Madonna, acuzata ca a venit beata la un concert din Australia. Cate ore si-a lasat fanii sa astepte in ploaie

Ultimul update: Luni 14 Martie 2016 06:58
Data publicarii: Vineri 11 Martie 2016 13:35
Categorie: Entertainment

Fanii Madonnei sunt ingrijorati, dupa cea mai recenta aparitie a cantaretei, la un concert din Australia. Multora li s-a parut ca e beata, mai ales ca a cerut doua cocteiluri chiar in timp ce se afla pe scena.

In plus, cantareata si-a lasat fanii sa astepte 4 ore in ploaie pana sa-si faca aparitia la spectacol. Sute de fani si-au amplasat corturile timp de mai multe zile in fata teatrului din centrul orasului unde urma sa aiba loc concertul programat sa inceapa joi la ora 20:30, insa portile nu s-au deschis pana la miezul noptii, iar Madonna a inceput sa cante doar dupa ora 01.00.

Concertul s-a incheiat la ora locala 03.15, iar multi fani s-au plans de intarziere, in conditiile in care au trebuit sa plece la munca in doar cateva ore, a indicat Melbourne Herald Sun.

Potrivit echipei Madonnei, intarzierea cu care a inceput concertul a fost cauzata de repetitiile de ultim moment.

Multi pun comportamentul ei bizar pe seama stresului provocat de procesul cu fostul ei sot, regizorul Guy Ritchie. Cei doi isi disputa custodia asupra fiului lor de 15 ani, Rocco.

La sfarsitul anului trecut, baiatul, care calatorea cu vedeta, a plecat la Londra, si locuieste acum cu tatal sau si noua lui sotie. Madonna a reclamat situatia la tribunal, spunand ca adolescentul sta ilegal in Marea Britanie, si a cerut sa-i fie adus acasa, la New York.
 

Doi romani, condamnati la 3 ani de inchisoare pentru furt. Cate telefoane au gasit politistii in pantalonii unuia dintre ei

Doi romani, condamnati la 3 ani de inchisoare pentru furt. Cate telefoane au gasit politistii in pantalonii unuia dintre ei

preselectie romanii au talent

Se fac preselecții la Cluj, pentru "Românii au talent". Urmează alte 4 orașe mari

Logodnicul Serenei Williams este uimit de poftele acesteia din timpul sarcinii

Actrițele cu cele mai mari încasări în ultimul an. Emma Stone conduce clasamentul

festival

Green Sounds, festivalul care a transformat Herăstrăul într-o insula de distracţie

DiCaprio surprins alături de Kate Winslet în Saint Tropez

Trupa 7 Semne a lansat o nouă piesă, dedicată luptătorilor: ”Cage”