Loredana LIVE, Festivalul National de Teatru, Les Films de Cannes a Bucarest si Origins by Luciano. Unde iesim in weekend:

×
Codul embed a fost copiat

Les Films de Cannes a Bucarest 2014, Festivalul National de Teatru - FNT 2014, Salonul European de Banda Desenata 2014, Maximum Rock Festival 2014 si Origins by Luciano la Sala Polivalenta. DeBarbati iti face programul de weekend.

FILM

Fury
Regie: David Ayer
Distributie: Brad Pitt, Shia LaBeouf

Actiunea va avea loc in perioada Celui De Al Doilea Razboi Mondial, si vizeaza lupta dintre americani si nazisti dinspre finalul razboiului. Brad Pitt va fi eroul principal, alaturi de Shia LaBeouf sau Logan Lerman, care a declarat ca "acest film a depasit asteptarile mele, este cu totul deosebit".

Citește și
Cum a ajuns Petre Roman inculpat în Dosarul Mineriadei din 1990: „în subsolul Universității s-au găsit 22 de arme cu glonț; la sediul PNȚCD, substanțe halucinogene și materiale legionare”

The Best of Me
Regie: Michael Hoffman
Distributie: James Marsden, Michelle Monaghan, Liana Liberato

Amanda si Dawson au fost indragostiti in perioada liceului, dar s-au despartit si au pornit pe drumuri separate in viata. Atunci cand revin in localitatea de bastina pentru a participa la o inmormantare, flacara pasiunii se reaprinde intre ei, fiind fortati sa se confrunte cu alegerile gresite pe care le-au facut in trecut si sperand ca un viitor impreuna nu reprezinta o utopie.

Serena
Regie: Susanne Bier
Distributie: Jennifer Lawrence, Bradley Cooper, Ana Ularu

"Serena" spune povestea lui George Pemberton (Bradley Cooper) si a sotiei sale, Serena Pemberton (Jennifer Lawrence), ce calatoresc din Boston in muntii din Carolina de Nord, unde intemeiaza un imperiu al cherestelei, in anul 1929.

Serena se dovedeste rapid a fi egala oricarui barbat: supravegheaza echipele de lucru, vaneaza serpi cu clopotei si chiar salveaza viata unui om in salbaticie. Impreuna, cei doi isi guverneaza domeniul precum un rege si o regina, ucigand sau supunand pe oricine se pune in calea ambitiilor lor.

Dar, atunci cand Serena afla ca nu poate avea un copil, pleaca sa o ucida pe Rachel Hermann (Ana Ularu), iubita si mama copilului lui George inainte ca el sa se casatoreasca. Si, cand incepe sa suspecteze ca George isi protejeaza familia nelegitima, mariajul intens si pasional al Pemberton-ilor se fisureaza, pe masura ce povestea avanseaza.

Autómata
Regie: Gabe Ibanez
Distributie: Antonio Banderas, Melanie Griffith

Automata, este un SF spaniol, plasat intr-un univers futurist in care Banderas joaca rolul lui Jacq Vauca, un agent de asigurari pentru o companie de roboti si care dezvolta o noua forma de inteligenta artificiala. In timp ce lumea si oamenii asa cum ii stim noi dispar, iar ecologia planetei este in pragul colapsului, Jacq asista la nasterea unei noi forme de inteligenta. Insa ceea ce va descoperi va avea un impact urias asupra omenirii.

Antonio Banderas este si producator, iar bugetul alocat filmului este de 35 de milioane de dolari. Automata este regizat de Gabe Ibanez dupa un scenariu scris de Javier Donate si Igor Legarreta. Filmarile au avut loc in Tunisia si Egipt.

Les Films de Cannes a Bucarest 2014

Cele mai asteptate filme ale anului se vad doar la Les Films de Cannes à Bucarest, intre 24 si 30 octombrie, la Cinema Patria, Studio si Elvira Popescu.

Printre cele aproape 30 de premiere se afla si castigatoarele celor mai importante trofee la Cannes: Palme d'Or - Winter Sleep, regia Nuri Bilge Ceylan; Premiul pentru regie - Foxcatcher, de Bennett Miller; Premiul pentru scenariu - Leviathan, de Andrei Zviaghintev; Premiul pentru interpretare feminina - Julianne Moore, in Maps to the Stars, regia David Cronenberg; Premiul Juriului - Adieu au langage (3D), de Jean-Luc Godard.

Citeste si: Proiectie pentru oameni si caini: "White God", in inchiderea Les Films de Cannes à Bucarest! FOTO

Șase dintre filmele aduse de la Cannes intra in cursa nominalizarilor la Oscarul pentru Cel mai bun film strain: Winter Sleep (propunerea Turciei); Deux jours, une nuit, de Jean-Pierre & Luc Dardenne (Belgia); Saint Laurent, de Bertrand Bonello (Franta); Timbuktu, de Abderrahmane Sissako (Mauritania); Force majeure, de Ruben Östlund (Suedia).

In paralel cu filmele de Cannes, va invitam sa-i intalniti si sa descoperiti filmele invitatilor speciali ai festivalului: regizorii Bertrand Tavernier, Michel Hazanavicius, Sergei Loznitsa si Radu Mihaileanu si actrita Bérénice Bejo.

Festivalul National de Teatru - FNT 2014

Evenimentul este organizat de UNITER, Ministerul Culturii, Primaria municipiului Bucuresti si ARCUB.

Directorul artistic al Festivalului este criticul de teatru Marina Constantinescu, ce preia, pentru a doua oara, directia evenimentului.

Festivalul National de Teatru a castigat in vizibilitate si impact pentru ca deschiderea internationala a insemnat nu numai o reflectare pertinenta a fenomentului teatral romanesc, cat, mai ales, contacte directe intre creatori, producatori, artisti, directori de festivaluri, care au generat diferite alte proiecte.

Programul il gasesti AICI

!MPRO - Festivalul National de Teatru de Improvizatie 2014

Cea de-a doua editie !MPRO aduce in perioada 23 octombrie – 1 noiembrie pe scena teatrelor din Bucuresti spectacole in premiera in Romania. Timp de 10 zile, la Teatrul de pe Lipscani, Teatrul Elisabeta si Godot Cafe-Teatru, actorii vor juca in fata publicului formate noi de improvizatie, extrem de populare in tari precum SUA, Canada sau Australia.

In cele zece zile de eveniment publicul va avea parte atat de spectacole de teatru de improvizatie jucate pentru prima data in cadrul festivalului cat si de ateliere, lansari de carte si proiectii de film ale improvizatorilor internationali.

La prima editie, !MPRO si-a propus sa aduca laolalta trupele de improvizatie din Romania, pentru a arata publicului peisajul improvizatiei asa cum a fost el conturat de cei peste o suta de improvizatori romani. Anul acesta !MPRO provoaca deopotriva spectatorii si comunitatea actorilor sa descopere provocarile teatrului de improvizatie, un cameleon al artelor spectacolului.

Editia a 2-a este organizata cu sprijinul ARCUB, prin programul Bucuresti 555.

Salonul European de Banda Desenata 2014 - Muzeul National de Arta Contemporana

24 Oct ora 10:00 - 18:00
25 Oct ora 10:00 - 18:00
26 Oct ora 10:00 - 18:00

Salonul European de Banda Desenata va avea loc la Muzeul National de Arta Contemporana, etajul 4, aripa E4, intrarea prin Calea 13 Septembrie.

Expozitiile prezentate in cadrul Salonului European de Banda Desenata arata cum poate fi declinata o forma de arta in functie de specificitatile culturale ale fiecarei tari, pastrand totusi un numitor comun.

Toti amatorii de desene si de povesti, mici si mari, sunt invitati sa viziteze in cadrul Salonului European de Banda Desenata expozitii de banda desenata, caricatura si grafica satirica din Austria, Portugalia, Grecia, Spania, Cehia, Polonia, Franta, Ungaria, Valonia-Bruxelles, Germania, Belgia si Romania, sa-i intalneasca pe artistii si pe curatorii invitati, sa participe la discutii, prezentari si ateliere, sa vizioneze filme de animatie, sa rasfoiasca albume si reviste si sa cumpere titluri atractive de banda desenata si de roman grafic.

Informatii complete despre eveniment si programul sunt disponibile pe pagina de Facebook a Salonului European BD sau pe site-urile organizatorilor si partenerilor.

Maximum Rock Festival 2014 - Turbohalle

24 Oct ora 18:00 - 00:00
25 Oct ora 18:00 - 00:00

Maximum Rock Festival este cel mai mare eveniment metal al toamnei in Romania si singurul festival indoors de anvergura din tara. Cu un line-up de exceptie format din My Dying Bride, Samael, The 69 Eyes, Leaves' Eyes si Atrocity, White Walls, Dirty Shirt, Goodbye to Gravity, God - The Barbarian Horde, Psycho Symphony, Abigail si Vespera, editia de anul trecut a pus piatra de temelie a unui show care intentioneaza sa aduca in continuare in fata publicului autohton nume la fel de "grele".

Fest-ul nu a constat doar in prestatiile formatiilor ci si in diverse happening-uri si spectacole inedite, cum ar fi conceptul "Drum Stage", sau expozitia de biciclete unicat de tip chopper. Mai mult, nu au lipsit standurile de merchandise bogate! Astfel, "Maximum Rock Festival" nu este o simpla insiruire de concerte ci o experienta completa care dezvaluie participantilor cele mai frumoase aspecte ale culturii metal.

Pentru editia din 2014, care va avea loc pe 24 si 25 octombrie, desfasurandu-se pe parcursul a doua zile pline de muzica exceptionala si intamplari care vor ramane intiparite in mintea fanilor, organizatorii au pregatit si mai multe distractii si un line-up incitant.

Crew Love - Wolf + Lamb, Slow Hands, Nick Monaco - Palatul Ghika

24 Oct ora 22:00 - 06:00

Spiritul Crew Love revine la Bucuresti pe 24 octombrie cu Wolf + Lamb, Nick Monaco si Slow Hands, in petrecerea cu care COLOR incheie sezonul 2014.

Ne vom bucura de producatorii fondatori ai Crew Love si confratii lor intr-o ultima petrecere ce va fi gazduita de Palatul Ghica si intr-un decor libertin ai anilor ’70, veste franjurate, coliere semnul pacii, ochelari cu rame octagonale si atmosfera indie Woodstock.

Mai multe detalii pe Orasulm.eu.

Origins by Luciano - Sala Polivalenta

24 Oct ora 22:00 - 06:00

Inceputul verii lui 2014 a "lovit" Ibiza cu un nou proiect care cu mare repeziciune a ridicat nivelul petrecerilor de pe insula. Luciano este in forma maxima si plin de energie inca de la inceputul acestui proiect, iar sezonul inca nu s-a terminat!

In putine cuvinte, dar cu mult sens, este descris astfel: "In the name of Unity. Under the same sky." Aceasta este fapt caracterizarea perfecta a Insulei Albe, sau intr-o alta forma, "Freedom, Love & Music". Toate acestea reprezinta spiritul insulei si au facut din ea un loc unic si magic pentru toti cei care au ajuns acolo.

Faceti cunostinta cu ORIGINS, care dupa scurt timp de la nastere, "paseste" pentru prima oara in afara clubului Amnesia din Ibiza. Unde credeti? Chiar in Bucuresti, pe 24 octombrie!

LINE-UP:

Luciano
Michel Cleis
ARGY
EZIKIEL
Eduardo De La Calle
Julietta

Loredana trăieşte Reveria alături de prieteni pe 25 şi 26 octombrie la Sala Palatului, de la ora 20:00

Mai sunt doar 3 zile până la cel mai aşteptat concert al anului, Reveria! Pregătirile sunt pe ultima sută de metri, iar surprizele vor depăşi orice imaginaţie. Pe lângă colegi sau elevi de la Vocea României, Loredana va avea atât sâmbătă, 25 octombrie, cât şi duminică, 26 octombrie, cel puţin un invitat internaţional, alături de care va încinge atmosfera Sălii Palatului pentru mai bine de două ore.

Trupa Loredanei - Agurida - va fi formată pentru aceste două spectacole din 12 membri, iar printre ei îi găsim şi pe singurul cantăreţ la banjo din România, un american stabilit la noi în ţară, dar şi pe cel mai tânăr cobzar român. Pe langă aceştia, vor mai fi prezenţi încă cel puţin alţi 15 instrumentişti invitaţi de-a lungul show-urilor, care vor cânta pe rând la sitar, violoncel, contrabas, trompetă, saxofon şi multe alte instrumente.

Playlistul va fi compus atât din cele mai noi melodii ale divei de la Vocea României, cât şi din piese de la începutul carierei sale, toate reorchestrate pentru a suna cât mai actual. De asemenea, în premieră la Sala Palatului, Loredana va cânta piesa Risipitor într-o prelucrare nouă care cu siguranţă va surprinde publicul şi va stârni reacţii incredibile.

Pe lângă oufiturile spectaculoase, comandate special din Asia, New York, Anglia sau Italia, odată cu aceste concerte, cei prezenţi la Sala Palatului vor putea vedea în premieră şi o parte din ţinutele desenate de Loredana pentru colecţia ei în colaborare cu un renumit brand de haine.

Concertul programat pe 25 octombrie a fost anunţat sold out la puţin timp după ce biletele au fost puse în vânzare, iar zilele acestea se pot găsi ultimele bilete pentru concertul de duminică, 26 octombrie.

Miile de fani care vor fi în sală pe 25 şi 26 octombrie de la ora 20:00, vor fi surprinşi cu un concert unic şi o seară memorabilă alături de Loredana şi invitaţii săi, deoarece se anunţă a fi unul dintre cele mai importante evenimente ale acestui an din industria muzicală.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Apare un nou stadion de 5 stele în România! Guvernul aprobă azi toate actele
NEWS ALERT Apare un nou stadion de 5 stele în România! Guvernul aprobă azi toate actele
Citește și...
Noul album al lui Taylor Swift a înregistrat un miliard de stream-uri pe Spotify în doar o săptămână
Noul album al lui Taylor Swift a înregistrat un miliard de stream-uri pe Spotify în doar o săptămână

Noul album al lui Taylor Swift, `The Tortured Poets Department", a devenit primul care a atins un miliard de difuzări pe Spotify într-o săptămână.

 

Cum reușește Michael Douglas să arate atât de bine la 80 de ani. „Arată ca un bărbat cu 20 de ani mai tânăr” | FOTO
Cum reușește Michael Douglas să arate atât de bine la 80 de ani. „Arată ca un bărbat cu 20 de ani mai tânăr” | FOTO

Michael Douglas se află într-o formă de invidiat la cei 80 de ani ai săi. Actorul continuă să impresioneze cu vitalitatea sa.

 

Trocadero Blues Nights. Concert rock/funk/blues cu Watzzy & The Watzaky Doodle Pigeons în București
Trocadero Blues Nights. Concert rock/funk/blues cu Watzzy & The Watzaky Doodle Pigeons în București

Un concert susținut de formația Watzzy & The Watzaky Doodle Pigeons are loc joi, 25 aprilie, la The Pub în București.

 

Recomandări
Petre Roman, în fața procurorilor. Este informat oficial despre punerea sub acuzare în dosarul mineriadei din 1991
Petre Roman, în fața procurorilor. Este informat oficial despre punerea sub acuzare în dosarul mineriadei din 1991

Petre Roman a ajuns joi la sediul Parchetului General, ca să ia la cunoştinţă că a fost pus din nou sub acuzare în dosarul Mineriadei din iunie 1990. Roman a fost premierul României între 1989-1991.

Pun capăt războiului și acceptă pacea, cu o condiție. Ce a cerut Hamas ca să oprească luptele cu Israelul
Pun capăt războiului și acceptă pacea, cu o condiție. Ce a cerut Hamas ca să oprească luptele cu Israelul

Un oficial de rang înalt din Hamas a declarat pentru AP că grupul islamist militant este dispus să accepte un armistițiu de cinci ani sau mai mult cu Israelul.

 

Peste 60% dintre români ar fi de acord cu votul obligatoriu, cu 20% mai mulți decât în 2014. Care este motivul. Sondaj INSCOP
Peste 60% dintre români ar fi de acord cu votul obligatoriu, cu 20% mai mulți decât în 2014. Care este motivul. Sondaj INSCOP

Peste 60% dintre români sunt de acord cu votul obligatoriu, argumentând că o prezenţă mai mare la vot poate schimba lucrurile în bine, conform unui sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro.