Versace, in timp ce Amy Poehler a purtat o creatie Theia, tot de culoare argintie. "Aceasta a fost cea mai sexy defilare de pe covorul rosu de ani de zile. Moda a crescut in ultimii ani, vedetele domina scena si isi asuma riscuri", a mai spus Eric Wilson.

Pe de alta parte, nuantele monocrome au ramas o alegere populara pentru a iesi in evidenta pe covorul rosu. Astfel, actrita Robin Wright a deschis seria tinutelor albe cu un costum cu spatele gol semnat de casa Ralph Lauren. Taylor Schilling, nominalizata pentru rolul din "Orange is the new black", a purtat o rochie crem creata de Zuhair Murad, declarand ca ii place confortul oferit de acest tip de tinuta.

Michelle Dockery a ales tot o rochie crem, cu accente de albastru si verde, creata de Rosie Assoulin, acelasi stil fiind preferat si de Alison Williams, care si-a facut aparitia pe covorul rosu intr-o rochie alba, marca Giambattista Valli. Vedeta din "Masters of Sex", Lizzy Caplan, a ales o combinatie de alb cu negru, purtand o rochie semnata de Donna Karen, in timp ce Julianna Margulies a ales o rochie neagra decorata cu margele, creata de Narciso Rodriguez.

Sarah Paulson a avut parte de un moment mai putin placut, purtand o rochie neagra Armani Prive, decorata cu broderii, din cauza carora vedeta s-a agatat de gardurile vii aflate pe marginea covorului rosu. Julia Roberts a renuntat la rochiile lungi, purtand o creatie Elie Saab, care i-a pus in evidenta picioarele.

Cand vine vorba de stiluri care au divizat criticii de moda, Lena Dunham a purtat o camasa roz pal si o fusta lunga cu volane, semnata de Giambattista Valli.

Serialul "Breaking Bad" a obtinut cinci trofee si a fost marele invingator la cea de-a 66-a editie a Primetime Emmy Awards, desfasurata in noaptea de luni spre marti, la Los Angeles. "Breaking Bad", care s-a incheiat in toamna anului trecut, dupa al cincilea sezon, s-a impus printre altele la categoria "cel mai bun serial-drama" si le-a adus premiile pentru interpretare actorilor Bryan Cranston, Anna Gunn si Aaron Paul.

Ceremonia i-a fost dedicata actorului Robin Williams, a carui moarte, pe 11 august, a socat Hollywoodul. Prezentatorul galei, Seth Meyers, a fost insotit, pe scena, de vedete precum umoristii Stephen Colbert si Jimmy Fallon.

Articol recomandat de sport.ro
FOTO Cum a fost surprins Dani Alves la trei zile după ce a ieșit din închisoare
FOTO Cum a fost surprins Dani Alves la trei zile după ce a ieșit din închisoare
Citește și...
EMMY 2014.
EMMY 2014. "Breaking Bad" este marele castigator, iar "Game of Thrones" marele pierzator. Lista completa a premiilor

Serialul "Breaking Bad" ("Pe cai gresite"), este marele castigator la gala premiilor Emmy de la Los Angeles. Productia, al carei ultim sezon a fost difuzat anul trecut, si-a adjudecat nu mai putin de 6 premii, printre care si pentru cel mai bun serial.

Premiile EMMY 2014. Cursa extrem de stransa in lupta pentru desemnarea celor mai bune productii TV
Premiile EMMY 2014. Cursa extrem de stransa in lupta pentru desemnarea celor mai bune productii TV

La Los Angeles se fac ultimele pregatiri pentru gala premiilor Emmy, care rasplatesc cele mai bune productii americane de televiziune.

Serialul
Serialul "Game of Thrones" a castigat patru trofee la gala Creative Arts Emmy

Emisiunea de divertisment "Saturday Night Live" si serialele "Urzeala tronurilor/ Game of Thrones" si "True Detective" se numara printre marii castigatori ai premiilor celei de-a 66-a gale Creative Arts Emmy.

Recomandări
Explozie la Rafinăria Petromidia. A fost activat Planul Roșu. VIDEO
Explozie la Rafinăria Petromidia. A fost activat Planul Roșu. VIDEO

O explozie a avut loc, vineri dimineață, la Rafinăria Petromidia. La nivelul județului Constanța a fost activat Planul Roșu de Intervenție.  

Primele imagini din locul în care a căzut o dronă militară în Brăila. Localnicii au filmat-o când a trecut peste casele lor
Primele imagini din locul în care a căzut o dronă militară în Brăila. Localnicii au filmat-o când a trecut peste casele lor

Este alertă în Brăila, după ce o dronă militară s-ar fi prăbușit joi seară pe un câmp, la aproximativ 15 kilometri de oraș, în Insula Mare a Brăilei.

România, în Schengen aerian și maritim, din 31 martie. Se schimbă regulile pe toate aeroporturile. Cine nu poate părăsi țara
România, în Schengen aerian și maritim, din 31 martie. Se schimbă regulile pe toate aeroporturile. Cine nu poate părăsi țara

A început numărătoarea inversă până la intrarea României în spațiul Schengen aerian și maritim. În noaptea de sâmbătă spre duminică se vor schimba regulile, iar autoritățile fac ultimele pregătiri.